icon

Skoro dospelý syn

29. aug 2022

Ahojte, píšem anonymne, som tu veľa rokov a sama by som neverila, že takéto budem raz písať. Chcem počuť, čítať názor iných rodičov. Mám syna, ktorý bude mať v decembri 18, našiel si slečnu cez internet, ktorá má 16(toto mi nevadí, rovnaký rozdiel mám aj ja s mužom). Ona býva cca 200 km ďaleko, najskôr volali, písali. Potom tam on občas išiel na otočku cez víkend a zlom nastal teraz cez prázdniny, išiel tam s tým, že v meste prespí na ubytovni, o 1-2 dni je späť. No ale jej mama ho prehovorila, že veď môže spať u nich a ona dcére nedovolí chodiť za ním na ubytovňu, tak takto je tam už druhý týždeň. Ja som nesúhlasila s tým, aby u nich spal, podľa mňa majú na takéto prespavacky čas - hlavne ona 16 ročná, no jej matke to neprekáža, ona ich vraj kontroluje. Prišli aj sem, aj keď teda ja som s tým nebola ok, no manžel ma presvedčil, že keď neprinesie túto, tak donesie inú. Tak tu teda prespala, no po dvoch nociach sa zobrala a odišla, vraj sa necíti zdravotne dobre, ale ani mu, ani bu. Žiadny pozdrav, proste odišla domov, ok, syn ju išiel vyprevadit a vlastne tam zostal. Teraz neviem, či ja som ta divná(staromódna alebo neviem ako to pomenovať) , že sa mi nepáči, keď prespavava u cudzích a hlavne u (s) 16 ročnou pubertackou, lebo podľa jej rodičov je to ok a oni jej zakazovať nebudú, lebo sa s nimi rozprávali a podla nej budú zodpovední - a rozumní. Ja som fakt nešťastná z toho, ako mu vysvetliť, že idú nato príliš rýchlo a že proste to nie je v poriadku a vôbec sa to nehodí.

Strana
z4
betulinka1
31. aug 2022

Autorka nie zobrat ho do auta ale ist sa aspon pozriet a porozpravat sa s nimi. Akoze neviem kam mi chodi dieta aj ked skoro dospelé, sa mi zda tiez dost divne.

Strana
z4