icon

Dovolili by ste 17,5-ročnému synovi, aby u nás prespala jeho 16,5-ročná frajerka?

10. dec 2025

Dovolili by ste 17.5rocnemu synovi aby u nas prespala jeho 16.5rocna frajerka?jasne ze jej usteliem v obyvacke a vsak policajta cez noc robit nebudem.ex sa vyjadril ze stym nesuhlasi no a ja si pridem ako keby ich podporujem v sexualnych radovankach.

Strana
z7
vevesh
Včera o 12:38
@procrastique

@katarinanana možno aj deti budú zmagorené islamom :D i keď ťažko povedať... už som to v minulosti sem spomínala, keď som dvíhala telefon ako "operátorka" pre nemecký bordel, tak tam mladí kurdi chodili na prietrty za štetkami len taký fukot.

V podstate nemci sa ani neozývali, oni vyhľadávali niche službičky, za to za sfetovanými špindírami kurdi chodili len taký fukot, telefón sa nezastavil nikdy :D

@procrastique dievca zlate, ty mas ale superschopnosti!!! Poznat po telefone a rozlisit kurda od inych (napriklad takych arabov ci irancov), aj tajnaci ta radi zrekrutuju🫣🫣🫣🤨🤨🤐🤐 este mi vysvetli, naco by chodili do bordelu a platili by si to, ked na kazdej disko v eu to maju zadara...🫣🤐🤐

zuzana76
Včera o 12:39
@katarinanana

@matkahelka z tejto tvojej odpovede tak strašne srší, že si myslíš, že si niečo viac, lepšia ako ostatní. Fuj.

@katarinanana ja to v nej necitim, praveze sa tu ide robit zo sexu nast rocnych nejake pravo a tvrdit, ze ked im to neumoznime, tak budu trtosit kade tade a zakazane ovocie najviac chuti. Ako keby vobec neexistovala alternativa, ze mladez nebude sexovat kade tade. Su aj ludia, co bud isli k sobasu ako panici, alebo co to vyskusali pred svadbou (riadne doma, ak bol priestor a nikto nebol nahodou doma) , ale na normalny sexualny zivot si pockali po svadbe a neskusali ziadne auta, kabinky, lesy a neviem co este.

vevesh
Včera o 12:40
@katarinanana

@vevesh mna by zaujimalo, odkial berieš taku neochvejnu istotu.

@katarinanana v skratke v 5 slovach? Vychova, kultura, povod a vrazdy zo cti.

lienka.7
Včera o 12:42
@zuzana76

@katarinanana ja to v nej necitim, praveze sa tu ide robit zo sexu nast rocnych nejake pravo a tvrdit, ze ked im to neumoznime, tak budu trtosit kade tade a zakazane ovocie najviac chuti. Ako keby vobec neexistovala alternativa, ze mladez nebude sexovat kade tade. Su aj ludia, co bud isli k sobasu ako panici, alebo co to vyskusali pred svadbou (riadne doma, ak bol priestor a nikto nebol nahodou doma) , ale na normalny sexualny zivot si pockali po svadbe a neskusali ziadne auta, kabinky, lesy a neviem co este.

@zuzana76 ono to stačí v podstate zhrnúť do par slov... mali detskú izbu a nejakú tú výchovu od rodičov.

zuzana76
Včera o 12:46
@katarinanana

@matkahelka z tejto tvojej odpovede tak strašne srší, že si myslíš, že si niečo viac, lepšia ako ostatní. Fuj.

@katarinanana a nikto tu nevravi, nech to nedovolia ostatni, autorka sa pytala, ci my by sme dovolili. Ved kazdy rodic si pozna svoje dieta a vie asi aky bol on, co sa sexualneho spravania tyka, tak podla toho sa zariadi. My sme boli zdrzanlivi a aj deti vyzeraju byt.

procrastique
Včera o 12:55
@vevesh

@procrastique dievca zlate, ty mas ale superschopnosti!!! Poznat po telefone a rozlisit kurda od inych (napriklad takych arabov ci irancov), aj tajnaci ta radi zrekrutuju🫣🫣🫣🤨🤨🤐🤐 este mi vysvetli, naco by chodili do bordelu a platili by si to, ked na kazdej disko v eu to maju zadara...🫣🤐🤐

@vevesh Však keď som ich zdržovala aby neodišli keď boli v poradovníku tak som sa s nimi rozprávala a radi sa chválili, že sú z neexistujúcej krajiny :D

gloriadeville
Včera o 13:18

@anonym_autor ja som prespavala u frajera asi od 16 oficialne..boli sme spolu od mojich 15 a najskor som klamala rodicov, ze spim u kamaratky. A rodicia sa o mna riadne zaujimali a starali a nemam pocit, ze by sa mne nieco strasne stalo, ze som u neho prespala pred 18tym rokom zivota. Na sex si najdu prilezitost aj bez prespavania, skor z toho netreba robit take strasne tabu, ale sa o tom narovinu rozpravat. Asi by som chcela aby moje deti mali prve sexualne zazitky z prijemneho prostredia kde sa citia komfortne a nie niekde z parku, verejneho wc a pod..

Strana
z7