Čím si dochucujete kávu?
Ahojte, pijem klasického turka bez cukru a bez mlieka. Rada by som si ju nejako dochutila, čo používate na zlepšenie chuti? Dajte tipy. Dakujem
@anonym_autor moj muz pije všetky kávy s medom ,občas dá škoricu alebo kakao
@minenkaa ďakujem, vyskúšam... Čistú mletú škoricu?
@minenkaa už by som chcela trošku zmenu, tu instantnú nemám rada.
Coffee whitener z Tesca
Ja si davam bud trosicku mletej skorice alebo smotanu. Volakedy som si davala mlieko, ale uz teraz eliminujem cukor, tak ta smotana plnotucna je top.
Pijem iba zalievanu kavu, nescafe neznasam.
ja pijem čistú kávu ... ale raz za čas škorica, áno, čistá mletá, alebo teraz som si kúpila sirup do kávy
S bielym cukrom 😊
mlety kardamon . Taka exotika ale podobna skorici
@anonym_autor ano
Vsak skus aj kávy striedať ,aj kava ma rôznu chut
@minenkaa striedam
@anonym_autor Ja si dávam 4 mandle. Vážne. A tie nakoniec schrúmem.
Kokosový cukor, med, škorica, kardamom.
@anonym_autor rumom 😊
@anonym_autor kúsok horkej čokolády (+70%)
Karamelový zero sirup
Flavdrops
ja kupujem ovocne sladke kavy zo slovenskych praziarni a striedame ich. teram mame napriklad broskynovu od goriffe
Ja si dávam namiesto cukru melasu a sušené sójové mlieko zn. Zajíc
@anonym_autor A ešte istý čas som skúšal sirupy do kávy. Vyskúšal som tuším čokoládový, škoricový, vanilkový a ešte nejaký, nepamätám presne aký, ale viem, že sme ich mali 4, bolo to také 4-balenie na vyskúšanie.
Na kandizovaný cukor ,som zabudla
Cukor .Tiež pijem len turka.Zo pár krát som skúšala med bola potom taká akoby jemnejšia chuť
Ďakujem za inšpirácie, všetko si poznačim a vyskusam
@anonym_autor Ja len čiernu..S milekom alebo s cukrom by som nevypila…A už asi rok pijem kávu len cez slamku - či v kaviarni, na večeri, na návšteve…
whisky, rum, Frangelico .. sicko co ma %
v prvom rade by sm presla na lepsiu pripravu ako "turek", ani neviem ako prichute alebo cokolvek do toho pridat, aby sa o nerozmiesalo a nemuselo sa zase cakat na usadenie tej kavy.. :D do tej kavy si viem predstavit tak ako v ere mojej babky max cukor a splechnut mlieko..
@anonym_autor skorica niekedy, rastlinne mlieka, bezne mlieka. inak nic, nemam rada sladku.
malokedy niecim ochucujem ak tak kardamonom, alebo niekedy slahacku (to len sviatocne) a vynimocne (vikend, sviatok) kvapku konaku alebo vajcoveho likeru 🙂