Kedy ste si našli prvého frajera?
V cerstvych 14 😃. Chodili sme spolu 3.5roka.
17 🙂
14 ale nehladala. som nasiel si on mna a moc ma to nebavilo.
18. A už po týždni mi išiel na nervy
5
V 19. teda našiel si on mňa, bola som jeho platonická láska asi 3-4 roky predtým
15-16? cca
20
V 17. A som s ním dodnes, mám 37.
17
16. A je to už 11 rokov manžel.
16 a chodili sme 4 roky spolu…
Ak nemyslis prve detske lasky a pusy, tak takeho "skutocneho" v 17tich... a je to uplne jedno, kedy my... prijde to kedy ma prijst, netlac na to, lebo narazit si prveho debila, len preto, ze sa nevies dockat, neni dobry napad...
prveho "frajera" som mala na strednej, mala som asi 18. Ale prvy normalny vztah az v 23.
Ahoj, prveho v 15 a boli sme spolu 4 roky ( ale posledny rok to uz z mojej strany nefungovalo...neskor ma mrzelo, ze som to neukoncila hned ale cakala s koncom rok ) ...manzela som spoznala v 21
20 plus
V období mojich narodenín sme sa dali dokopy- prelom 19/20r, je dnes mojím manželom.
V 14, a je to môj manžel, sme spolu 13 rokov 😊
18, ale kamoska ma 23 a stale nikoho nemala 🙂 tak hlavu hore
15.A v januári bude 16rokov čo sme spolu.
18 r
15 som mala a odvtedy som spolu už 21 rokov.
10 aj ona mala 10 a chodili sme spolu skoro 3 roky a bozkali sme sa tajne, bolo to pekné. Rozišli sme sa keď sme šli do puberty. Potom až na strednej keď som mal 16 to boli také krátke lásky, držanie sa za ruky a len bozkanie. Vážna bola v 18 tich.
Na moje 18-te narodeniny
Mala som 14. On 15. Dodnes sme spolu. Mám 33.
17.
môj úplne prvý-prvý frajer bol v škôlke. 🤣
Ale ak to zoberiem na taký dospelý vzťah, žiadna detská láska v 21 ale poznali sme sa dlhšie predtým ako sme sa dali dokopy.
Prvého frajera som mala pár mesiacov pred 18, potom sme sa rozišli asi po 3 mesiacoch a par mesiacov na to som sa dala dokopy s mojim teraz už manželom.

V 15-tich a bol to môj terajší muž 😂 chodili sme spolu presne 2 týždne 😂 a po páru rokoch sme sa opäť stretli a sme spolu 12 rokov/ 7 manželia 🤭