Môžem použiť pizza cesto na slivkový koláč?
Pôvodný názov otázky: Môžem hotové pizza cesto použiť na slivkový koláč?
Gazdinky, prosím, môžem v obchode kúpené cesto na pizzu použiť na kysnutý slivkový koláč? Nie som si istá, či tie pizza cestá sú kysnuté a klasické kysnuté nemali. (Pre rýpačov - áno, chcem hotové, nie, robiť ho nebudem čiže recepty neprosím). Ďakujem 🙂
je cesto a cesto. máš to okrúhle tlusté alebo také tenké navinuté na papier?
keď to tenké z toho sprav slimáky. keď to tlusté tak kľudne ako pizzu, len slivkovú…
a nie, nie je to klasické kysnuté cesto…
niektore pizza cesta su slansie, takze nemuselo by to byt az take dobre, ale v principe pouzit sa da
tak je to citit, ale ja som este spravila mrvenicku z masla a vlocek cukor a mega dobre. Ale kysnuty je kysnuty...
Raz som to skusala.
Dalo sa to zjest,ale to cesto je tvrdsie chrumkave
Nebude to take vlacne
To cesto neni nasladle … nerobila by som to .
Z pizza cesta spravit pizzu a na kolac pouzit ine cesto.
Mne tieto kupovane teda vobec nechutia a co ma byt rychle a dobre, je vacsinou jedle, ale nechuti mi. To radsej spravit klasicke maslove cesto ako na jablcnik a olizes sa aj za usami. Ak nebudes robit, nerob a skus to kupovane na pizzu, podla mna to dobre nebude a aj pizza je otazna.
Urob kysnute cesto,nič tazke to nie je a chut kolača bude uplne iná.
@janinah pisem, ze cesto robit nebudem a chcem hotove, comu na tom nerozumies? 🤦♀️
Dakujem za relevantne rady 🙂 kolac som robila uz aj iny, ale sliviek je vela tak chcem aj kysnuty, raz som hotove cesto mala a bol z toho super kolac, prirobila som len posypku. Nevedela som len to, ci je pizzove take iste ako kysnute, preto ta otazka.
Dakujem za relevantne rady 🙂 kolac som robila uz aj iny, ale sliviek je vela tak chcem aj kysnuty, raz som hotove cesto mala a bol z toho super kolac, prirobila som len posypku. Nevedela som len to, ci je pizzove take iste ako kysnute, preto ta otazka.
@anonym_autor mne osobne to pizza cesto nechutí ani na pizzu - ono ti nenekysne a je dosť tvrdé, tak v koláči je to škoda.
@anonym_autor nebuduce sa opýtaj gpt, ten z teba nespraví lenivu gazdinú 😀 v pohode to skús, nebude to kysnutý koláč, ale koláč a keď dáš veľa ovocia nebude suchý.
@anonym_autor nebuduce sa opýtaj gpt, ten z teba nespraví lenivu gazdinú 😀 v pohode to skús, nebude to kysnutý koláč, ale koláč a keď dáš veľa ovocia nebude suchý.
@anonym_5aaa5f ano, este ta pochvali, ze mas dobry napad 😂

Ja som raz kúpila to cesto na pizzu a bolo to doslova nejedle.Spravila som všetko podľa odporúčania a bolo to ako skala.Horsie ako mrazená pizza.Ta sa aspoň dá zjesť po upečení.Ja by som to s týmto neriskovala.A to že je kupované no a čo .Ja tiež keď chcem ušetriť čas tak siaham po polotovaroch