Aký máte názor na VZŤAH 16-ročnej s 22 ročným?
Ahojte babusky, moja dcera zacala chodit s 22 ročným chlapcom, myslite si, ze takýto vekovy rozdiel je ok? Uz raz mala frajera, ten ma 20, ale teraz neviem neviem, ci uz to nie je moc.
@klocinkawuwa mala som 16 a moj frajer 23. Ked som mala 18 som zacala u neho prespavat, odstahovala som sa k nemu v polovici maturitneho rocnika. Moja mamina zurila, vyhrazala sa, bala sa ze nezmaturujem..napriek všetkému som nikdy nemala horsiu znamku ako 1, maturita s vyznamenanim, zobrali sme sa ked som mala 20😅 sme spolu 14 nádherných rokov, mame 2 deti. Moji rodicia nedaju na mojho muza dopustit a vsade chvalia ako som si dobre vybrala..nikdy by som nemenila a mohli by sa rodicia aj na hlavu postavit,keby zakazovali vzdy sa najde sposob ako by sme boli spolu..skus dcere verit a bud pri nej ak by jej to nahodou nevyslo..uvidis ze to oceni😉
Ahoj, neviem celkom načo je 22 ročnému 16 ročne decko. Má 22 chodí na VŠ alebo už pracuje, tak či tak mal by byť už mentálne niekde inde. Ale asi mu to vyhovuje 16 ročnú oblázni ľahšie ako rovestníčku. Dúfam že to skončí dobre, všetci poznáme príbehy keď to skončilo dobre. O príbehoch keď to skončí manipuláciu, zneužitím... sa toľko nehovorí, ale to neznamená že tu nie sú.Všetko dobré
Keď bude mať ona 20 a on 26 bude to OK. Teraz mi to príde "zvláštne " 🙂.
Celkom som sa zasmiala nad niektorými komentármi 😄 keď som mala prvého poriadneho frajera, mala som 15 a on 18. Hormóny pracovali, chute boli ale nebolo miesto zo začiatku. Boli sme rovesníci a čo sme sa navyvádzali zo začiatku, nejedná mama by zošedivela. Naopak, keď som mala asi 14, behala som s 25 ročným a ten teda bol opatrný, viac ako ja, k sexu nedošlo lebo som bola mladučká a práveže on bol viac zdržanlivý ☺️ teraz chodím s o 1 rok starším ale to je už o inom... To už máme kde súložiť😂 takže vek naozaj nehrá takú veľkú rolu.
Tiež som v 16 mala 22 ročného priateľa 🙂 a áno mama tiež išla vyskočiť z kože. Ale musím povedať bol to 4 ročný vzťah, s mladšími som si jednoducho nerozumela, predstavila som ho rodičom a potom už nebol problém púšťali ma k nemu aj cez víkend prespávať a v 19 sme sa spoločne odsťahovali. Asi každý rodič by si mal uvedomiť že dnešné dievčatá v 16 už s chlapcami nehrajú na rande piškôrky. Ja na tvojom mieste by som práveže uvítala keby moja dcéra mala staršieho priateľa ako je tento hlavne ak je slušný a už vyspelý napr moje kamošky čo chodili s rovesníkmi boli na tom z mravného hľadiska oveľa horšie - pili alkohol lebo veď to chlapci v 16-18 skúšajú, menili chlapcov každý týždeň ako ponožky, vláčili sa po nociach kade tade lebo nemali kde byt. Ja som mala staršieho boli sme slušne u neho doma a budovali sme si normálny vzťah bez tohto všetkého.
@sissy27 ale neboj neskoncila ...praveze som tiez dost casto v kontakte s teenagermi a vidim ake "silne reci" maju a co vsetko rozoberaju ale potom sa niektora zalubi a strati hlavicku a po mesiaci dvoch vztahu si planuje spolocnu buducnost ako o 5 rokov budu mat svadbu, kto im pojde za svedkov a druzicky, kolko deti spolu budu mat a pod 😀 jednoducho s kamoskami rozoberat spoluziakov a znamych je jedno a potom ked ma prist na otas ich vztah obrat o 180° ... preto si nerobim iluzie a pisala som autorke nech jej da prednasku o vztahoch a sexe lebo necakam ze bude cakat do svadby ...ani ja som necakala, a ani skoro nikto koho poznam ... len aby sa uistila ze jej dceru do nicoho nebude chalan nutit a da jej tolko casu kolko ta 16-tka potrebuje. lebo 22 rocny chalan mozno bude chciet sex a intimnosti po mesiaci randenia a ona bude pripravena az o pol roka ci rok...
