Je normálne mať v puberte plyšáky a lego?
Ahojte, pride vám divné keď 15 ročná ma doma plyšové hračky a lego? Plyšáky má ako spomienky väčšinou a lego ma na výstave ma to z advetneho kalendára. Chcela by som počuť aj iný názor ako je môj, podľa mňa nech to ma v izbe keď chce ja ju nebudem nútiť vyhadzovať to. Ale trápi ma postoj mojej sestry, nech má názor, že to má vyhodiť a keď nechce tak ja jej to mam vyhodiť. Hovorila som jej, že ja jej to nebudem vyhadzovať a keď to chce mať v izbe nech má a nech jej vždy pri každej návšteve nehovorí, že to má vyhodiť a už jej chce aj tiež veci zobrať. Vždy po jej odchode je dcéra smutná a pýta sa ma prečo chce od nej moja sestra nech to vyhodí, že ona to časom sama vyhodi ale teraz nechce teraz to chce mať. Ako by ste to brali keby vaše 15 dceri alebo aj synovia mali ,,detské hračky" v izbe? A čo povedať sestre? Ja som to sestre vysvetľovala ale ona to neberie ako ospravedlnenie.
@anonym_autor je to uplne v poriadku. Aj plysaky, aj lego.
Sestre nedovol vyhodit alebo zobrat nic, zastan sa dcery, ked vas dve sestra konfrontuje. Uz si sa navysvetlovala dost, nepustite ju do dcerinej izby. S dcerou nad sestrou prekrutte oci, ze opat vymysla.
@anonym_autor tvojej sestre hrabe? Čo sa stará do tvojej dcéry? Veď jej určí hranice. Raz a definitívne jej vysvetli že o tom s ňou diskutovať nebudeš a keď neposluchne ukáž jej kde sú dvere.
Kupte sestre na narodeniny lego napr. kvietkove, alebo k comu ma vztah.
Muz mojej netere si este dodnes kupuje lego k narodkam, ale on je iny level..za mna kazdopadne lego je ok a plysaci tiez
Toto je čo za tému? ...ved nech má vystavené lego a plyšákov aj do 100 rokov ... sú jej, ona sa rozhodne...prečo by si jej ty mala vyhadzovať veci z izby ...a ešte navyše, keď ti radi sestra, ktorá ani nemá deti🤦

@anonym_autor Je to o tom, čo vyhovuje vám - tebe a dcére, nie tvojej sestre. Sestre nastav primerane hranicu. Nemusíš jej nič vysvetľovať, ona ta nemusí chápať a ani ty ju. Môžete ale respektovat, ze každá máte iný názor. To je cele.