Ako odolný je kufor American Tourister Soundbox pri lietaní?

31. máj 2026

Ahojte, kupila som kufor American Tourister Soundbox na dovolenky lietadlom a po dvoch letoch ma uz drobne skrabance a trochu ohnuty roh, pritom som ho nepreplnovala, mate niekto dlhsiu skusenost ako drzi tento model pri castejsom cestovani, nebol najlacnejsi dakujem za nazory

muchotrafka298
31. máj 2026

S tym musis pocitat, ze pokial to ide do podpalubia, tak ten kufor sa oderie a znici. Lebo s tym nenarabaju v rukavickach bagaznici. Ide to na pas,do vozika, do lietadla na pase, oni s tym hadzu, spadne to, kopu do toho. Ja mam od American Tourister viac kufrov a tie podpalubne su poskrabane. Ale ja som s tym ratala, ze sa to znici.

anonym_0ab805
31. máj 2026

neviem konkretnu odpoved-ale ja uz mam len uplne obycajny lacny kofor a ten drzi najviac zo vsetkych ... a hlavne nevazi 5 kil ... ak sa poskodi nebude mi luto .. ked vidim v akom stave chodia kufre po pase - je mi luto ludi co za ne platili stovky

maris5
31. máj 2026

Moj AT mi rozbili po prvom lete. Niekde sa im spriecil a je prasknuty hore a krizom na druhej strane pri kolieskach je tiez prasknuty. Preto usudzujem, ze sa niekde zasekol. Pouzivam ho dalej, ale len do auta.
Poistovna mi ho preplatila cely
Do lietadla som kupila latkove kufre v lidli.

andreatytler
1. jún 2026

@anonym_autor American Tourister je priemerna kvalita. Mal by vydrzat tak 20 dovoleniek lietadlom. Pri kufroch co idu do podpalubia sa ani velmi neoplati kupovat najdrahsie. Lebo sa s nimi velmi zle zaobchadza. Takato stredna kvalita je najlepsia volba. Kozmeticke problemy nemozes riesit. Dokial funguje zips, kolieska a rucka, tak je dobre.