icon

Čo si zvyknete kupovať na jarmokoch?

marsmykkok
Včera o 15:29
Strana
z3
biba_18
Včera o 20:23

raz som kúpila koženú kableku, slováci vyrábali pre talianov a kebyže ju kúpim v obchode, tak možno aj 200€ za ňu pýtajú (na dnešné peniaze)… veľmi dlho mi vydržala…
a raz som kúpila vianočné ozdoby. dávam ich na stromček stále, ale dnes by som ich už nekúpila. neviem aké poblúznenie mysle som mala keď som ich kupovala…

anonym_264a34
Včera o 20:28
@anonym_45d979

@anonym_264a34 jasné atmosféra super. Len autorka sa pýtala čo tam zvykneme kupovať. A na to som reagovala že nič také lebo všetko je tam predražené

@anonym_45d979 no ale ja si tam aj kupim jedlo, nepozeram kolko to stoji. To iste na vianocnych trhoch. Uz teraz sa tesim.

ada12345
Včera o 20:42
@gerrwie_girl

@weleda123 moj otec chodi uz 40 rokoch po trhoch a vyše 20 som chodievala s nim. Aj minule sa vrátil akurát z trhu a tento vikend ho čaká ďalší. Vyrába drevené hračky a náušnice, šperkovnice, hrebene a pod. Podla mna polovica žien tu z MK uz na neho narazila a ani nevedia 😀. Ceny ma podla mna žalostne nízke na to ako sa na tom narobí a aj tak sa najdu vzdy aj taki ludia, ktorym sa to zdá vela a porovnaju to s nejakým čínskym smejdom.

@gerrwie_girl Nebol teraz nedavno v BA na Dni majstrov ULUV? Tam som obdivovala take sperkovnicky so suplickami. Nebude na Dni zela v Stupave? Ci kde bude najblizsie?

belaanabela
Včera o 21:49

@marsmykkok bylinky vo vrecku Ligurček sušený- max.spokojnosť👌

osky
Včera o 22:25
@gerrwie_girl

@amel ano posielam, nasla,som tieto. Aj moja maminka je tam, ktorá uz nie je medzi nami, ale skoro cely život takto chodila predávať 🙂.

@gerrwie_girl ked vidim tie drevene nausnice....
Pred mnohymi rokmi ako studentka som si take kuoila na trhu v Bratislave
4.rad,6. Smerom doprava-navlas rovnake
Dodnes ich kdesi mam...veru,dost mozne,ze to bolo u neho...?

gerrwie_girl
Dnes o 05:03
@ada12345

@gerrwie_girl Nebol teraz nedavno v BA na Dni majstrov ULUV? Tam som obdivovala take sperkovnicky so suplickami. Nebude na Dni zela v Stupave? Ci kde bude najblizsie?

@ada12345 ano ano to bol on bol tam a robi presne take sperkovnicky 🙂. Do Stupavy nejde. Musím prečistiť kam ide najbližšie lebo len viem ze kamsi zase pôjde ale neviem kam presne 😀

gerrwie_girl
Dnes o 05:08
@osky

@gerrwie_girl ked vidim tie drevene nausnice....
Pred mnohymi rokmi ako studentka som si take kuoila na trhu v Bratislave
4.rad,6. Smerom doprava-navlas rovnake
Dodnes ich kdesi mam...veru,dost mozne,ze to bolo u neho...?

@osky nepoznám vlastne ziadneho ineho umelca co by ich robil. Isto budu od neho. Vyraba ich uz strasne dlho a predal ich tisíce. Aj minule v praci kolegyna došla ku mne nieco riešiť a pozerám na nu a ona mala otcove náušnice 🥰. Je to velmi mile vidiet kolko ludi od neho uz nieco ma ❤️.

anonym_846675
Dnes o 05:53

Ja len k cenám-keď má mať stánok, vybavenie, povolenia, ľudí, zaplatí si cestu, čas, neskutočne vysoký nájom miesta(často)-naposledy v NR prenájom miesta od 15 000 eur-koĺko musí predať, aby zarobil??? a chce zarobiť, nie robiť charitu, ak ho to má živiť, tak cigánska nemôže stáť 3 eurá. Nedávno som zachytila diskusiu, že pýtali 9 eur za jednu a doma si ju pripravili za 12 eur pre štyroch. Lenže podnikanie funguje inak.
Lacné blbosti, áno, to je pre deti najväčšie lákadlo. Pokiaľ je dopyt, bude aj ponuka🤷‍♀️.

anonym_29fb1d
Dnes o 05:56

Cukrovu vatu iba :D

Strana
z3