icon

15 ročná dcéra chce ísť spať k priateľovi

alzbetka1783
23. júl 2020

Dopredu Vás prosím neukamenujte ma tu.
Som v rozpakoch , my sme takto neboli vychovavane,a ani sme sa neopovazili mamu o takéto niečo prosiť.
Jej priateľ býva na dedine a pracuje,a nevidia sa tak často.
Ja sa o svoje jediné dieťa bojím. Nech je chlapec akýkoľvek dobrý a správny .
Vychovavam ju sama a som na ňu asi príliš dobra ale cítim že toto správne moc nieje .
Z jeden časti jej verím ,no veľmi sa o ňu bojím,a viem že keď jej poviem áno tak to už pôjde stále. A to ja nechcem!
Celé dni mi tu knucí a prosí .....
Pustili by ste vy svoje deti?

Celé

hettinka
23. júl 2020

@alzbetka1783 rozhodla si sa správne. Niekedy mama musí byt matka a nie kamoska.
Asi by som mladého pána pozvala na obed a oťukala si ho, čo to je za muža, koľko má rokov, ako to vlastne mysli s dcérkou. Ona je ešte mladučká a mala by si teraz najviac užívať mladosť, kamarátky, šport, kultúru...

ajka0207
23. júl 2020

@maminuska tak aj som mala frajera spolužiaka, tak to šlo tak všetko ruka v ruke, kamaráti, partia, frajer, občas nejaké tie intímnosti a zase. Frajer bol dosť študijný typ, jedno leto sme trávili čas kreslenim prierezov kocky :D

poopsie
23. júl 2020

@cecilia29 ake detstvo?to uz je adolescencia.. To len ze par posledných desaťročí sa urcilo co sa kedy smie a kedy je to fuj.. . Tak to teraz poprie celu evolúciu.. Kedysi sa vydavali dievky aj v takom veku

baccio
23. júl 2020

@alzbetka1783 NIE....Nie...eee.....

hettinka
23. júl 2020

@poopsie kedysi bola jediná úloha ženy navariť, upratať, večer poslúžiť chlapovi a rodit deti. Hádam sa to už zmenilo...

maminuska
23. júl 2020

@ajka0207 no asi nebudeš nadšená keď tvoja dcéra medzi rečou so študijným spolužiakom bude riešiť v 15 rokoch orál , polohy odzadu , .... toto jednoducho nepatrí do života 15 ročných dievčat.

cecilia29
23. júl 2020

@poopsie kedysi dievky mali v tom veku ukoonccenu skolu, vedeli varit, sit, tkat,piect a milion inych veci ...a ano VYDALI sa a mali deti.. adolescencia znamena dospievanie, niie dospelost. Dnesna mladez nema v tom case ukoncenu skolu a zďaleka nie su zrelí na manzelstvo ci rodicovstvo.

maminuska
23. júl 2020

popravde si neviem predstaviť a je mi fyzicky zle keď si predstavím že by moja dcéra robila v 15 rokoch fajku spolužiakovi .. fuj .

ajka0207
23. júl 2020

@cecilia29 15 rokov už nie je dieťa, nechce ním byť. Samozrejme bez problémov by život bol krajší ale do akého veku to bude bez problémov?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
ajka0207
23. júl 2020

@maminuska mne je celkom zle aj keď si to predstavím na komkolvek inom. Vážne keď si predstavujes svoju 18 ročnú dcéru, tak je to pre teba príjemná predstava?

maminuska
23. júl 2020

@ajka0207 18ročná dcéra je dospelá a jej sexuálny život neriešim . Sexuálny život 15 ročnej dcéry riešim a riešiť budem a predstava že ocucáva penis spolužiakovi je pre mňa hrozná .

ajka0207
23. júl 2020

@maminuska mne zas príde celkom čudné si toto predstavovať v akomkoľvek veku mojej dcéry. Možno vôbec orál robiť nebude, to momentálne neviem posúdiť. Možno bude na ženy a žiadne polohy odzadu nebudú.

poopsie
23. júl 2020

@ajka0207 mam pocit, že vela prítomných neodstrihlo pupocnu šnúru, ze chlapec potebuje 3x denne sex.. A taketo scestné súdy..

ajka0207
23. júl 2020

@poopsie práveže mám pocit že ťa šnúra sa akosi strihá presne v deň 18 narodenín. Ale tak každý ma ako si zariadi

ajka0207
23. júl 2020

@maminuska čiže do 18 si sexuálny život dcéry predstavuješ a od 18 už nie?
Lebo ono predstavovat ako ocucava spolužiakov penis si môžeš aj keď budú mať 18. A teda mne nie je príjemná ani táto predstava.

maminuska
23. júl 2020

@ajka0207 mne nie , ja mám inú predstavu o tom ako bude moja dcéra do 18 roku života tráviť svoj čas . Do 18 roku života jej sexuálny život je mojou zodpovednosťou , po 18 roku je jej . A ja si ho nepredstavujem , pretože už len z tej predstavy je mi nevoľno .

