Teenager a deodoranty
Ahojte,
používajú vaši 12 roční chalani nejaký spray alebo deo guličku?
Môj sa veľmi potí , tak niečo zvažujem , že mu kúpim, len rozmýšľam , či to nie je zavčasu.
Možno bude lepší antiperspirant ako deodorant.
Moja ma 10 a kúpila som jej nakoľko chodila zo skoly zasmradena od potu a to sa každý večer okupe. Ak ti nevadí že bude smradľavý a budú sa mu smiať tak mu nekupuj. Antiperspirant som jej kúpila nakoľko nechcem aby bola príliš voňavá a taký jemne vonavy
Ked aj 10 rocne sa poti, treba dezodorant lepsie ako smradoch na celu triedu
Urcite antiperspirant nie deodorant ten akurat zmiesa vonu so smradom potu. Mam 9r dceru a antiper ma uz rok, hadam nebude smrdiet
Zavcasu? A co mu ides kondomy kupovat? Ja by som to zaradila do beznej drogerie ktoru potrebuje kazdy clovek. 12 rocny chalan je v puberte, vo vyvine. Je uplne bezne ze sa poti. Radsej za kamion antiperspirantu kupovat, ako sikana v skole pretoze zapacha chudak
Môj 12 ročný nepoužíva nič, zatiaľ "nesmrdí". Má aj tréningy a každý večer sa sprchuje. Keď príde ten čas, že bude potrebovať, budem kupovať nejaké bez hliníka.
Urcite kupit. Vies si predstavit 28 deti v triede , kt nic nepouzivaju. To ked prides do triedy, tak ta dobre ovali😁 , a este ked nevetraju poriadne.🤮
určite to nieje skoro. Aj on sa bude lepšie cítiť ako keby ma chodit spoteny. Kup mu sprej, gulicku aj tuhe, nech si vyberie. Nie každému sedí to isté
My pouzivame prirodne tuhe, aj syn 10r.
ahoj, máš aj nejakú značku?
Skusila by som nejaku prirodnu kozmetiku najprv. Napriklad Weleda : https://www.weleda.sk/product/m/men-24h-deo-rol...
@majka1921 ďakujem 🙂
Ja som kupila mojmu 10 rocnemu tento https://www.pilulka.sk/la-roche-posay-deo-physi...
My pouzivame od Ponio, slovenska vyroba
A keby sa začal potiť v 10 tak ho necháš dokedy smrdieť? Veď keď treba tak treba, toto nie je niečo čo je dané vekom.
My pouzivame od Botanica Slavica - maju napr. v DM - taky krémový v dozicke. Podla mna je super, i ja som si ho oblubila. Ma prirodne zlozenie a je vyrobeny na Slovensku
ano, moj v tom veku pouzival antiperspirant, aj skor ako v 12-tich
Dcéra už od 8r. používa deodorant, určite by som sa u detí vyhla výrobkom, ktoré obsahujú hliník.....ale je to na každého zvážení
no ak je to problem a naozaj smrdia poti sa tak urcite treba vybrat nejaky prirodny, bezhlinikovy. Ja teda mam 10r babu a vobec nesmrdi,a ni sa nepoti, ale teda viem, ze ucitelka spomina smrad "uborov" na telesnu 🙂
ahoj, treba vediet rozdiel medzi deodorantom a antiperspirantom. Deodorant eliminuje zapach, takze ak nesmrdi, netreba. Antiperspirant zapchava potne zlazy, takze sa nebude potit, nie je to velmi dobre, odporuca(m) sa to pouzit max. raz za par dni.
Moja malá 7 ročná sa občas dosť potí a cítiť to. Máva tri x do týždňa TV, 3 x do týždňa volejbal, 2 x do týždňa jazdí na koni, tak používa taky deodorant bez hliníkových soli, aloe vera z forever, jemnucko voni, lahko sa rozotiera a je fakt účinný. Radšej nech si ho dáva, nechcem aby smrdela po celej škole alebo v telocvični.

Urcite to nie je zavcasu. Co ma radsej smrdiet?