Mám 15 a páčia sa mi starší muži

anitasa
16. mar 2024

Ahojte. Mam 15 rokov a mam dilemu. Väsina kamosiek je "normalnych" pacia sa im chlapci v nasom veku alebo trochu starsi. Mne sa ale pacia hodne starsi chlapi. Ani nejdem pisat vek lebo mi to pride hlupe. Ako je to u vas?

ivangeline
16. mar 2024

Aký máš vzťah s otcom? ;D

anitasa
autor
16. mar 2024

@ivangeline s otcom mame super vztah preco?

vyrovnanaosoba
16. mar 2024

Ze je normálne, keď sa ti páčia starší, či je to spevák, učiteľ, tréner, či nejaký herec. Platonické lásky nie sú zakázané. Ani trestne stíhané 😉

medda_beda
16. mar 2024

@ivangeline Čo to s tým má?Aj keď chápem tvoju otázku. Moje kamarátky majú super vzťah s otcom a každá jedna má vekový rozdiel aspoň 10 rokov a ja tiež.Rovesníci ma nudia :D.
Toto sa formuje u niekoho už vo veľmi mladom veku.

medda_beda
16. mar 2024

@vyrovnanaosoba Má 15 kto by koho stíhal.
Starší môže byť aj o 5 rokov.

zuzanaam
16. mar 2024

mne sa vždy páčili muži medzi 30-40, keď som mala 15, boli o dosť starší a teraz sú už o dosť mladší niekedy 😀. Takže to nebolo o tom, že by sa mi páčili starší, či mladší, ale muži v najlepšom veku 🙂. V 15 mi prišli rovesníci ako deti, vtedy som bola o dosť vyspelejšia od nich.

vyrovnanaosoba
16. mar 2024

@medda_beda síce, áno, už mala 15. Aj tak. Jedine uchyl by chcel 15r. Keď to nie je 17r chlapec 😃 do 20r je to ešte dá sa povedať v norme. Starší sú už uchylovia, za mňa.

iwesska
16. mar 2024

Nie,dochodcovia sa mi nikdy nepacili.

medda_beda
16. mar 2024

@vyrovnanaosoba Keď v 15/16 vyzeráš žensky tak sa po tebe budú otáčať starší muži.Pre rovesníkov nebudeš zaujímavá.
Ja by som so svojím manželom kľudne bola aj v 15 a nikto by si ten vekový rozdiel nevšimol 🤣.
Nikto ho nevidí ani dnes.

Ale je pravda, že ten muž by mal mať rozum a nehľadať si ženu pod 20/18.

anitasa
autor
16. mar 2024

@zuzanaam Presne taky vek som mala na mysli ani nevies ako mi odlahlo ze nie som sama 😀 @vyrovnanaosoba Dufam ze to neplati vzdy o tych uchyloch... lebo mne sa paci konkretny clovek ktoreho poznam od mala a vzdy bol ku mne laskavy a obcas tuzim s nim byt sama a len tak s nim travit cas... aj ked si uvedomujem ze ten vekovy rozdiel je obrovsky problem asi hlavne pre neho

bessie12
16. mar 2024

@anitasa mam o dosť staršieho partnera. Ale ja som dospela, tak to je trochu iné. Ale inak rozumiem ti 😀 od určitého veku sa mi páčia starší muži.

miadi
16. mar 2024

@anitasa 30-40r je pre 15r moc velky vekovy rozdiel. Vyzeral by pri tebe ako predator uchyl. A clovek co ta pozna od malicka kde on bol vzdy dospely a ty dieta . Je na tom nieco 🤮. Akoze snivat mozes ale idealne ked to ostane len pri tom snivani.

thoughtfulweirdo
16. mar 2024

Mne sa už v tom veku páčili 40nici. Páčia sa mi stále, akurát už začínam konečne k nim dorastať 🤣 aj manžela mám staršieho.