poopsie
23. júl 2020

@cecilia29 a sme pri tej skole.. Co sa ma a co sa nemá.. Kedysi nebola stredna skola.. Naucili citat pisat a hotovo.. Ide o ten PUD.. Ktory je v nasej dna... Niekto je puritan a vie ho potlacit.. Niekto nema zábrany

angelinja
23. júl 2020

@masha185 nedocitala osm to paneboze..oni to vedia urcite lepsie ako vy v ich veku , co sa tyka ochrany atd..boze moj vyrastali na nete tiez predsa a prestante s tymito sprostostami z knih- nie urcite nepotrebuje pocuvat od mamy ze ako sa ma chranit ..akoze taky vztah sa malokde najde a je to trapne aj pre mamu aj pre dceru. Ked uz sa tu rozprava o tom ze matka vychovava a nie je jej kamaratka. Toto sa prebera s kamaratkami , citaju sa casopisy_ neviem ja uz mam tiez 34 neviem ci este existuju casopisy a mam maleho chlapca..ale deti su rovnake , ano je trochu zas ina doba ako nasa a ta predtym atd...ale ani jedna z nas netuzila vykecavat o ochrane s matkou.

angelinja
23. júl 2020

@alzbetka1783 zvykajte si..v 15 nemusi spavat u kamarata ano je mlada..v 17 sa spavalo uz aj za nasich cias. To ze teraz maju deti 40 tnicky nam koreni v hlave ze v 16 rokoch je vsetko skoro..nie neni skoro..je to normalne , clvoek dospieva tak isto ak oaj pred sto rokmi aj pred generaciou pred nami.skor to ze su deti v 50 tke neni normalne.

angelinja
23. júl 2020

@poopsie tak o tomto by sa dalo rozpravat...ano je to pud je to normalne..potom ked je nieco prehnano zakazane ako u knazov..tak sa pachaju veci ake nie su normalne, lebo im je zakazovane to , co je prirodzene...

eriksonka1234
23. júl 2020

@alzbetka1783 v žiadnom prípade nie. A to som s mm chodila od mojich 14 tich. Ja som u nich nikdy neprespala, on u nás 1x po svadbe. Vtedy som to nechapala, dnes za to mojej mame ďakujem. Lebo tak to bolo správne.

damtiporiti
23. júl 2020

No ako to tu čítam, ja nebudem zrovna liberálna mater 😀 aj keď u nás sa bude musieť dovoliť aj tatka a u toho také niečo už vôbec neprejde

janinah
23. júl 2020

@poopsie nie.v 25 som uz 6 rokov makala v nemocnici a toho praveho som este ani nestretla....moje dcery zacali s frajermi po 20 tke a nic im neuslo...toto je o vychove a hodnotach.mne ani nenapadlo si frajera hladat.pred maturitou...a niektore tu pisete ake zrele ste boli v 15 tich...no.neboli.to len mozno z vasho pohladu...

nenne27
23. júl 2020

@poopsie kristepane...mam 14 dceru a casto si vodi kamaratky domov...ked ich pocuvam a pozeram na ne, su to este deti, riesia hlavne sport, oblecenie, modu, a chalanov tiez.ako sa ktory pozrel, ako sa tvaril, kde stal a co povedal. Su uplne deti...ale okej, pamatam si 14 rocne co riesili sex.ciganske dievcata....ale aj tie niektore mali dobre traumy, ked ich 15 rocne vydali a manzel ich nutil sexovat...to bola ina bezmocnost😔

nenne27
23. júl 2020

@janinah tak ja nechcem byt zla ale 14 rocna sexujuca bude z nizsich socialnych a inteligencnych vrstiev, neurazte sa prosim ale normalnu 14 rocnu babu co ma mater a hlavne otca si neviem predstavit sexualne zit s chlapom...

poopsie
24. júl 2020

@nenne27 no vidis a my sme riesili v parku cuco, cigarety, nikto nas do nicoho nenutil.. Ziadna z nas neotehotnela skorej nez mala 18..

nenne27
24. júl 2020

@poopsie tak to mi je potom jasneee😁😁takych u nas volame "stokári"😝

ajka0207
24. júl 2020

@nenne27 no u nás boli taki "stokari" väčšina ročníka. Užili sme si pubertu a myslím že sme normálny dospelý ľudia

hettinka
24. júl 2020

@angelinja učím na gymnáziu. Skoro každý rok mame mamičku. Samozrejne, sú to z neplánovane tehotenstva. Spoliehať sa, že veď deti vedia, prečítali si na nete, nie je dobrý nápad. Oni síce všeličo vedia, ale na nete sú aj bludy. Však aj tu sa koľkokrát čudujem, aké otázky sa pýtajú (aj) dospelé ženy.