Učiteľ kopol žiaka
Je toto normálne??? Čo robiť??? Môže si toto hovädo sprosté toto dovoliť? Mám také nervy že až, tak vás dopredu prosím, nepoučujte ma, že nemám nadávať. Stretli ste sa niekto s tým, aby vám učiteľ bil dieťa?
@indiankaindi nikdy si svojim detom nedala male pi zadku - vychovnu? Ja netvrdim, ze ked deckuuz nie je rady ani pomoci, tak ano, dat jednu vychovnu ked to nejde po dobrotky... a mnohe tieto deti co robia a vystrajaju - je len volanie o pomoc...
Nam rodicia tiez vedeli varechou svacnut... a mali sme respekt, boli sme slusne vychovani... ale nikdy ma nezbili stari rodicia, ani ucitel... Ale ja si neprajem, aby moje dieta niekto v zivote bil! Skusil by raz na neho siahnut rukou...
@ella282 vies čo, že ani nie? Keď bola dcéra malá, tak mi to bolo luto dat jej po zadku a teraz keď je väčšia, tak mi je to smiešne, takej capine plesnúť. Ale aby som nebola za hus, je možné že raz alebo dvakrát som jej postrašila plienku ale nespomínam si, fakt. A ja netvrdím že je správne ak učiteľ mláti žiaka, ale občas mám pocit že rešpekt si nemajú ako získať u niektorých deti. A niektoré deti vedia skutočne vytočiť do biela.
@evita2222 ešte to nedopadlo nijako, ale rieši sa to na vyšších miestach. určite napíšem viac, lebo teraz to je jeden deň tak, a druhý deň inak. proste ten učiteľ je učiteľom ešte preto, lebo ma niekoho za sebou, a riaditeľ sa bojí o miesto, nechce ho vyhodiť, povedal, mi že to mám riešiť na polícii, inšpekciu mi neodporúčal, vraj nič nespravia, ale to sa mi nezdá, takže rieši sa to, ešte nie na polícii, ale rieši
@persica
riaditeľ mi tvrdí, že ho nemá za koho vymeniť, lebo rozvrh nepustí, ale ked sme mu povedali, aby sa učitelia vymenili, ten čo učí dievčatá, a ten agresívny, tak nechcel, lebo vraj toho nenechajú učiť dievčatá, prečo, to mi nechcel povedať
@dadulko1 "pekne" sa riaditeľ k tomu postavil... čiže nič nevyriešil.. ešte aby si nevolala ani inšpekciu.... schválne by som ju poslala!!! nech im ich rite postíska.... asi sa pán riaditeľ bojí.... keby to dáš na políciu, tak to bude tvrdenie proti tvrdeniu...a hnať dieťa po súdoch, neviem, či by zvládlo po psychickej stránke... jediné, čo ti môžem poradiť ak nič nevyriešiš, možno budeš časom sama nútená, dieťa dať do inej školy...už vidím tých supov v zborovni, čo si zasadnú na tvojho syna.... akože fakt sila!!!
@ella282 ja všetko viem, tam je taká špina v tej škole, a jeden druhého kryjú, inšpekcia tam pôjde, pošle ju tam ten vyšší úrad, s ktorým to riešime, a ten prestup by som aj zvažovala, ale nenájdem v okolí školu s takou triedou, syn je rád, že sa tam dostal, je to niečo iné ako klasická trieda

Kreten jeden...ja si tiež dodnes pamäť ako má pán učiteľ nervak na zs vytahal za ucho.ake to bolo ponižujúce..tusim sme behali po chodbe alebo čo,uz si nepamätám...a to som bola tiež z tých slušných,u cila sa na 1,ziadne poznamky...takí kreteni nemajú čo ucit.