Tak ked predosly mal 20, tak proste ide po tej vekovej kategorii. Nie kazda si ma co povedat s rovnako starym chalanom. Ten rozdiel nie je tak velky. Keby ma ona 22 a on 30 ani by nikto nepipol. A svatice zo 16tiek nerobme, kazda sme v tom veku uz mali co to za usami. Len pri svojich deckach to vnimame inak.
Ja som mala frajera 22r ked som mala 16r. ale nevyšlo nám to. potom sme začali randiť s mojím už teraz mužom. mala som necelých 18r a on 28r :D sme spolu už 12r. ja tam nevidím prekážku vo veku...
v 17 som zacala chodit s 22 rocnim a sme spolu doteraz, teda 18 rokov 🙂 nikdy ma nenapadlo ze by to mal byt velky vekový rozdiel...
Vlastna skusenost presne to bola aj u mna ja 16 priatel 22 mojim rodicom to vadilo bali sa aby som nahodou neotehotnela, ale my sme sa natolko mali radi bol to moj prvy a dopadlo to nadherne uz sme manzelia 28 rokov skoro a mame 5 krasnych deti
Mňa v puberte tiež vždy priťahovali starší (a preto mam mladšieho manžela 🤷♀️😂). Presne v 16tich som sa cez zoznamku zoznámila s 24 ročným. Pred mamou som to dlho neutajila, keďže "mladík" bol priveľmi romanticky a nosil mi prekvapenia pred dvere bytu, kde ho moja mama pristihla. Najprv urobila so mnou krik, ale ked pochopila, že so mnou nepohne, tak nakoniec sa s ním zoznámila. A mňa to tým pádom prestalo baviť 😂🤦♂️ a rozišla som sa s ním.
A potom si ma "našiel" 35 ročný redaktor istej TV, ktorý balil 17 ročné na rôzne príhody z natáčania. Stretávali sme sa u neho doma, co moja mama doteraz nevie 🙊(akoze som sa chodila hrať, učiť ku kamoske/ona ma krila). Bolo to poučné 😜, ale dúfam, že moja dcéra v budúcnosti taka hlúpa nebude
Takže veľmi nepomôže, keď dcére v najhoršom čase puberty sa bude zakazovat. Príležitosti sa furt nájdu a dcéra sa i tak zariadi podľa seba.
@klocinkawuwa ja som mala v 16tich 23 ročného a teda boli sme spolu 5 rokov. So svojimi rovesníkmi som nemala o čom. Ja by som to brala že je to ok.
@klocinkawuwa tak pomoze uz iba jedine - dat je predpisat vhodny druh antikoncepcie.
ja sa pridavam k nazotrom tycvh, co si myslia, ze 16 rocne decko je na sex mlade, nech vyzera akokolvek vyspelo.
ale nepomozes si, pravdepodobne uz panna ani nie je.
a mozno by som s nou hodila aj rec o to, ze caste striedanie partnerov v mladosti z nej spravi, ci chce-alebo nie, promiskuitnu radodajku a bude sa to s nou tahat dlho.
a nepiste, ze nie, vsetky pozname z okolia kocky, ktore takuto nalepku maju.
Na prvý pohľad sa mi zdalo, že to je trošku moc, ale keď sa zamyslím, poznám také páry, čo sa dali dokopy keď mali približne toľko rokov a sú stále spolu. V 16tych je to trošku väčší rozdiel ale o rok, dva to už nič nebude. Na tvojom mieste by som sa snažila spoznať toho chlapca a uvidíš, aký je.
@marygk neviem,koľko máš rokov ale dnešné 16rocne dievčatá majú na míle ďaleko od "decka" (v tvojom komentári mi to vyznieva,ako keby hovoríš o nejakej 13rocnej..) a o 22rocnom píšeš ako keby mal 30..neviem či prichádzaš do kontaktu s ľuďmi v takom veku, ja áno a dosť často a poviem ti,že 16 ročná môže byť mentálne ďalej ako 22 ročný chalan.. veď ona možno o rok maturuje a on môže byť kľudne druhak na VŠ...ja oboch považujem ešte za "decká", jedno na hranici dospelosti, druhé zatiaľ také "dospelé" decko.
