Rodičia detí 2. stupňa, ktorí nejdú testovať svoje deti
Ahojte, chcem sa o niečom poradiť a preto hľadám rodičov, ktorí rovnako ako ja nejdu testovať svoje dieťa.
Ďakujem
Katarína
@snezienka33 myslis si,ze ozaj u nas je problem matovic?vidis,ze nikde to nezvladaju...cize keby aj neviem kto to tu riadil,korona a chaos okolo nej bude.
A keby existovalo nejake spravne riesenie,uz ho niekde na svete by hadam aplikovali.
Zase nebudme zaslepeny matelkom.
@snezienka33 a ty ako vieš, že spolužiaci niečo nemajú? Ci učitelia? Nikto nechodí s cedulou na čele, že ma takú ci onaku diagnózu.
Zienky ja len vam dam jednu otazku...preco riesite nieco co nieje? Myslim tym diskusia o niecom co nieje dane...nikde nieje take nariadenie ani nic...nikto este nevie co bude v january...ale vy rozoberate a podporujete sa navzajom vo svojom hneve. Naco? Preco ten cas na internete nevyuzijete na to co je teraz...na pritomny cas...cize volno, slnko, prechadzku a tesit sa z toho co mam teraz. Namiesto toho svoj cas vyuzijete na diskusiu o niecom co nieje dane a mozno bude a mozno nebude...a vylievam v diskusii svoj hnev, riesim ostane osoby ktore maju iny nazor ako ja a citim sa s toho dobre...toto je zmysel vazho zivota?
@snezienka33 tak,ja matelka nemusim. Ale napriek tomu ho nevidim ako problem....ten je inde.
@sorciera24 ja ti presne poviem, co som dosiahla dopisovanim, alebo co som vlastne UROBILA--- jasne a zretelne som vyjadrila svoj nesuhlas a ze toto odmietam. nemusim ani viac s tebou debatovat a je mi jasne, ze nevies, ako tento nas svet funguje. Inak by si mu tu nepisala tie pre mna hluposti. Ked si svoje dieta prihlasovala do skoly - tak si ho bola prihlasit na Ministerstve skolstva??? asi sotva, vsak? ale preco, ked vlastne riaditelka skoly nic nema s nicim, co sa tyka chodu skolu - to su tvoje slova. Ze riaditelka s tym nic nema. Preco ludia vobec chodia daco vybavovat na urady, ked oni nic nemaju s tym, ako je co nastavene... No zrejme preto, ze ci riaditelka, ci uradnicka - zastupuju stat presne tam, kde svoje funkcie vykonavaju. ANO, riaditelka je ta, ktora zastupuje na svojej skole Ministerstvo skolstva a tak ako ktokolvek iny, aj ona moze odmietnut vykonat akekolvek nariadenie, ktore je v rozpore so zakonmi, ustavou, medzinarodnymi dohovormi - ktore su nadranene nad vyhlaskami a usmerneniami
Takze este raz - vyjadrila som svoj postoj. nedala som dobrovolne nasilu svoj suhlas s niecim, s cim nesuhlasim - ani svojim mlcanim. To je vsetko. nic viac za tym nehladaj. a ty konaj ako ty uznas za vhodne - ako sama pises, len ty za to ponesies nasledky
@snezienka33 tak a už mám ucelený názor. Došli argumenty, však? Tak pekný deň ešte.
@snezienka33 no tak budem. A veruže medzi neotestovanych moja noha nevkroci. Stačilo mi dva týždne pred Vianocami. A už ten strach nechcem zažiť.
@snezienka33 a vies aky uspech malo testovanie v Trencine? Aj potvrdenie PCR testami, vyslo im 99.8 pravdivost ant.testov, ja ze to uz kazdy pochopil ze testovanie je spravne, keby spravili dalsie zo 2 kola celoplosneho povinneho testovania vyzeralo by to tu uplne inak, ale nie, stale sa najdu idioti co maju problem strpiet 5 sekund palicku v nose, to teda idete prikladom tym svojim deckam.
@snezienka33
Chúďa ty už ani nevidíš komu píšeš...ani čo píšeš 😂
@biggi014 ty vychovavaj svoje deti a moje nechaj na mna. s cim si budem rit utierat, to tiez nie je tvoja starost. ja tu nikomu svoj nazor nevnucujem. prisla som sa porozpravat s matkami, ktory maju nazor rovnaky alebo podobny ako ja. vy ostatny tu mate dost diskusii, kde si zas pokecate so svojou "krvnou" skupinou. a ano, az bude zakon taky a taky, tak potom sa zariadim. pruser bude, ak bude zakon, kde ti zaklopu na dvere a tvoje dieta ti zoberu - ci s tym budes alebo nebudes suhlasit - lebo sak len vykonaju rozkaz podla zakona.
@snezienka33 a co to ma s koronou a testovanim.deti do skol?
Ved nech sa,sprava ako chce....
@lenkakravcova ako prepac,ale ja ti napisem,ze si sprosta moslimska krava,to sa ti bude pacit?a co ze na orave a liptove ludia veria v boha?Co to ma spolocne s testovanim?Asi ti uz tvoj allah vymyl mozog...
@snezienka33 no to som zvedavá, kto v tom prípade bude učiť, ak naše nohy nemajú medzi vás vkročiť. Možno ty alebo tebe podobne mamičky. Nech sa páči, môžete začať.
@snezienka33 mne vobec nejde o to, aby pochopili... nemienim nikoho presviedcat. kazdy ma pravo na vlastne rozhodnutie. ale zaroven by mal byt schopny respektovat rozhodnutia druhych. ze nevidia, to co vidim ja, s tym nic nenarobim.