icon

Ako schválne ochorieť?

sabi712
10. jún 2014

Ahojte, chcela by som radu ako schvalne ochorieť :// no neni to koli pisomkam mam pred sebou uz len jednu ! 😵 ale proste nechcem tu riesit preco mam na to svoje dvovodi a komenty typu makaj do skoly a pod. si nechajte ;)) ako keby sste to vy nikdy neurobili 😉 🙄

Strana
z4
zita19
10. jún 2014

Inac pre mna najirecitejsie slovenske slova su: čučoriedky, fialôčka a prietrtky... Kto toto povie spravne, je Slovak 😀 😀 😀

oktobermimi
10. jún 2014

@gumimaci idé 🙂 aj tam na vínečko 😀 alebo na pískovnu 😀
@tomiholjubavi klid 😀 já sem radu dala 🙂)
akorad autorka nereaguje ☹ mohla som dalšie uštedrit 😀
myslíš tú co nás nárečových nazvala sedlákama ? 😀

oktobermimi
10. jún 2014

@zita19 šak to zvládnem 😀 nemám problém 😀

zita19
10. jún 2014

A zakladatelku temy prave odvadzaju taki dvaja silni ujovia oblecenu v kosielocke s takymi dlhymi rukavkami co sa viazu za chrbtom. Ked docitala 3. stranu tak sa pomiatla... Uz je chora a ani schvalne to nemusela robit 😀 😀 😀

tomiholjubavi
10. jún 2014

@zita19 prietrtky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zita19
10. jún 2014

@oktobermimi co sedláci, ale mi bi buli gadžove 😉

tomiholjubavi
10. jún 2014

ja ked som prisla na internat do PO, tak som vyfasovala izbu s jednou zemplincankou, jednou sarisankou a jednou rusnačkou 😀 prvy mesiac som si moc nepokecala 😀 mam z toho obdobia vela veselych prihod 😀

oktobermimi
10. jún 2014

@zita19 to ano 😀 spychiatria to istí 😀 .... :
ná dik asi máš pravdu 😀

zita19
10. jún 2014

@oktobermimi ja tiez, takze aj ja som Slovak 😀 😀 😀
Inac prajem este prijemnu zabavu. Idem do hajan, lebo zajtra mi treba ist tvorut HDP aby aj zakladatelka temy mohla mat bezplatne skoly, z ktorych sa potrebuje blicnut
Keby sa uz zajtra vecer tato tema stratila v dalsich dolezitych aj "dolezitych" temach co MK donesie, tak vam uz teraz podakujem. Baby vycarili ste mi usmevy na tvari. To sa neudari kazdy den a ja som kazdemu takemu prskancu na moitore rada 😉

stellamaris
10. jún 2014

@zita19 s tou psychiatriou mas pravdu 😀 Kto zalozi takuto temu,veru normalny byt nemoze 😝

zita19
10. jún 2014

@tomiholjubavi Ja ked som svojho chlapa (Kosicana) vzala ukazat babke do Devinskej tak som robila cely tyzden tlmocnika 😀 😀 😀

oktobermimi
10. jún 2014

@zita19 😀 nevím co to je HDP ale pohodička 😀 autora sa aj tak iba nudila ... to e muj nazor...
zamalo usmívat sa je treba 😀 aa monitor sa očistí ne ? 😀
Dobrú 🙂)

majdus
11. jún 2014

@oktobermimi hruby domaci produkt, musi do prace 😀

oktobermimi
11. jún 2014

@majdus jááááááj ták 😀 ... já to zas poznám pod tým že mújk tatko aj muj chlap povedá ze idú makat jak šróbky 😀

majdus
11. jún 2014
bianca
11. jún 2014

navrhujem premenovat temu

jalucija
11. jún 2014

@sabi712 haha ked sa toto pytas musis byt velky amater v blicovani 🙂

didkes
11. jún 2014

@jana_eyre ak niekto chce hazardovat so svojim zdravim a este si pýta radu ako to urobit tak je sprostááá jak tácky a za tým si stojím tak ma k nej láskavo neprirovnávaj a radsej jej porad ty.

jana_eyre
11. jún 2014

@didkes ok, prepac, tiez som prestrelila..

didkes
12. jún 2014

@jana_eyre všetko ok 🙂

monciky
12. jún 2014

@sabi712
no neviem, kamoska ked chcela byt chora tak v zimnom obdobi jedla na balkone nanuky a v letnom obdobi ked bola uplne rozhorucena, tak pila ladovu vodu a vysledok sa dostavil🙂
ja som taketo nikdy nerobila, ak som sa bala ist do skoly kvoli pisomke, tak som isla za mamou a povedala som jej pravdu, nechala ma doma, samozrejme to nebolo pravidlo, za cely druhy stupen ZS som to vyuzila asi 3x aj to len na matiku, kedze sme mali debila ucitela🙂 no a na strednej ked uz som mala 18, tak som sa ospravedlnovala sama, dovtedy som uz blic so suhlasom mamy nevyuzila, lebo tam taky ucitel nebol a v skole bolo fajn🙂
pytala si sa, odpoviem, nebudem tu polemizovat co je spravne alebo nie🙂

jana497
25. jún 2014

boze --uz ste zabudli na skolske roky?Ruku na srdce kazda z nas si tym aspon raz presla ...oj nie vzdy pisomky boli prave orechove...

stella33
5. mar 2015

Tiez myslim, ze uz si chora. Staci papier od psychiatra 😉 ja som to teda nerobila nikdy. Zopar podobne "postihnutych" som ale poznala

angel257
5. mar 2015

@sabi712 ty už určite chorá si , na hlavu ....je to smutné , že musíš takto vymýšľať ako sa uliat zo školy a tobôž pýtať radu na fóre pre mamičky......musíš sa doma hrozne nudiť ......

simik14
17. mar 2015

To nemyslis vazne tvl ... bud rada ze si zdrava vies kolko je na svete chorych ludi a smrtelne chorych ... kolko deti je na voziku a dali by zato vsetko aby mohli chodit a behat ako druhe deti ... dennodenne ludia umieraju na kadejake choroby a ty zdravy clovek si musis nejaku privolat aby su nesla do skoly ... simuluj trebars ze ta boli hrdlo da ti penicilin a ty ho ani nemusis vybrat z lekarne len nerob co netreba !!!! Vaz si zdravie nas len jedno

xnxx
20. mar 2015

MOZES DOJST ZA MNOU DOMOV, MAM AIDS. NA 3 MESIACE SI V POHODE Xdd

najkanajka
29. nov 2015

@atrami máš pravdu ani mne sa nechce chodiť stále do školy stále písomky skúšania a pod. Ale aj tak radšej ísť do školy smutná ako sedieť doma s bolesťami a revať a ja jej netipujem 12 ale 9 😉

esstetika
1. nov 2016

@misaelka ebola😂 si ma dostala

ninuska232
8. jan 2019

Mne pomohlo keď som si dala do ucha sneh....Na druhý deň má začalo bolieť ucho...ale aj tak som nemohla ísť ku doktorke lebo mama mala zlomenú nohu a nemal ma kto zobrať(doktorke) Tak som išla až na druhý týždeň...😀😀😀A tam sa potvrdilo že mám zápal stredného ucha...😁

Strana
z4