icon

Skúsili by ste?

12. aug 2026
Skúsili by ste?
anonym_27306f
12. aug 2026

Nie je jednoduchšie nachystať svačinu večer vopred? Ráno len vytiahnuť z chladničky?

rachel36a
12. aug 2026

Fuj...určite nie...

hederamonstera
12. aug 2026
@anonym_27306f

Nie je jednoduchšie nachystať svačinu večer vopred? Ráno len vytiahnuť z chladničky?

@anonym_27306f mozno to robi v nedelu na cely tyzden a potom uz len vytahuje

anonym_27306f
12. aug 2026
@hederamonstera

@anonym_27306f mozno to robi v nedelu na cely tyzden a potom uz len vytahuje

@hederamonstera Radšej by som každý večer nachystala 16 rožkov, ak počítam každému dva, než v nedeľu chystala 80 ks, ktoré dám do mrazáku. Ešte keď pripočítam fakt, že zeleninu im musí tak či tak chystať denne čerstvú. Za mňa hlúposť.

anonym_057ec3
12. aug 2026

Vôbec nieeeee

anonym_5552d4
12. aug 2026

To je tak, keď ma niekto 8 deti a nedokáže im potom dat ani tu základnú starostlivosť v podobe čerstvej stravy. Aký je rozdiel toto robiť ráno alebo večer?

anonym_39f5f5
12. aug 2026

určite nie, ak má 8 detí, určite aspoň polovica z nich je vo veku, kedy už sú v pohode schopné natrieť si pečivo, položiť tam šunku a syr a zabaliť. A to nehovorím o tom, že jesť celý týždeň to isté, no prešla by ma chuť. Kde je pestrosť? Keď má čas ráno krájať zeleninu a prikladať ovocie, tých 5 min na natretie si nenájde?

anonym_a236fa
12. aug 2026

Este aspon 3 deti si treba spravit. Vobec jej z toho nehrabe🙄

zuzubb007
12. aug 2026

No fuj to je vysoký level lenivosti, ja by som nerobila buchtu už ani večer nie ešte mraziť grciam, nechápem ani tomu ako niektoré mamičky nakrájanú ovocie večer a na ďalší deň to dajú dietatu a ovocie medzitým pracuje 🤮

anonym_61f78e
12. aug 2026

Neznášam pečivo z chladničky alebo mrazničky 🤮🤮🤮
Večer pozriem do chladničky, ok, je tu šunka, je tu syr, tu je maslo, fajn. Chlieb mám svoj z kvásku. Chystám tri desiaty a teda zaberie mi to maximálne 15 minút. Vždy je tam aj zelenina alebo ovocie ale obloženú žemľu s chladničky či mrazničky by som nejedla. Takže by som ju nedala ani svojim deťom.

anonym_6e6322
12. aug 2026

Neviem si predstavit dat detom desiatu z mrazaku, to by mi ani nenapadlo. Zapojit tie najstarsie je fajn napad.

anonym_e0049d
12. aug 2026

A do rána na linke sa môžu množiť baktérie.

parvinka0001
12. aug 2026

Nezjem pečivo z mrazničky a nie to ešte natretý a super rozmrazené šunka aj syr 🤢 fuj fuj niektorým ľuďom ozaj ....

abbey1
12. aug 2026

Nie sme prasce, nejeme pomyje. Jedlo si chceme vychutnať. Čiže nie, nejeme ani mrazené pečivo.

anonym_adb4bb
12. aug 2026
@anonym_e0049d

A do rána na linke sa môžu množiť baktérie.

@anonym_e0049d aká linka?

anonym_e0049d
12. aug 2026
@anonym_adb4bb

@anonym_e0049d aká linka?

@anonym_adb4bb kuchynská linka, ani mäso sa tak nesmie rozmrazovať že vyložíš večer na kuchynskú linku

liusa82
12. aug 2026

mne napriklad rozmrazene pečivo chutí.Ale to iba vtedy,ak ho šupnem hneď do mrazáku ako prídeme z obchodu nie že dakedy na druhý deň si zmyslím to už nie je ono.. potom necham na linke žiadne že do mikrovlnky a pekne sa to rozmrazi a chuti ako čerstvo kúpene v ten deň.No ale pri šunke a syre to už vôbec..skúšala som zamraziť ale to bolo o ničom keď to vytiahneš také vodnate hnusné už tá šunka.Takže za mňa pečivo áno ale hneď čerstve zamraziť ešte voňave ale šunka syr atd nie.Ešte že ja nemám takéto starosti s chystaním nezávidím jej tých 8 kusov doma🤣 aj som ju v duchu polutovala ale tak jej volba

anonym_c0e898
12. aug 2026
@anonym_27306f

@hederamonstera Radšej by som každý večer nachystala 16 rožkov, ak počítam každému dva, než v nedeľu chystala 80 ks, ktoré dám do mrazáku. Ešte keď pripočítam fakt, že zeleninu im musí tak či tak chystať denne čerstvú. Za mňa hlúposť.

@anonym_27306f mam 4 deti len, ale...maju takmer 13, 11 rokov, potom 5,5 a 3,5. Ti starsi si uz asi 2 roky chystaju "svacinu" sami, a to aj toasty, takze ja riesim len ranajky pre skolkarov, aj to, ked stihaju starsi, tak ranajky nachystaju aj tymto mladsim. Pod dozorom ucim aj 5,5 rocneho si namazat rozok.
V sobotu rano vstavam s muzom a mame spravene vsetci wafle, my dvaja kavu na stole, deti kakao 😋😍...
Neviem, preco mamicka 8 deti otroci a kazdemu chysta svacinu...
Ale ano, som krkavcia matka asi, lebo chudata starsi surodenci, nie je to ich povinnost starat sa o mladsich, ako tu casto zaznieva v diskusiach o nas, viacdetnych rodinach. A potom sa to ozeni, a chlap si ani nabrat jest nevie...🙄. To len taka poznamka k tomu.