Dávate maslo do chladničky alebo nie?
Úplne ma vytáča, keď si ho chcem natrieť a musím čakať, kým sa trošku popustí.
Mimo chladničky mi vždy ožltne, neviem, ako dlho môže byť mimo chladničku? Keď si kúpim takú tú nádobku na maslo, vydrží mimo chladničku v pohode dlhšie?
dostat kupit RAJO - roztieratelne. Chut ma ako maslo ale tusim 30% je olej. Toto sa da vzdy rozotriet a je to chutovo ako maslo ale nie je to hnusna RAMA. Vyskusaj
Som si kúpila po ceste z roboty vianočku, mám na ňu chuť a len sa na ňu pozerám a čakáme spolu na maslo 🙂
@anonym_autor v chladnicke a maslo sa da krajat aj na tenke pasky a vtedy cakat nemusis, lahko sa da rozotriet alebo trocha ohrej pecivo a hned pusti maslo.
@anonym_autor Maslo mám vždy v chladničke.Vynimkou je 15-20 minút pred jeho natieranim
mam na linke v sklenenej maselnicke, nikdy sa maslo nepokazilo, roky drzime maslo takto
Tiez mavame v chladnicke. Rano vstanem a vylozim maslo z chladnicky a rozky z mrazaku, o pol hodinu mozu deti ranajkovat a robit si desiatu. Maslo vonku dlhsiu dobu je humus.
@anonym_autor kúpila som maselničku, kúsok masla večer odkrojim, nechám vonku, ráno natriem na desiatu. Popoludní vyberiem kúsok, to nechám na večeru.
Kúp si francúzsku maselnicku a máš po probléme. Ja inak neznášam práve to mäkké maslo 😅 mám rada tenké plátky toho z chladničky. Moja mama zase tiež len pekne rozotrete. Keď som bola malá, tak som často nezjedla raňajky preto, že maslo bolo mäkké rozotrete. Mama chytala nervy zo mňa. Pritom stačilo mi to maslo dať pekne tvrdé v platkoch. 100 ľudí 100 chutí 😅😁

Milujem maslo a mam ho stale v chladnicke. Lenze ja si ho krajam na tenucke platky, nerozotieram ho na chlieb. Takze mi nevadi, ked je tuhe.