Učiteľ kopol žiaka
Je toto normálne??? Čo robiť??? Môže si toto hovädo sprosté toto dovoliť? Mám také nervy že až, tak vás dopredu prosím, nepoučujte ma, že nemám nadávať. Stretli ste sa niekto s tým, aby vám učiteľ bil dieťa?
hnusný 100 kilový dement ide kopať 30 kilové decko
@dadulko1 Nestretla som sa s tym. Ak by som sa s tym stretla, v prvom rade by som sa upokojila a riesila situaciu kludne. Syn je v poriadku, nema zranenie? Ak ano, okamzite k lekarovi, nech mas aspo nejaky papier. Porozpravat sa so synom, zistit co sa stalo z jeho pohladu, zapisat si. ISt do skoly, za danym ucitelom a za riaditelom skoly. Predlozit dokazy a synovu verziu pribehu s tym, ze ziadas o presetrenie celej situacie. Nenechat sa odbit a nenechat sa zastrasit svojimi vlastnymi paranojami. Su aj normalni riaditelia.
Este raz - pokojne a vytrvalo, hystericku matku nikto vazne brat nebude.
A nie, fyzicke tresty v skole nemaju co hladat. Za ziadnych okolnosti, nikdy.
Drzim palce.
@bosoriak teraz som sa to dozvedela, tak mám nervy, písala som to aj v prvom príspevku, viem, že sa ukľudním, hysterka nie som, ani taká nerváčka ako ten učiteľ, ktorý si svoje nervy vybíja na deťoch, len chcem vedieť, čo dosiahnem tým, že prídem do školy, ved ten debil bude stále učiť môjho syna, to sa budem báť stále, či ho náhodou nebije niekde? a čo syn? ved tam pôjde s ešte väčším strachom. Preto sa pýtam, či niekto niečo také zažil, či nadalej učiteľ učil deti akoby sa nič nestalo
@dadulko1 to je uplne normalne, ze si vytocena, kazdy by bol. Je uplne jedno, kto co zazil, ty teraz riesis vasu situaciu. Nemozes to nechat tak len zo strachu pred pomstou. Ten ucitel, ak naozaj ublizil dietatu, nema v skole co robit. Pozbieraj svedkov a ries to za cerstva. Ale s co najvacsim kludom, je to efektivnejsie.
@dadulko1 Pozri, ty sama mu teraz ukazujes, ako sa veci riesia. Az uz vybehne modrina, bude to zbytocne ist k lekarovi. To uz bude tri dni po incidente. A ano, aj 10rocne deti by mali vediet povedat, ak sa ich niekto pyta na to co sa stalo. A riaditel to predsa tiez musi riesit, nie je mozne, aby niekto bil deti v skole, ved nie je stredovek.
Rob ako uznas za vhodne. Mas dve moznosti - nechat to tak a modlit sa, aby uz tvojho syna nebil. Alebo to riesit v medziach zakona. Ziadna ina moznost nie je.
@dadulko1 To mi už pripadá ako naozaj vážna situácia, pretože chlapca táto skúsenosť môže negatívne ovplyvniť.
Teda do školy by som určite išla. Možno učiteľ svoju nelichotivú povesť má za podobné správanie a tvoja sťažnosť voči nemu nebude prvá. Osobne pochybujem, že sa nechal uniesť emóciami prvý krát... A tvoj počin bude poslednou kvapkou v pohári. Rieš to hneď v pondelok.
@bosoriak čo mu ukazujem? to mám ísť na pohotovosť, a ukazovať im tam jeho zadok, pokiaľ tam nie je modrina?, napísala som, že tam pôjdem, ked vybehne, to určite do večera by vybehla, alebo do rána, tak aké 3 dni tu píšeš? ja nie som sprostá, ak tam nič nemá, tak čo mi na pohotovosti povedia, alebo napíšu? že som tam išla zbytočne
Ako učiteľka ti radím - do školy a riešiť to. Zistiť aj reakciu druhej strany. Aj deti radi prikrášlia - nevravím, že to je tento prípad, ale žiaľ, stalo sa aj mne. Nikoho som nezbila, ani som sa ho nedotkla, ale zle pochopená veta a na druhý deň som mala riaden problém. Ak sa to ale naozaj stalo ako popisuje syn - toto správanie je neakceptovateľné. Sme len ľudia a každému môžu puknúť nervy, ale učiteľ si ich musí strážiť 100 násobne. Treba ísť za vedením a žiadať vysvetlenie. Bola toho - predpokladám - svedkom celá trieda, takže kryť ho nebude mať kto. Možno sa pár rodičov aj pridá. Držím palce.
ešte jedna vec ma napadla - dá sa to vykomunikovať aj prostredníctvom triednej učiteľky... budeš mať u riaditeľky "spojenca"...
@dadulko1 nie je to normálne. V pondelok najneskôr ísť do školy za učiteľom, za riaditeľom a riešiť. Ja osobne by som to riešila ešte dnes. Zistila číslo, adresu, čokoľvek a konfrontovala učiteľa priamo
volali sme s triednou, takže ten učiteľ má už niekoľko takých problémov za sebou, niekoľko upozornení od riaditeľa
ideme napísať sťažnosť a v pondelok som u riaditeľa, na telesnú ho nepustím pokiaľ tam bude ten dement
@dadulko1 choď pekne k doktorovi teraz. Potom ti to bude prd platné. A pošli im tam inšpekciu, nech sa zapotia. A za riaditeľom, čo najrýchlejšie. Len sa nedaj vytočiť, tiež by som mala chuť mu to minimálne vrátiť; ale nebude to dobre. Prajem, vám obom nech sa to dobre vyrieši a syn nech nemá traumu.
@vintage_lady inšpekcia s touto vecou veľa nespraví. A trestať celý kolektív za jedného...
vies, uz len to, ze sa ho tvoj syn boji, hovori za vsetko :( smutne, velmi, urcite by som to dala na skolsku inspekciu...! a isla k dr....nech ho pozrie....aby si mala papier....a vobec, boli tam aj ine deti, videli to, cize sa to da aj dokazat...
@cattleya22 ako si to myslela, že trestať celý kolektív?, lebo na inšpekciu to pôjde, pokiaľ ho riaditeľ nevymení

Odpoveď na 1.otázku: nie je to normálne.
Odpoveď na 2.otázku: opísať situáciu.
Odpoveď na 3.otázku: hovädo je zviera. A keď je k tomu sprosté, môže sa to stať.
Odpoveď na 4.otázku: nestretla som sa s tým.