Čo si zvyknete kupovať na jarmokoch?

Včera o 15:29
Strana
z3
anonym_c935df
Včera o 15:31

Mačky vo vreci s prekvapeniami.

weleda123
Včera o 15:32

Nič. Všetko je tam extrémne predražené

mandzula
Včera o 15:33

Parance, trdelnik. A teraz som si uplne vynimocne kupila keramicky privesok.

lindous
Včera o 15:33

Iba občerstvenie, podľa toho na čo je akurát chuť 🙂

anonym_4e2917
Včera o 15:34

Medovníky

anonym_7ff89b
Včera o 15:36

ja som tento rok na Trnavskom jarmoku jednu kupil do zubov. Taky trulo sa navazal do mojej manzelky a ked som zakrocil bol rychlejsi ako ja.

autor
Včera o 15:37
@anonym_c935df

Mačky vo vreci s prekvapeniami.

@anonym_c935df a čo si tam napríklad také zaujímavé mala či už veľmi nečakané alebo také čo sa veľmi hodilo?

anonym_264a34
Včera o 15:38

@marsmykkok lokse, cigansku, parance, palacinky hocico na co mam chut, naposledy aj mango-sticky-rice 😀

anonym_256080
Včera o 15:41

Keďže som dlhé roky chodila po jarmokoch ako jarmočník, tak nič. Určite nie jedlo. Ak tak nejaký prívesok a medovník.

anonym_e1fe7b
Včera o 15:42

Nič. Najnovšie ani nechodím. Každý tretí stánok to isté.

demartka
Včera o 15:59

Ak sa tam náhodou ocitnem, hľadám lokšu s pečeňou🙈. Prípadne nejakého výrobcu, lokálneho podporím kúpou lopára, varechy. Inak nič

anonym_e58198
Včera o 16:00

Naposledy porcelánový prsteň ❤️

anonym_f55171
Včera o 16:02

Nič. Kvalitné jedlo tam je málokedy. A kolotočárske haraburdy nezbieram.

martinkatinka
Včera o 16:04

Koreniny, medovniky, turecky med, masove udeniny alebo speciality.
Inak nic take, muz vyraba z dreva a ja sijem, tak take doma mam...

oceanahory
Včera o 16:12

@marsmykkok Ja tieto rozne orechy obalene v kile cukru 😅, to je taka zavislost. 🫣

domkakvet
Včera o 16:15

@marsmykkok palacinky, langos, medovniky, trdelnik,

anonym_45d979
Včera o 16:16

unicornlady
Včera o 16:40

Zvyknem ochutený med, napr. škoricový. Minule som medovo-malinovú nátierku (t. j. med a maliny rozmixované)

gerrwie_girl
Včera o 16:46
@weleda123

Nič. Všetko je tam extrémne predražené

@weleda123 co je predražené? Myslíš jedlo alebo tovar umelcov?

verus_16
Včera o 16:46

Koreniny, mydla, sirupy...

gerrwie_girl
Včera o 16:47
@anonym_45d979

Myslím že veci na jarmokoch sú veľmi predražené. Aj výrobky aj jedlo

@anonym_45d979 nie su. Len ludia nechapu co je ručná práca. Kazdy by najradšej kupoval za ceny ako na temu. Sialene.

margotka17
Včera o 16:49

@marsmykkok netuším, ako sa to volá správne, ale ja tomu hovorím turmed 🫣. Taká pena v kornutku to je posypaná orieškami 👍.

autor
Včera o 16:52
@margotka17

@margotka17 turecký med sa to volá

simca06022011
Včera o 16:52

Uz nic.uplne ojedinele keramiku.

maca1984
Včera o 16:53

Opýtaj sa, na čom sme sa tento rok na ttj neodrbali.
Polovične surová cigánska, trdelník sme si vraj obj.orechový. Ani bohovi sa s ňou dohádať že určite nie,lebo bol pre mamu a tá orechy ee.
Medovníkove srdce mi kúpil muž, stánkar dal do tašky. Ja o 2 m na to zistila že je prepolené.
Kašlem už celý ttj

anonym_264a34
Včera o 16:59
@anonym_45d979

Myslím že veci na jarmokoch sú veľmi predražené. Aj výrobky aj jedlo

@anonym_45d979 ja milujem tu atmosferu, kvoli nej tam chodim.

procrastique
Včera o 17:01

Zvyčajne trdelník. Jedlo mi celkovo nešmakuje a ručné výrobky sa mi fakt že nepáčia. Zároveň nemám rada ani čínske haraburdy, takže tam fakt nemám čo kúpiť.

weleda123
Včera o 17:03
@gerrwie_girl

@weleda123 co je predražené? Myslíš jedlo alebo tovar umelcov?

@gerrwie_girl akých umelcov? Tých čo predávajú cetky nakúpené v pepcu, Action a podobne s vysokohorskou prirážkou?
Pred rokom som dcére na jarmoku kúpila mačku, chodila, mnaumkala. Stala 10 eur bez batérií. O 3 dni som tú istú videla v pepcu a aj s batériami stála 5 eur. Zhodou okolností je dnes v meste u nás jarmok - 30 stánkov s jedlom a ceny také, že človeka aj chuť prejde, 20 stánkov s balónmi, ktoré si nakúpili na sheine, za 20ku fľaša s héliom z Action a predávajú jeden balón po 15-20 eur - extra úžasný biznis. Videla som asi 7-8 stánkov s plyšákmi. V každom jednom mali 80 centimetrovú Minnie, presne tu, ktorú máme doma a ktorú som kúpila za 12.80 cez Allegro. V jednom stánku mala cenovku 30 eur, v druhom 25. Radosť takto podnikať.
Na celom jarmoku som videla až dva stánky s handmade vecami - v tých som kúpila dcére čiapku za 4 eurá a mikinu za 18. Sranda, ako tie handmade veci sú vlastne lacnejšie ako čínske smejdy 🤔

anonym_28b7ca
Včera o 17:07

Možno 10 rokov som nebola na jarmoku, nemám dôvod tam ísť.. dnes chlap zahlásil, že by si rád dal trdelník. Tak som tam šla a kúpila 2 🤣🤣

Ale inak zemiak na paličke za 3€, 3dcl ľadovej drene za 3€, trdelník za 5€.. akože nie je to lacné.

eeffka
Včera o 17:14

Ja tam chodim len obsmrdat 🤣 naposledy ma na radvanskom jarmoku zaujala najviac vystava sliepok a zajacov

Strana
z3