Nosíte ručne robené náramky?
Nosite naramky ? Či ani nie
Nie
Nie, nepaci sa mi to
Ano, prave ich sama robim so synom z fimo a recyklujeme rozne komponenty. Takze za mna ano, kazdy podla svojho vkusu
Nenosim, nemam rada ziadne veci na rukach - ani hodinky, ani prstene
Nie, svrbí ma koža a je jedno z akého materiálu je náramok, ale páči sa mi to
@blog_betka ale tým som nemyslela, že mi máš tvoju tvorbu ponúkať do správy... 🫣
mám len pandoru
Nosím z minerálov
@blog_betka ale tým som nemyslela, že mi máš tvoju tvorbu ponúkať do správy... 🫣
@galganka ja som sa iba opýtala
Keď už si nejaký dám tak taký čo sama vyrobím pretože sa mi hocičo nepáči.. a autorka keď budeš iných spamovať správami s tvojou tvorbou tým ich skôr odradíš... Vieš aj handmade môže byť krásne ale musí byť naozaj prepracované a unikátnejšie lebo je toho v dnešnej dobe priveľa
Keď už si nejaký dám tak taký čo sama vyrobím pretože sa mi hocičo nepáči.. a autorka keď budeš iných spamovať správami s tvojou tvorbou tým ich skôr odradíš... Vieš aj handmade môže byť krásne ale musí byť naozaj prepracované a unikátnejšie lebo je toho v dnešnej dobe priveľa
@angeli121212 neotravujem nikoho iba som sa slusne opytala tu človek nemôže ani nic sa spýtať aby tu niekto nerypal
@angeli121212 neotravujem nikoho iba som sa slusne opytala tu človek nemôže ani nic sa spýtať aby tu niekto nerypal
@blog_betka no galganka písala, že si jej posielala ponuku do správy za mňa je to otravné.. nejde o to, či sa tu môžeš niečo opýtať alebo nie ja ti toto nepíšem aby som ťa nahnevala ale takto naozaj skôr odradíš ľudí od kúpy
Hlavne, takto sa to nerobí. Takže už, bohužiaľ, môžeš robiť megapekné náramky, prvý dojem je pokazený.
Nenosim ziadne naramky, ani prstene. Len ked mi dieta vyrobi nieco, tak par dni nosim na ruke, aby videlo a potesilo sa.
@blog_betka no galganka písala, že si jej posielala ponuku do správy za mňa je to otravné.. nejde o to, či sa tu môžeš niečo opýtať alebo nie ja ti toto nepíšem aby som ťa nahnevala ale takto naozaj skôr odradíš ľudí od kúpy
@angeli121212 fajn
Hlavne, takto sa to nerobí. Takže už, bohužiaľ, môžeš robiť megapekné náramky, prvý dojem je pokazený.
@galganka ludia o nic nemaju zaujen to je cele
@blog_betka ľudia majú záujem o to čo sa im páči a čo ich zaujme.
@blog_betka kokos... Nie, že o nič nemajú záujem.. vieš aké neuveriteľne krásne top náramky sa dajú vyrobiť? Trh je presýtený ak chceš preraziť musíš robiť niečo výnimočné alebo ísť pod cenu ale už skôr tá prvá možnosť... Pozri ja kadečo vyrábam a aj mám kus napozerané čo sa dá vyrobiť.. ono to nie je naozaj len tak
@blog_betka prakticky 6 každých handmade trhov a výletov si prinesiem nejaký náramok, a kupujú ich okrem mňa aj iní ľudia. Ale nestačí iba na gumičku nahádzať korálky z Temu, to už chápe aj naša 12-ročná, keď chcela predávať korálky.
Ľudia majú záujem, veď vacsina ľudí v kuse niečo zháňa či pre seba alebo ako darček. Teda aspoň okolo mňa. Ty len nevieš prijať ich návrh pretože v ňom nie je uznanie a to byť ani nemusi
Mam jeden krasny od Kataríny Žiak, nosím ho cca 2x do roka. Ináč nic. Snad mi raz syn v skolke vyrobí 😁
Nie nenosím, ani prstene, iba mini jemne nausnice. Náramky mi zavadzaju pri práci. Sem tam príležitostne si dám náramok, mam dva kusy. Jeden Pandora, jeden tommy hilfiger.

Hej. A Handmade.