Pustili by ste svoje 13 ročné dievča spať k frajerovi?
Dobrý deň môžem sa opýtať pustili by ste 13 ročné dievča spať ku frajerovi ktorý má 14? Lebo moja dcéra chce a a neviem či ju môžem alebo nie pustiť ?!
Túto otázku nikto nemoze myslieť vážne, vymyslena tema alebo je to ta 13 rocna
slusne vychovane nechcu sex? sex je daco pre nevychovane? 😀
@linka111 môj partner mal 13 rokov, “slušne vychovaní” boli takmer všetci v triede, kým prišli rodičia z práce, tak sa zabávali sexom. V 14 končili ZŠ a dovolím si tvrdiť, že 90% poctivých nebolo. A myslím, že väčšina z nich slušná zostala 🙂
A odpoveď, nie nepustila by som, sex je aj pre slušne vychovaných a rodičia sú poslední, ktorí sa to dozvedia.
Toto keď sa ma spýta dcéra v 13tich, hodím si lexaurin 😀 V žiadnom prípade....
@linka111 ak si mama tak si dcéru pusti. Ale potom odporúčam smer gynekológ a zistiť si či sa náhodou panenská blana nepretrhla pri nesexovani, ktoré je pred 15. narodeninami neslušné. Ono či je dievča slušne vychované alebo nie, v zaľúbenosti sa dá nahovoriť aj na neslušné veci. A ako som už písala dievča pod zákonom a sex pod zákonom je na trestné stíhanie. Takže ak mladá nechce svojho milého priveľmi provokovať a potom ho uvrhnúť do problémov odporúčam pohovoriť si s ňou a vysvetliť že jeden mieni ale láska a zaľúbenosť a žiadostivosť mení..... Treba rozmýšľať rozumom a ak máte taký dobrý vzťah ako tvrdíš tak to mladá pochopí.
Mna pustili sa mi vidí že som mala 16-17. Ale 13 fu určite nie.
Neverim že sa to pyta jedna matka na konovi moje rozhodnutie by bolo hned nie a vôbev by som o tom nerozmyšlala a nepytala sa na nete
Určite nie
nie
@linka111 nie

@linka111 ozaj si mama,ktorá sa pýta? Ako či pustiť 13ročnú k 14ročnému? Nie, nepustila by som v žiadnom prípade a zas, moja dcéra sa takéto hovadiny ani v 13nepýtala. Mala iné záujmy.