icon

Je ostrihanie vlasov po plecia za klamstvo primeraným trestom?

1. nov 2025

Je podľa vás neprimeraný trest, keď mama 16 ročnej dcére, ktorá ju 2 mesiace klamala do očí a mama jej dôverovala, ostrihala dlhé vlasy ( skrátila po plecia) na ktorých si dávala veľmi záležať?

Strana
z3
anonym_4f2a6d
2. nov 2025
@anonym_autor

😄 keď myslíš, mne to môže byť jedno, pýtala som sa na váš názor, tiež sa mi to nepozdáva, ale nevidím do všetkého

@anonym_autor jasné.
pochopili sme.
vymyslené a prifarbené.

simsalabim
2. nov 2025

@anonym_autor je to neprimerany trest, zasah do osobnej oblasti. A verim, ze sa to stalo, pred 35 rokmi urobila to iste kamoske jej mama….

anonym_e5e6fe
2. nov 2025

@anonym_autor ak mama ostrihá 16 ročnej vlasy, tak sa jej dcére nedivím, že ju dva mesiace klamala. Mať takú matku, začnem sa pripravovať na to, ako po 18. vypadnem z domu. Dôverný vzťah asi v živote nemali

anonym_e5e6fe
2. nov 2025
@anonym_411ec2

@betulinka1 poznám dievča, ktoré mama vystríhala v amoku do hola 🤷🏼‍♀️. Takže toto mi nepríde nereálne

@anonym_411ec2 keby ma mama ostrihala dohola, bola by som schopná jej v spánku tiež strihnúť do vlasov tak, aby tam mala vystrihnutú dieru, nech si to tiež užije. toto je už týranie

mamina7070
2. nov 2025

ano je to neprimerane od tej matky absolutne nevhodne a za hranicou

danica2711
2. nov 2025

je to hlúpy trest, trápny a hysterický, ktorý určite ešte zhorší vzťahy medzi matkou a dcérou

anonym_411ec2
2. nov 2025
@anonym_e5e6fe

@anonym_411ec2 keby ma mama ostrihala dohola, bola by som schopná jej v spánku tiež strihnúť do vlasov tak, aby tam mala vystrihnutú dieru, nech si to tiež užije. toto je už týranie

@anonym_e5e6fe 🤷🏼‍♀️ moja mama to nebola, takže zbytočne sa rozčuľovať nad tým, čo ma nepáli. Iba je to fakt, ktorý sa bežne deje.

anonym_e5e6fe
2. nov 2025
@anonym_411ec2

@anonym_e5e6fe 🤷🏼‍♀️ moja mama to nebola, takže zbytočne sa rozčuľovať nad tým, čo ma nepáli. Iba je to fakt, ktorý sa bežne deje.

@anonym_411ec2 ja sa nerzčuľujem, za to mi žiadna téma na MK nestojí, ja iba konštatujem

anonym_08049e
2. nov 2025

Podľa toho v čom ju klamala .Mohlo to byť nevinné klamstvo alebo klamstvo kde sa mohla dostať do problémov.
Teraz sú deti drzé, niektoré si zaslúžia strih na ježka.🤣

anonym_e5e6fe
2. nov 2025
@anonym_08049e

Podľa toho v čom ju klamala .Mohlo to byť nevinné klamstvo alebo klamstvo kde sa mohla dostať do problémov.
Teraz sú deti drzé, niektoré si zaslúžia strih na ježka.🤣

@anonym_08049e fakt, na ježka? A že sú drzé, to je koho zrkadlom? Nie náhodou ich rodičov? My sme si drzými teda nedovolili byť a to sa nás nikdy rodičia nedotkli a vedeli sme presne, kde sú mantinely

sense
2. nov 2025

Záleží čo tomu všetkému predchádzalo, keď to došlo až do takého to stadia

tilly
2. nov 2025

Trest úplne zlý. Mám 16 ročné dieťa a teda toto by ho akurát tak ponizilo a poučenie žiadne.

sszuzu8
2. nov 2025

Mamu bude dlho nenávidieť, peknú traumu jej SPÔSOBILA

tom_i
2. nov 2025

To že sa flaka s pochybnými osobami nenapravi ostrihanim vlasov...

simca06022011
2. nov 2025

Za mna tym trestom nic nedosiahla, len sa na roky zhovadila. Popravde ale keby moje dieta nerespektovalo nic co sa ziada, klamalo, neviem co by som urobila... Je dost mozne ze by som si povedala, nech si robi co chce,na hubu padne ona, len by som si k tomu povedala svoje = zakazmi este nikto nic nedokazal ine, ako ze bude klamani...

Vlasy by som mojej ani nedokazala ostrihat, keby nechcela :DDD to si neviem predstavit, ako by sme ju museli priviazat k stolicke..

efka77
3. nov 2025

Za mna to je zasah do osobnej integrity. U 16-rocnej ostrihst nasilu???!! Da da najst aj primerany trest,ale v prvom rade skusit popracovat na vztahoch.
Neviem si predstavit ze by ma toto vobec napadlo. Nabuduce ju obari horicou vodou? Samozrejme prehanam ale to len na uvedomenie

bobabooobiii
9. nov 2025
@anonym_autor

Je to dobrá žena

@anonym_autor tak táto osoba má ďaleko od slova dobrá. Chorá, prepnútá osoba. Čo by som urobila ja na mieste dcéry? Robila mame peklo zo života ako ho robí ona mne. Narušila by moju osobnú integritu, ozaj by som brala jedno zaucho radšej, ako čakať roky kým mi dorastú vlasy.

pohodickasrandicka
10. nov 2025
@anonym_autor

A keď nič nepomáhalo a nič nerešpektovala?

@anonym_autor treba sa zamyslieť koľko zákazov ma co vlastne chcete? Dieťa s osobnosťou alebo iba bábku na ovládač? 16 je rokov je o 2 roky dospelý svojprávny človek ozaj si myslíte že v tejto dobe mu netreba vedieť aj klamať? Chcete ju ZLOMIŤ a tak poslať do života? Diskusia o zakazoch a prečo si vybrala radšej klamstvo považujem za riešenie.

Strana
z3