14-ročná dcéra chodí domov opitá
Moja dcéra (tínedžerka) chodí domov neustále opitá - za chvíľu sa zbláznim
Neviem ako iní rodičia ale ja už si naozaj neviem dať rady s mojou 14 ročnou dcérou ktorá neustale domov chodieva opitá. Niekoľko krát som jej dal za to zaracha. Prvý krát čo prišla domov opitá som sa s nou len porozprával, veď predsa každý sme mali mladosť a skúšali sme hlúposti. Povedala mi že už piť nebude - to bolo veľké klamstvo. Prišla domov druhy krát opitá, dal som jej zaracha na vikend. No však stále to pokračuje. Raz som ju nechal doma 1 mesiac lebo keď prišla domov ožratá (prepáčte za toto slovo ale pekne sa to povedať neda) obgrcala celý záchod aj práčku. Potom som to musel riadiť samozrejme ja. Z práčky sa to nedalo všetko utreť (oblečenie smrdelo další týždeň). A aj keď som jej zobral vreckové kúpili jej alkohol kamaráti. Seriózne zvažujem že ju dám na protialkoholické liečenie. Neviem čo mám už ďalej robiť.
vymyslená story
cerstvy profil fotka stiahnuta z netu a detske prazdniny ... gratulujem ze nemas inu zabavu ako trcat na fore mamiciek a zakladat traposiny - to naozaj nemas riadnych kamaratov s kt by si travil cas? to si na tom az tak zle?
@ukgirls Dobrý večer pani, moja kamarátka mi túto platformu odporučila prednedávnom, bol som zúfalý a chcel som sa poradiť s inými rodičmi čo robiť v takejto situácii. Neviem teda prečo na mňa za to útočíte v komentároch ale takéto urážky si vyprosím.
no niekde nastal problem asi aj pri vychove , co chces pocut. :(
prvy krat som dosla domov opita asi az po 18tke a to raz prvy a posledny, jasne ze sme pili ale na chatach ...kde sme aj prespali. ty si na dceru sam?
Ja by som asi zavolala policiu na tych kamaratov, kedze nalievaju maloletej.. neviem, mozno je to drasticke
no niekde nastal problem asi aj pri vychove , co chces pocut. :(
prvy krat som dosla domov opita asi az po 18tke a to raz prvy a posledny, jasne ze sme pili ale na chatach ...kde sme aj prespali. ty si na dceru sam?
@anonym_f464b5 Ano som, manželka umrela pred 12 rokmi. Mám 2 práce a chcem jej splniť každý sen, ona to jediné čo mi po manželke zostalo.
V 14 rokoch najhorší trest je zobrať mobil. Ale dlhodobo, natrvalo. S kamošmi sa bez toho ani nedohodnú kde sa stretnú a máš pokoj. Ja by som ju nepúšťala von s takýmito kamošmi. Vreckové žiadne. A na tých čo jej podali chlast dať normálne trestné oznámenie. Takú 14rocnu keď začnú policajti vypočúvať tak sa riadne zlakne. Kamoši nech majú kľudne záznam v registri ak toto robia, tak im treba. Ak máš pocit že už ide o závislosť tak smer psychiater.
Ja by som asi zavolala policiu na tych kamaratov, kedze nalievaju maloletej.. neviem, mozno je to drasticke
@sweet20 Už som nad tým rozmýšľal, asi to aj spravím.
V 14 rokoch najhorší trest je zobrať mobil. Ale dlhodobo, natrvalo. S kamošmi sa bez toho ani nedohodnú kde sa stretnú a máš pokoj. Ja by som ju nepúšťala von s takýmito kamošmi. Vreckové žiadne. A na tých čo jej podali chlast dať normálne trestné oznámenie. Takú 14rocnu keď začnú policajti vypočúvať tak sa riadne zlakne. Kamoši nech majú kľudne záznam v registri ak toto robia, tak im treba. Ak máš pocit že už ide o závislosť tak smer psychiater.
@anonym_fa98aa Spreje to k závislostí, musím sa s ňou dobre porozprávať. Psychiatra zase nie. Ale pošlem ju bez mobilu k mojim rodičom na dedinu na Záhorie na prázdniny. Tam sa aspoň niečomu podučí.
@anonym_fa98aa Spreje to k závislostí, musím sa s ňou dobre porozprávať. Psychiatra zase nie. Ale pošlem ju bez mobilu k mojim rodičom na dedinu na Záhorie na prázdniny. Tam sa aspoň niečomu podučí.
@antonjedlicka máš svoju profilovku?
@miskakyska áno
@antonjedlicka .. nemáš 😝
..pán Anton Jedlička bla bla bla
@antonjedlicka máš svoju profilovku?
