Obed do práce bez možnosti ohrievania: čo si nosiť?
Ahojte, nastúpila som do práce, kde nemáme kuchynku ani mikrovlnku, len malú chladničku na chodbe. Nechcem každý deň kupovať bagetu z pumpy alebo obed za 8 eur, ale studené šaláty ma po týždni prestanú baviť. Čo si nosíte do práce, keď nemáte kde ohriať jedlo? Budem rada za konkrétne nápady, ďakujem
@anonym_autor Pred niekoľkými týždňami na mňa na internete vyskočilo toto video. Nemám s tým vôbec osobnú skúsenosť a neviem, aký kvalitný produkt to je. Ale vyzerá to, ako niečo vhodné pre Vás.
Video: https://www.facebook.com/reel/1421724822988634
Podrobný popis: https://ninjahome.sk/products/ninja-fn101eugy-c...
@anonym_autor Mate iba chladnicku na chodbe? A oddychovu miestnost mate? Kde jedavas ten obed? Podla legislativy musite mat priestor na konzumaciu stravy a ten musi byt vybaveny aj zariadenim na ohrievanie jedal. Zamestnavatel musi bud zabezpecit stravovanie zamestnancov formou kantiny, alebo im musi vyhradit a vybavit priestor, kde si mozu zjest vlastne jedlo.
Baby co píšete ze si ma kúpiť mikrovlnku. To nie je take jednoduché. Z hľadiska bezpečnosti niektore prevádzky toto nedovoľujú. Jedine daky lepší termo obedar. Sú aj take do zásuvky, ale to je tiez otázne, ci ti to dovolia. Studené obedy, to tiez nie je bohvie co
Ja mám takú termosku z ikea a v tej si nosím jedlo- vydrží to teple dlho v nej, tiež nemám absolútne možnosť kde si zohriať jedlo a rovnako sa nechcem stravovať po reštauráciách a byt na bagetach. Tuto termosku mám odskúšanú že dlho teplo udrží a dokonca už mám 3 ks doma a som veľmi spokojná. Nosím v nich jedlo aj pre dieťa keď ideme niekam na výlet/lyzovacku. Môžem pohľadať link ak by bol záujem.
@muruska prosim,prilep link.vdaka
Minimalne termosku -do nej si mozes vziat akykolvek vyvar alebo polievku.a uz mas teple jedlo v zaludku.
Nie je velmi objemna,tazka ani neprakticka.
Su väcsie aj mensie.
A tieto termoflase drzia teplo fakt dlho,dlhsie,ako klasicke termosky.
K tomu nejaky chlieb vo vajci,tousty,rozne omelety do peciva so zeleninou,parky,zeleninove ci mäsove fasirky,rezne,pizza,plneny vrap,alebo tortila...
My mame plne vybavenu kuchynku a nosim si taketo veci,ani si to neohrievam a ani tu polievku si nenosim.
Teple jedlo jem doma,alebo teda jem vonku...
Ak mas rada sladke,upec buchty,moravske kolace,uvar ovsennu ci krupicovu kasu...ryzovy nakyp...to sa vsetko da zjest dtudene,a ked si vezmes tu polievku..
Ved mas stravny listok, obed Ta nestoji 8 eur, cast Ti plati zamestnavatel
Baby nehadzte vsetko zle na zanestnavatela, ak vyuzova listky inak, za to on nemoze
Baby nehadzte vsetko zle na zanestnavatela, ak vyuzova listky inak, za to on nemoze
@anonym_0c7148 ano aj nie... my samozrejme stravne dostavame, ale kuchynku mame vybavenu "normalne" ako civilizovani ludia... chladnicka, mikrovlnky, varna kanvica, kavovar... zase to nie je v dnesnej dobe nejaky vydavok... kanvica stoji 10-15 eur, MW 30 eur... chladnicku maju...
Domace sendvice a oblozene chlebiky. Napr. v tom Holandsku sa teple obedy velmi ani nejedavaju.. v supermarketoch su plne regaly sendvichov, salatov. Pokial chces, ci potrebujes teple jedlo, vzala by som si terabrs kremovu polievku do termosky a k tomu sendvic. Ja myslim, ze je to len o zvyku.
Doma zvazujeme, ze tiez prejdeme na tento sposob stravovania, pretoze vymyslat na kazdych par dni jedlo, ktore je dobre aj zohriate, nas uz prestava bavit.
@anonym_0c7148 ano aj nie... my samozrejme stravne dostavame, ale kuchynku mame vybavenu "normalne" ako civilizovani ludia... chladnicka, mikrovlnky, varna kanvica, kavovar... zase to nie je v dnesnej dobe nejaky vydavok... kanvica stoji 10-15 eur, MW 30 eur... chladnicku maju...
@anonym_d78217 Tú mikrovlnku trošku pridaj, 60 € stojí dnes najlacnejšia šupácka, a kanvica za 15 € tiež nie je nič moc.
@anonym_d78217 Tú mikrovlnku trošku pridaj, 60 € stojí dnes najlacnejšia šupácka, a kanvica za 15 € tiež nie je nič moc.
@hefo mea culpa... (bol som zaseknuty v starych cenach)... to samozrejme meni celu situaciu a jednorazovy vydavok 100 eur za vybavu kuchynky je nieco, co si nemoze zamestnavatel dovolit... 🙂 🙂

@anonym_63d66c kazdy elektricky spotrebic musi prejst reviziou :D ver ze kupenie par eurovej mikrovlnky byva to najmenej... v kuse nas na tomto buzeruje bozpckar :DD jasne.. aj na rychlovarnu kanvicu, aj na kavovar.. no nemam co robit :DD
@simca06022011 Ak s tým majú nejaký zásadný problém, tak to nebude príliš práca snov...