liz_lemon
16. mar 2024

@anitasa to, ze sa ti pacia starsi muzi je v poriadku, ale ak sa starsiemu muzovi pacia dievcata v tvojom veku, je uz horsie, podla mna ma taky muz nejaky problem, ak ma zaujem o v podstate este dieta, mam kolegu, ktory ma 40, a bali vylucne baby 20-rocne, a to hlavne preto, ze ma tendenciu presviedcat o svojich nazoroch (ine su zle, podla neho), a s tym by u rovesnicky asi velmi neuspel

andy37
16. mar 2024

@anitasa v tvojom veku som to aj ja tak mala, s rovesníkmi som si absolútne nerozumela. Mala som dokonca aj vzťah so starším mužom. Neriešila som kto si čo myslí. Ale postupne som ten vekovy rozdiel cítila a keď som si predstavila budúcnosť s takým mužom tak už som inak uvažovala..tento rok mám 30 a už si s rovesníkmi rozumiem. A môj manžel je o 4 roky starší 😅

miadi
16. mar 2024

V 15 fyzicky mozes vyzerat uz hotova zena ale Este este stale si dieta este vyse 5rokov budes . Ten Chlap je mentalne a emocionalne na uplne inom stupni. Sustred sa na školu to je tvoja povinnost a o tom cloveku kludne snivaj ale nedavaj to najavo lebo sa strapnis a potom to budes velmi zle preživat. Ten chlap ta vidi pravdepodobne este mensiu nez si mà ta zafixovanu ako male zlate decko. Vzdy bol na teba mily lebo si prenho dieta rozkosne ako šteniatko.

bubuzu
16. mar 2024

Ja som v 17-tich mala vzťah s vyše 30 ročným. Vtedy to bolo fajn, moji rovesníci mi boli veľmi vzdialení. Ale je pravda, že to bol svojský človek, dodnes je, rodinu si nezaložil aj vzťahy mal kadejaké. Svojím spôsobom bol presne taký, ako tu už niekto písal. Žijúci svoj život a tak trochu vyhýbajúci sa záväzkom, zodpovednosti, mal rád svoj pokoj. Myslím, že je taký dodnes.

diewcatqoo
16. mar 2024

Mne sa nikdy nepacili rovesnici. Ale zas ani nie starsi chlapi o 20 rokov. Ked som mala 17, randila som s 27 rocnym. To bol asi v mojom zivote najvacsi vekovy rozdiel. Aj manzela som si nasla starsieho, o 6 rokov.

anitasa
autor
16. mar 2024

Dakujem vam hned sa citim lepsie ze nie som uplne divna a jedina 😂
@miadi viem ze ten vztah je takmer nerealny o to viac ma to ubija... viac si rozumiem s dospelymi ako so spoluziakmi mozno aj preto sa pri nom citim lepsie ako kamaratmi. Ked k nemu ideme na navstevu tak sa az trasiem aby som vyzerala prirodzene, sprava sa slusne, je pozorny, naozaj pocuva co hovorim... mozno si len namyslam ale aspon by som rada vedela ako on vnima mna... aj ked to uz je dost offtopic 😅

miadi
16. mar 2024

@anitasa nenechaj sa tym ubijat. Ako neškodna fantazia je to ok. Je to fajn mat niekoho v tvojom veku len na snivanie na pekne pocity. Aj ked len platonicky. Ak by to malo nejaku realnu sancu tak o 5-10rokov. Len to uz budes trochu iny clovek aj on . Ked ti tu nejake lolitky napisu ze v 15 mali super vztah s 40r a ze im bolo jedno co na to okolie.. Mne je tiez jedno co druhi si pomyslia myslim skor na teba! Lebo si neskusene mlade dievca a on je dospely muz uz uplne niekde inde vo fazy zivota. Ty si v štadiu ked je clovek velmi ovplyvnitelny emocie su mega silne ( hormonalne) a ten chlap mà nad tebou nepopieratelnu prevahu . Skusenosti . V takomto vztahu ty si ta co je zranitelna. Flexibilna este si len tvoriaca nazory na nove situacie dalo by sa ta lahko zmanipulovat v tak nerovnom vztahu. Pre teba by to mohlo byt o zalubenosti a prenho viac o tom fyzickom. Je pochopitelne ked tak mlada osobka sa zalubi do staraieho vidi jeho kvality obdivuje .. ale zas ten chlap je v pozicii predatora ked sa zalubi do 15r a Sam je v strednom veku. Nie Preto ze by na tebe nemal co obdivovat. Ale Preto ze by si mal hladat seberovnu dospelu zenu . Tebe len lichoti ze ta vnima a pocuva ako dospelu, ze ta neberie ako babo. Ale nevies ho posudit ako dospela zena potencionalneho partnera.

