Kamarátke sa páči môj frajer
Dobrý deň, chcela by som sa prosim vas poradiť. Pisem sem anonymne, lebo uz fakt neviem co si mysliet a doma sa nemám komu zdôveriť. Mam 16 rokov, mam frajera už par mesiacov, je to môj uplne prvy vztah. Neviem ci to poznate, ale proste taký ten typ, že keď ide po chodbe na skole tak sa každá otočí. Fakt pekny, vysoky, taky ten co sa tvari že ho nič netrapi, chladný, ale pri mne je uplne iny. Lenze… v poslednej dobe mam z toho taky blbý pocit. Mam jednu najlepšiu kamošku, pozname sa uz roky. Stále keď je s nami, napriklad ked ideme hoci aj len do parku, tak sa naňho dosť lepi. Sadne si k nemu, niekedy sa ho tak nenapadne dotkne, akože ruky, alebo mu zo srandy čosi vezme. Pred par dnami mi povedala a naznacila niečo v tom zmysle, že ak by som ho nechcela tak ona ho berie hneď. On na to nejako nereaguje, len sa občas zasmeje alebo sa s ňou chvilu bavi, ale velmi sa od nej nedistancuje. Neviem, či je to normálne, či len ziarlim. Nechcem byť hystericka, ale nechcem ani čakať kym sa niečo stane. Chcem sa vas prosim spytat, zažili nieco podobne vaše dcery? Alebo vy ked ste boli v mojom veku? Prípadne, čo by ste poradili svojej dcére, keby vam toto povedala? Dakujem velmi pekne
@anonym_autor ja neviem, ale príde mi to ako fake téma. Ktorá šestnástka používa slovo dištancuje? 😏 chodí do parku a vôbec bude sa radiť na MK
@januska12323 Mne to pride že aj ked jej to poviem, ona to akoby vôbec nechape. Keď jej poviem že sa chceme trochu porozprávať sami, tak to otoci na srandu že či sa ideme bozkavat a ostane s nami. On je taky ten chladny typ ako som už písala vyššie, maximalne zlahci situaciu ze sa len smeje a ze ju mam nechat tak a mne je to potom trapne to dalej hrotit. Nie som ten typ čo vie hneď urobiť scénu, ale dakujem vam velmi pekne za radu
@anonym_autor tak mu povedz že áno ideme sa bozkávať a druhá vec, keď idete na rande, nemusíš sa kamarátke spovedať, si už vo veku, kde sa musíš rozhodovať sama a nebude ti predsa kamarátka diktovať život. Väčšinou to aj tak v budúcnosti bude inak, kamarátka alebo kamarátky si zariadia svoj život, ty takisto, každý budete mať svoje rodiny a ani si nespomeniete na seba a ešte ak bude každý bývať úplne niekde inde. Neskôr si získaš aj tak nové kamarátky a nové známosti, vôbec by som neriešil nejakú kamarátku, ktorá pozerá na tvojho frajera. Potom to nie je kamarátka. A práve teraz to vidíš. Pokiaľ toto teraz robí, može aj v budúcnosti robiť naprieky. A to máš ešte len 16 rokov. A predstav si, že toto sa stáva aj medzi manželmi. Myslíš, že by tvoja mama dovolila a chodila s nejakou kamarátkou a tvojim otcom na spoločné rande na večeru či do kina? Asi nie, aj tvoji rodičia chcú tráviť spoločne chvíle spolu bez tretej osoby. A určite by nedovolila, aby kamarátka pokukovala po tvojom otcovi 🫣
Ahoj autorka, tvoja kamoska si plne uvedomuje jej spravanie, prezradila sa sama tym, ako ti povedala,ze sa jej tvoj frajer paci. Myslim,ze to robi naschval, aj to ako sa na vas stale nacucne len aby ste neboli sami. Povedz jej narovinu, ze chcete byt sami, toto pochopi aj hocikto mladsi od nej, ked jej to takto povies. Ale ani spravanie tvojho playboya nie je bohvie co popravde. Mam pocit, ze tento vas vztah dopadne ozaj nanic, ked budete mat prisavku v podobe tvojej kamosky neustale pri sebe. Neviem co je to za dobu, ale ja ked som bola v tvojom veku tak s frajerom sme sa stretavali bud sami alebo ked tak s partiou ludi co je normalne....v trojici mi to pride na hlavu zvlast, ked sa to deje dost casto.

@anonym_autor od takej kamošky by som si dala odstup. Ak nerešpektuje tvojho partnera a slinta nad ním. Postupne ju odstrihavaj. Nejde len o tohto frajera, keď bude nejaký ďalší a ona Ti pôjde aj po ňom?