@miskakyska podla mna bud to pise to dievca alebo neviem 😀
@sweet20 🤷
@miskakyska som nevedela, ze cudzinci pisu po slovensky 😀😀😀
@antonjedlicka Treba jej dať motyku do ruky ,alebo 5x za deň vyšľapať di hore na Poľanu.
@miskakyska som nevedela, ze cudzinci pisu po slovensky 😀😀😀
@sweet20
. 😄teraz si vyber
@antonjedlicka .. nemáš 😝
..pán Anton Jedlička bla bla bla
@miskakyska dobre ospravedlňujem sa niesom najviac príťažlivý tak som si chcel dať na profil aspoň peknú fotku
@antonjedlicka Treba jej dať motyku do ruky ,alebo 5x za deň vyšľapať di hore na Poľanu.
@cukroska aj to by bolo krby mám viac času
@miskakyska dobre ospravedlňujem sa niesom najviac príťažlivý tak som si chcel dať na profil aspoň peknú fotku
@antonjedlicka mne sa ozaj nemusíš ospravedlňovať...😏
@antonjedlicka Jasné,hneď som vedela, že fake profil. Ktorý chlap by si dobrovoľne založil účet na MK a ešte zverejnil fotku 😂😂😂
Deturence sa zase zabávajú.
@miskakyska podla mna bud to pise to dievca alebo neviem 😀
@sweet20 nie nepíše to dievča
Ok, klamal si o uplnej banalite... uz si myslim, ze toto je cele vymyslene a je to troll.. preco by dospely clovek si dal nejaku fotku jak na zoznamku a potom este aj klamal.. 🙈
@antonjedlicka Jasné,hneď som vedela, že fake profil. Ktorý chlap by si dobrovoľne založil účet na MK a ešte zverejnil fotku 😂😂😂
Deturence sa zase zabávajú.
@cukroska presne.. to som myslela
Ak je to real, odpovede sme ti dali
Ok, klamal si o uplnej banalite... uz si myslim, ze toto je cele vymyslene a je to troll.. preco by dospely clovek si dal nejaku fotku jak na zoznamku a potom este aj klamal.. 🙈
@sweet20 od kedy je toto zoznamka?
@antonjedlicka hmm. Bude ju treba odstrihnúť od "kamarátov"... Čo tak vybehnúť na dllllllhé prázdniny kamsi a tam sa s ňou fakt veľa rozprávať o všetkom, čo jej na jazyk príde? (Ak je to samozrejme možné) Ale pozor, nie, že ty budeš mudrovať. Ty budeš počúvať a snažiť sa pochopiť jej svet. Lebo tí "kamaráti" sú pre ňu teraz všetko - vyzerá že viac ako zarachy, tresty, život, budúcnosť, rodičia, škola, ... Pretože tí ju chápu. A mimochodom, nemyslím si, že je alkoholička. Keby sa nepilo v partii, nepije ani ona.
@antonjedlicka hmm. Bude ju treba odstrihnúť od "kamarátov"... Čo tak vybehnúť na dllllllhé prázdniny kamsi a tam sa s ňou fakt veľa rozprávať o všetkom, čo jej na jazyk príde? (Ak je to samozrejme možné) Ale pozor, nie, že ty budeš mudrovať. Ty budeš počúvať a snažiť sa pochopiť jej svet. Lebo tí "kamaráti" sú pre ňu teraz všetko - vyzerá že viac ako zarachy, tresty, život, budúcnosť, rodičia, škola, ... Pretože tí ju chápu. A mimochodom, nemyslím si, že je alkoholička. Keby sa nepilo v partii, nepije ani ona.
@mikadooo ďakujem za radu
@sweet20 nie nepíše to dievča
@antonjedlicka zabuchla som si kľúče v aute(starý športiak) volám 14 ročnej dcére na kúpalisku nech volá taxi a nech mi prinesie z domu náhradné kľúče od auta..
Dýchla na mna o 11:00 doobeda a des, skoro ma prekotilo..
Dostala otázky, či sa chce dožiť 20r, lebo 36st teplotách padajú ako muchy chlapi..
A tiež či je zmierená s tým, že mňa zavrú keď sa jej niečo stane a pôjde do decáku ak sa preberie z tej opice..
Že je len na nej jej budúcnosť..
Odvtedy pokoj, držím palce

cerstvy profil fotka stiahnuta z netu a detske prazdniny ... gratulujem ze nemas inu zabavu ako trcat na fore mamiciek a zakladat traposiny - to naozaj nemas riadnych kamaratov s kt by si travil cas? to si na tom az tak zle?