icon

Rodičia detí 2. stupňa, ktorí nejdú testovať svoje deti

katwenka
28. dec 2020

Ahojte, chcem sa o niečom poradiť a preto hľadám rodičov, ktorí rovnako ako ja nejdu testovať svoje dieťa.
Ďakujem
Katarína

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
29. dec 2020

@snezienka33 myslis si,ze ozaj u nas je problem matovic?vidis,ze nikde to nezvladaju...cize keby aj neviem kto to tu riadil,korona a chaos okolo nej bude.
A keby existovalo nejake spravne riesenie,uz ho niekde na svete by hadam aplikovali.
Zase nebudme zaslepeny matelkom.

biggi014
29. dec 2020

@elfi1 prieskum nie je nadradeny vyhlaske a zakonom., ked bude zakonom dane ze do skoly len otestovane deti tak si svojim prieskumom mozes tak ritku utriet. Inak krasne idete tym deckam prikladom, ze maju iba prava, ziadne povinnosti.

hettinka
29. dec 2020

@mondolina obávam sa, že na ritke doma nesedí. Chodí predsa “do prírody”.

jajka257
29. dec 2020

@snezienka33 a ty ako vieš, že spolužiaci niečo nemajú? Ci učitelia? Nikto nechodí s cedulou na čele, že ma takú ci onaku diagnózu.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
trevis12
29. dec 2020

Zienky ja len vam dam jednu otazku...preco riesite nieco co nieje? Myslim tym diskusia o niecom co nieje dane...nikde nieje take nariadenie ani nic...nikto este nevie co bude v january...ale vy rozoberate a podporujete sa navzajom vo svojom hneve. Naco? Preco ten cas na internete nevyuzijete na to co je teraz...na pritomny cas...cize volno, slnko, prechadzku a tesit sa z toho co mam teraz. Namiesto toho svoj cas vyuzijete na diskusiu o niecom co nieje dane a mozno bude a mozno nebude...a vylievam v diskusii svoj hnev, riesim ostane osoby ktore maju iny nazor ako ja a citim sa s toho dobre...toto je zmysel vazho zivota?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
29. dec 2020

@snezienka33 tak,ja matelka nemusim. Ale napriek tomu ho nevidim ako problem....ten je inde.

elfi1
29. dec 2020

@sorciera24 ja ti presne poviem, co som dosiahla dopisovanim, alebo co som vlastne UROBILA--- jasne a zretelne som vyjadrila svoj nesuhlas a ze toto odmietam. nemusim ani viac s tebou debatovat a je mi jasne, ze nevies, ako tento nas svet funguje. Inak by si mu tu nepisala tie pre mna hluposti. Ked si svoje dieta prihlasovala do skoly - tak si ho bola prihlasit na Ministerstve skolstva??? asi sotva, vsak? ale preco, ked vlastne riaditelka skoly nic nema s nicim, co sa tyka chodu skolu - to su tvoje slova. Ze riaditelka s tym nic nema. Preco ludia vobec chodia daco vybavovat na urady, ked oni nic nemaju s tym, ako je co nastavene... No zrejme preto, ze ci riaditelka, ci uradnicka - zastupuju stat presne tam, kde svoje funkcie vykonavaju. ANO, riaditelka je ta, ktora zastupuje na svojej skole Ministerstvo skolstva a tak ako ktokolvek iny, aj ona moze odmietnut vykonat akekolvek nariadenie, ktore je v rozpore so zakonmi, ustavou, medzinarodnymi dohovormi - ktore su nadranene nad vyhlaskami a usmerneniami
Takze este raz - vyjadrila som svoj postoj. nedala som dobrovolne nasilu svoj suhlas s niecim, s cim nesuhlasim - ani svojim mlcanim. To je vsetko. nic viac za tym nehladaj. a ty konaj ako ty uznas za vhodne - ako sama pises, len ty za to ponesies nasledky

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
hettinka
29. dec 2020

@snezienka33 tak a už mám ucelený názor. Došli argumenty, však? Tak pekný deň ešte.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
jajka257
29. dec 2020

@snezienka33 no tak budem. A veruže medzi neotestovanych moja noha nevkroci. Stačilo mi dva týždne pred Vianocami. A už ten strach nechcem zažiť.

biggi014
29. dec 2020

@snezienka33 a vies aky uspech malo testovanie v Trencine? Aj potvrdenie PCR testami, vyslo im 99.8 pravdivost ant.testov, ja ze to uz kazdy pochopil ze testovanie je spravne, keby spravili dalsie zo 2 kola celoplosneho povinneho testovania vyzeralo by to tu uplne inak, ale nie, stale sa najdu idioti co maju problem strpiet 5 sekund palicku v nose, to teda idete prikladom tym svojim deckam.

mondolina
29. dec 2020

@snezienka33
Chúďa ty už ani nevidíš komu píšeš...ani čo píšeš 😂

elfi1
29. dec 2020

@biggi014 ty vychovavaj svoje deti a moje nechaj na mna. s cim si budem rit utierat, to tiez nie je tvoja starost. ja tu nikomu svoj nazor nevnucujem. prisla som sa porozpravat s matkami, ktory maju nazor rovnaky alebo podobny ako ja. vy ostatny tu mate dost diskusii, kde si zas pokecate so svojou "krvnou" skupinou. a ano, az bude zakon taky a taky, tak potom sa zariadim. pruser bude, ak bude zakon, kde ti zaklopu na dvere a tvoje dieta ti zoberu - ci s tym budes alebo nebudes suhlasit - lebo sak len vykonaju rozkaz podla zakona.

terezka1947
29. dec 2020

@snezienka33 a co to ma s koronou a testovanim.deti do skol?
Ved nech sa,sprava ako chce....

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
robin30
29. dec 2020

@lenkakravcova ako prepac,ale ja ti napisem,ze si sprosta moslimska krava,to sa ti bude pacit?a co ze na orave a liptove ludia veria v boha?Co to ma spolocne s testovanim?Asi ti uz tvoj allah vymyl mozog...

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
jajka257
29. dec 2020

@snezienka33 no to som zvedavá, kto v tom prípade bude učiť, ak naše nohy nemajú medzi vás vkročiť. Možno ty alebo tebe podobne mamičky. Nech sa páči, môžete začať.

elfi1
29. dec 2020

@snezienka33 mne vobec nejde o to, aby pochopili... nemienim nikoho presviedcat. kazdy ma pravo na vlastne rozhodnutie. ale zaroven by mal byt schopny respektovat rozhodnutia druhych. ze nevidia, to co vidim ja, s tym nic nenarobim.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená