icon

Čo kúpiť skoro 17 ročnej na Vianoce?

12. sep 2021

Nejaké tipy na darčeky pre 17rocnu?

sisa_s
12. sep 2021

A co ju bavi? Vseobecne baby v tomto veku potesi oblecenie, kozmetika (ak nevies konkretne, tak skoro v kazdom obchode v OC predavaju pri pokladni poukazky), smart hodinky, kniha, tablet, atd..podla rozpoctu a zalub

miricka77
12. sep 2021

A aky mas rozpocet?Lebo ja pre syna dost velky,takze neviem,ci ti pomozem.Znackovy parfem,kozmetiku,znackove spodne pradlo,min.rok dostal applewatch,nabijacia stanica na apple,poukazka do internet.obchodu,kamoska dcere kupila tenisky NB,sperky,leginy,stepper.

janinah
12. sep 2021

ved jej sa pýtaj po čom túži....my už nekupujeme veci,ale zážitky...teda z vecí jedine knihy

zuzubb007
12. sep 2021

Spytat sa co chce najlepsie riesenie

mauduska
12. sep 2021

napr. ja keď som mala tých 17 - 18 som začala riešiť ekológiu a minimalizmus a keď mi niekto dal niecoy, čo som nepotrebovala / bolo to vyrobené neeko alebo neetickým spôsobom, tak som to ani nechcela..

za mňa, a hovorím to vždy, je najhorší darček kozmetika. Ľudia si myslia, ako je to strašne super pre mladých, ale mne osobne z toho plynie len jedno: "chcem ti niečo dať, ale neviem čo, tak tu máš sprcháč". A úplne top je, keď je to už 5. sprcháč tie Vianoce a úplne inej vône a značky, ako má dotyčný rád. Ja radšej dostávam peniaze, kúpim si čo potrebujem a nechám si to zabaliť pod stromček.. keď tak, ponožky sa zídu vždy :D

benit
12. sep 2021

Pandora naramok, koralky. Oblubena znacka tenisiek. Moja nosi superstar, tak dalsie do zbierky padli vhod. Nevieme uz co ma a co ju zaujima.

taamalia
12. sep 2021

knihu - minulý rok som kúpila z Martinusu- Nech sneží a mala úspech, slúchadlá do uší ja som kúpila JBL JTUNE 225TWS ZLATÉ, sú super, majú krásne farby, Pandoru, teraz dievčatá nosia aj prstienky z Pandory, nielen náramky, fotoaparát, ktorý hneď vytlačí fotku Fujifilm Instax Square SQ6, vianočnú sviečku Bath & Body Works, kupujem v Notine, trošku sú drahšie ale tá vôňa stojí za to.

autor
12. sep 2021

@sisa_s No práveže ani nemá nijaké záľuby, rada číta alebo aspoň čítala, ale to je asi všetko. A neviem či je kozmetika vhodná nakoľko jej rodičia zákazu maľovať sa a používať dekoratívny kozmetiku

lopka1313
12. sep 2021

Ked rada cita, tak citacku knih? Inak peniaze su top. Alebo sa jej spytat a dat peniaze na konkretnu vec, ci tu konkretnu vec, kt si sama vyberie...

prasiatko30
12. sep 2021

Poukazku ku kozmeticke na starostlivost o plet 🤔 poukazku do martinusu aby si kupila knihy, ktore ju zaujmu. Poukazku do nejakeho obchodu s handrami aby si vybrala co sa jej paci. Listky na koncert/do divadla/do kina. Smrncovne tenisky co teraz letia. Diar do skoly s nejakymi peknymi fixkami a zaujimavym peracnikom, etc etc etc

ninusa221
13. sep 2021

U nas mamina dlhe roky robi to že sa nas spýta čo bx sme chceli my jej ukážeme alebo rovno pošleme link😹

azzflo
13. sep 2021

Moja neter v priblizne rovnakom veku chce sonicku kefku na tvar Foreo (su aj lacnejsie alternativy), ked rada cita tak poukazku do knihkupectva alebo citacku knih, sluchadla, bluetooth reproduktor, predplatne na netflix/spotify

5ka25
13. sep 2021

kurz denneho licenia, ak jej momentalne rodicia nedovolia malovat sa ( co je cudne) tak o rok, ked uz jej do toho nebudu moct frflat to urcite oceni a aj do bezneho pracovneho zivota.

alvaluka
13. sep 2021

ja by som sa 17rocnej opytala na rovinu, ak by som nedostala odpoved tak by som jej kupila nejaku malickost, knihu a dala peniaze, ak si si ista, ze jej obluba v citani pretrvava a cita napr aj v cudzom jazyku tak by som sla do citacky.

marta1971
Odpoveď bola odstránená
marta1971
28. okt 2021

Ahoj ja som môjmu nedávno kúpila urbanguru frisbee a kendama
Chcela som niečo čo by ho trochu odtrhlo od telefónu🙏
Veľa vecí, čo tam majú som ani nepoznala ale majú to tam všetko prehľadne vysvetlené. Lietajúce taniere majú hocijaké aj svietiace aj pre psíkov. Na druhý deň som to mala už doma, podľa mňa super darček.

basska_b
28. okt 2021

Ja toto teraz tiež riešim, keď sa jej človek opýta, povie že peniaze, že ona si kúpi podľa seba... nad všetkým ohrnie nos... tak netuším.

matika77
Odpoveď bola odstránená
johana7777
Odpoveď bola odstránená