@klocinkawuwa Ja som mala 15, môj už teraz manžel 22. Naši mali tiež námietky, ale keď ho spoznali, ukľudnili sa. Sme spolu 11ty rok a sme zobratí a šťastní.
v pohode...
@matus7030 proste pre mna je 16 rocne dievca este dieta a on je uz muz.
Navyse som si to zazila aj sama na sebe a to som mala o rok viac. Ten mlady muz mal uplne inu predstavu o nasom vztahu ako ja.
Ja som rada, ze som toto zo svojou dcerou nemusela nikdy riesit, ale ako som pisala, zakazat sa to zrejme neda, takze by som chcela toho mladeho muza poznat.
@klocinkawuwa podľa mňa je 6 ročný rozdiel úplne v pohode a 16 s 22 taktiež.. Skôr to považujem za lepšie ako dvaja 16 roční. 22 ročný chalan by už mal vedieť ako sa chrániť a dávať si pozor viac ako 16 ročný, ktorý sa častokrát aj hanbí ísť si kúpiť kondómy 😂 ja ako 14 ročná som mala 22 ročného frajera ale uvedomoval si, že som po zákonom a dostala som jedine tak pusu 😂
@klocinkawuwa akoze keby mal 20 tak je to ok,ale ked ma 22 je to vela? Sak pohoda,nechaj ju zit. Ak mas namysli co spolu asi robia tak to garantujem ze by robila aj s 18rocnym,tento ma aspon viac skusenosti a mozno ju nezbuchne hned🙈🤣
ja som mesiac pred 17tkou začala chodiť s 22 ročnym chlapom 🙂 už tomu bude 10 rokov, 4 roky sme manželia a mame 2 užasnych synov... neide o vek ale o to, čo je to za človeka 😊
S manželom sme spolu začali chodiť, keď ja som mala 17 a on 25. Zavolala domov, predstavila rodičom, oni boli s tým OK, manžel sa im zapáčil. Samozrejme ocino sa bal, aby som neotehotnela, dokončila školu. Ale ja som bola zodpovedná a aj vtedy len frajer ma skor motivoval k učeniu, kolkokrát ma u nas doma skušal a učil sa so mnou aj pred maturami. Dnes sme spolu už 9 rokov, manželia 2. A k tomu fyzičnu - sexovať, ked bude chciet, môže aj s 16 ročným aj s 22 ročným.
@klocinkawuwa poznam par ludi, ktorym to vyslo s takymto vekovym rozdielom, zalezi aka je ona rocna a aky je on. Z hladiska "sexualneho" nemyslim ze je rozdiel 16 rocny frajer a 22 rocny. Ten 22 ju uz aspon vie zabezpecit keby dôjde k tehotenstvu.
Ja si ani neviem predstavit vaznu znamost v 16.bola som zasnivana v knihach...platonicky zalubena vzdy do niekoho ineho...cez vysku sme mali partiu cestovali sme turistika jasne ze aj diskoteky festivaly atd...aj randenie ale nic vazne.vazneho chlapa som si nasla az v poslednom rocniku na vyske a nemam pocit ze by som o nieco prisla🙂 prave naopak.uzila som si perfektnu mladost...asi by ma svihlo keby som od 16 vo vaznom vztahu.ja som vo vaznom vztahu 22 rokov a staci mi😂😂😂😂😂
Predátor.
Ja som mala 16, priateľ 23, dodnes sme spolu.. samozrejme, že už ako manželia..tahame 15.rok 😊
Nasi spočiatku tiež riešili, že je o 7 rokov starší, ale ako ho spoznali..už s tým nemali problém..bol vyspelý, zodpovedný, spoľahlivý..

@klocinkawuwa mozes zakazovat kolko chces...aj tak si urobi po svojom a len ju donutis klamat....ja som mala v 16r frajera 26rocneho....nikdy mi nezakazovali sa stretavat ale zakazovali mi prespavat u neho...myslis ze to bola prekazka? tak som prespavala u "kamosiek".... nepomozes si...za mna radsej starsi, aspon ma ako tak rozum a mysli na nasledky....mna poslal na gyndu, platil mi antinu....a mama bola v sladkej nevedomosti....