icon

Čo budete variť cez víkend?

zuzulienocka78
12. jún 2026

Už som zúfalá, mám pocit, že stále varím to isté :-/
Čo budete cez víkend variť?

Strana
z2
anonym_c4823d
12. jún 2026
anonym_fb7fe6
12. jún 2026
@biba_18

zajtra špagety a v nedeľu slíže s tvarohom - alebo opačne ☺️

@biba_18 však ty všade píšeš, ako zdravo sa stravujete 😄

biba_18
12. jún 2026
@anonym_fb7fe6

@biba_18 však ty všade píšeš, ako zdravo sa stravujete 😄

@anonym_fb7fe6 a akože čo. čo je nezdravé na špagetách s cherry paradajkami a parmazánom a slížami s tvarohom? 😏

anonym_fb7fe6
12. jún 2026
@biba_18

@anonym_fb7fe6 a akože čo. čo je nezdravé na špagetách s cherry paradajkami a parmazánom a slížami s tvarohom? 😏

@biba_18 procesovaná mŕtva potravina s GMO múky, lepok. Sacharidy ako hovädo, lietanie cukru v krvi ako na kolotoči. Biba to nevieš?

biba_18
12. jún 2026
@anonym_fb7fe6

@biba_18 procesovaná mŕtva potravina s GMO múky, lepok. Sacharidy ako hovädo, lietanie cukru v krvi ako na kolotoči. Biba to nevieš?

@anonym_fb7fe6 aha, mrtva potravina z GMO múky a lepok 🤦‍♀️ až tak mi nešvitorí… sacharidy mám ok, aj cukor v krvi, takže 🤷‍♀️

muchotrafka298
Včera o 05:30

Ja asi “neviem” a “je mi to jedno”. Vyvar bude a nieco dietne, lebo varim aj otcovi co dosiel z nemocnice. Rybie file a zemiaky dnes a zajtra asi maso na stave s ryzou.

marci9
Včera o 05:37

nič

anonym_ea61f7
Včera o 05:49

My sme dneska mali ísť na výlet, no keďže prší ostali sme doma. Tak na dnes spravíme len pizzu a zajtra budem variť kuracie rezne s hraskovou ryžou.

anonym_4aaa7f
Včera o 05:51

Dnes budeme mať kuracie prsia zapečené so syrom k tomu ryža a ananásový kompót 🙂

martinka13
Včera o 06:01

Dnes tekvicový prívarok s domácou pečenou klobásou., zajtra pečené bravčové plátky na cibuli s pečenými zemiakmi a uhorkový šalát. U nás decká milujú sviečkovú, mäsové guľky v rajčiakovej omáčke s knedľou, lasagne, kuracie na akýkoľvek spôsob, losososa alebo cestoviny so špenátom a lososom. Úplne chápem Tvoju frustráciu. Ja už od utorka rozmýšľam, čo budem variť cez víkend...

anonym_0c51c7
Včera o 06:02
@katica06

@zuzulienocka78 nie sú vymyslené, bežne varím v lete ovocné polievky. (Jahodovú, visnovú, marhulovú, broskyňovú aj mix ovocia)Pre inšpiráciu by si sa mohla pridať do skupiny dnes na obed

@katica06 toto robím aj ja. Ale hovorím tomu smoothie, nie polievka. Rozmixujem a vypijem normálne v pohári. Neviem prečo tomu hovorí niekto "polievka".

anonym_7cdc3e
Včera o 06:13
@anonym_0c51c7

@katica06 toto robím aj ja. Ale hovorím tomu smoothie, nie polievka. Rozmixujem a vypijem normálne v pohári. Neviem prečo tomu hovorí niekto "polievka".

@anonym_0c51c7 lebo sa to varí v hrnci ? Vy varíte smoothie v hrnci však?
Riadne sa pridávajú rôzne koreniny, štipku soli. V reštauráciách podávajú na tanieri a ľudia to jedia lyžicou.

anonym_0c51c7
Včera o 06:34
@anonym_7cdc3e

@anonym_0c51c7 lebo sa to varí v hrnci ? Vy varíte smoothie v hrnci však?
Riadne sa pridávajú rôzne koreniny, štipku soli. V reštauráciách podávajú na tanieri a ľudia to jedia lyžicou.

@anonym_7cdc3e jahody so solou a korením, to už len môže byť fajnové. Fuj.

lukbe
Včera o 06:56

V sobotu slepačiu polievku, bryndzové halušky, v nedeľu živánsku.

anonym_d49667
Včera o 07:38
@anonym_fb7fe6

@anonym_fb7fe6 „Sacharidy nie sú problém. Problém je, keď sa z výživy stane náboženstvo a z každej večere ideologická debata.“

katica06
Včera o 08:03
@anonym_0c51c7

@anonym_0c51c7 u vás je normálne urážať cudzích ľudí? och pane bože na nebi, aj do piškótového cesta ide štipka soli a nie kilo nejde tam mlete čierne korenie ale škorica, klinčeky a badyán.

anos18
Včera o 10:56

U nás sa tiež varia ovocné polievky, dokonca aj na vianočnej večeri máme slivkovu omáčku. Podávajú sa studené, alebo len také vlažné, nejedia sa za horúca

anonym_cb9e07
Včera o 11:30

Fazuľové chilli, cícer v citrónovej omacke,noky s fetou a špenátom. Jedno z týchto jedál zajtra. V sobotu nevaríme .

d_ivana
Včera o 14:05

@zuzulienocka78 Dnes som varila kelovú polievku s klobásou, ako druhé pirohy s lekvárom. Polievka zostane aj na zajtra, druhý chod nechávam na manžela (zrejme spraví mäso).

sense
Včera o 14:13

Obed cinske nudle, vecera grilovsna ryba a salat. A zajtra obed neviem kedže ma čaká 10km pretek, a večera asi vajíčka

anonym_7cdc3e
Včera o 16:05
@anonym_0c51c7

@anonym_0c51c7 to môže napísať iba niekto, kto vie navariť iba tri štyri druhy jedál a točí ich dookola.

gondyo
Včera o 20:38

Polievka z lahôdkovej cibuľky krémová,francúzske zemiaky a nedeľa rybka s pečenými batatmi

liusa82
Včera o 20:42

dneska som mala na sladko špagety so struhankou osmaženou na masle a zajtra kuracie prsia v syrovej omáčke

Strana
z2