dadka1997
16. mar 2024

@anitasa ja si myslim, že na tom nie je nič zlé.. ja mam o 10r starsieho kamoska ma o 20rokov starsieho maju spolu dve deti a su šťastný

miadi
16. mar 2024

@dadka1997 Moj muz je o 9r starsi ale stretla som ho ked som mala pred 30kou nie ked som bola male dieta. Toto je nejaky kamarat jej rodicov ku ktoremu chodia na navstevu. 15r mà na vztah kopec casu.

stanulienkat
16. mar 2024

Keď sa mala pätnásť, tak sa mi páčili 30nici. Mám cez 40 ešte stále sa mi páčia.😁🤣

enusamt
16. mar 2024

Ze sa ti pacia starsi muzi je v poriadku. Akurat je rozdiel, ked 15 rocna a ked 18 rocna zacne randit so starsim muzom..

Na tvojom mieste by som este pockala. Nic ti neujde. Aj tak ide len o platonicku lasku, lebo predpokladam je ten znamy zadany..

Inak, paci sa mi tvoje vyjadrovanie. Na 15 rocnu ozaj uvedomele a k veci 🙂

dadka1997
16. mar 2024

@miadi ja nehovorim aby s nim bohvie co robila😃😃😃 len píšem, že su všelijaké vekové rozdiely, to kedy to už je vhodné, musi prísť na to sama..

zuzanka.zuzu
16. mar 2024

v 15r sa mi páčili 30r, v 30r sa mi páčili 30r a predpokladám že aj v 50r sa mi budú páčiť 30r 😎 ale sama sebe by som v stroji času povedala aby som hľadala max o 5 rokov staršieho 😉

walentina7
16. mar 2024

Mne sa vzdy pacili starsi chlapi. Aspon 10-15 rokov rozdiel. A mladsia dcera je po mne. Má 15 a vzdy vravi ze taky 30tnik je akurát.

vykrik1111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vivienkalejova
16. mar 2024

@anitasa nap.ked som ja mala 15 stretla som muža ktorý bol starší o 8 rokov mal 23 a teraz uz manžel mam 29 on ma 37 a si predstav stále sme spolu a mame 4 deti

anitasa
autor
16. mar 2024

@miadi dakujem, viem ze to dava zmysel co pises. Len on urcite nie je nejaky predator... Skor povahou chlapec co sa zaujima o vsetko a pritom je rozumny inteligentny... Ma v oku taku iskru ked sa bavime. Ja by som mu len strasne rada videla do hlavy co si o mne mysli a ci by to nemohlo byt aspon na chvilu tak ako si predstavujem... :( Niekedy ma zahreje len predstava ze sa obimeme...
@enusamt dakujem, asi aj preto si rozumiem so starsimi 🙂
Viem ze casu mam dost len by ma zaujimalo ako ma ten konkretny chlap berie a ci by z toho nemohlo nieco byt... Viem ze to znie hlupo... Mozno to je len moja zvedavost. Nie su to predstavy ze si zalozime rodinu a budeme navzdy spolu skor len nejaky nevinny vztah... Neviem... Tazko sa to opisuje a tazko sa mi zbavuje myslienok na neho... A nie nie je zadany... Pre nasich je to stary mladenec 😔
@zuzanka.zuzu dakujem super ze nas je viac 😂