icon

Od akého veku môžu deti chodiť von s kamarátmi?

10. feb 2025

.

tundra
10. feb 2025

33 je celkom ok😉🤣

barka1
10. feb 2025

2.trieda ZŠ. Sme na malom sidlisku, spolu sme vonku trávili vela času, osobne poznám vsetky deti, moje deti pozná vela ludi...je to skvele.

agnes28
10. feb 2025

To je individuálne veľmi... záleží kde bývate, koľko má rokov, či tých kamošov poznáš a vieš že sú relatívne rozumní...

ivik4
10. feb 2025

Nenapisala si ani kde ako byvate, to je dost dolezite. Navyse kazdy si pozna svoje dieta.
Moj ma 9 a kedze byvame priamo v centre tak von sam este nebol

jana_eyre_2
10. feb 2025

9-10r.. najmladší má 8r, sám ide so súrodencami do a zo školy, aj von na bike - ale s rovesníkmi bez starších súrodencov som ho ešte nepustila..

Vlastne asi by ani nemal s kým ísť, lebo väčšina v jeho veku ide s mamou.. keď bude mať nejakého kamaráta ktorý bude chodiť von sám, pustila by som ho aj toto leto aby sme si vyskúšali či dodrží slovo a príde naspäť načas.. to bude určujúce či bude môcť chodiť tak von..

Najstarší syn je veľmi poctivý a vždy dodrží všetko dohodnuté, ale napríklad dcéra ktorá je inak tiež veľmi poctivá sa raz nechala prehovoriť kamoškou aby šli niekam úplne mimo oblasti kam mala dovolené ísť.. nevypytala sa a ani neprišla na čas domov, ale mi volala s plačom že sa stratila a blížila sa búrka.. to ma vtedy veľmi nahnevalo, že na chvíľu mala takéto stretka aj zakázané.. odvtedy sa snazi a dodržuje, ale teda už je staršia..

janickacrazy
10. feb 2025

Moji od 8-9 rokov chodia, skôr nechceli.