icon

Je Denis Sihlovcová skutočne odborníčka na zdravú výživu?

Včera o 18:58

Nezvyknem ludi súdiť podla vzhľadu ale toto je prosim vas co za cudo? Taka totalne nezdravá vychrtlina niekoho uci o zdravej výžive? Vsak vyzerá úplne otrasne. Absolvoval niekto jej program? Naozaj je to o tom ze tvrdí ze normálny prijem je 1200kcal?

Strana
z2
anonym_7464c2
Dnes o 05:22
@anonym_5ad992
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_5ad992 Ale stále to nemení nič na veci, že ľudia vrátane teba sa starajú do vecí, do ktorých sa nemajú starať. Starajte sa o svoje biedne životy a svoje deti a mužov. Ohováranie vám ide najlepšie. Každý nech sa pozrie na seba a do svojho vnútra. Asi je jednoduchšie pozerať a ukazovať prstom na druhých.

anonym_5ad992
Dnes o 05:28
@anonym_7464c2

@anonym_5ad992 Ale stále to nemení nič na veci, že ľudia vrátane teba sa starajú do vecí, do ktorých sa nemajú starať. Starajte sa o svoje biedne životy a svoje deti a mužov. Ohováranie vám ide najlepšie. Každý nech sa pozrie na seba a do svojho vnútra. Asi je jednoduchšie pozerať a ukazovať prstom na druhých.

@anonym_7464c2 Dnes je extrémne veľa mladých s poruchami príjmu potravy a väčšinou sme tu matky. Je mi ĺúto, ale z môjho pohĺadu je dôležité upozorňovať na takéto nebezpečné zjavy, ktoré naivné dievčatá môžu brať vážne.

anonym_7464c2
Dnes o 05:32
@anonym_5ad992

@anonym_7464c2 Dnes je extrémne veľa mladých s poruchami príjmu potravy a väčšinou sme tu matky. Je mi ĺúto, ale z môjho pohĺadu je dôležité upozorňovať na takéto nebezpečné zjavy, ktoré naivné dievčatá môžu brať vážne.

@anonym_5ad992 Určite máš aj ty tie najlepšie pohnútky k tomu aby si ju tu mohla bezostyšne ohovárať. Jasné... Všetky tu pomáhate teraz a robíte veľkú službu spoločnosti.

wudz
Dnes o 05:38

Ja som s Deniskou nechudla, ale cvičila som u nej. Nerozumiem jej vzhľadu, lebo sa mi totálne bije s jej osobnosťou. Ona je veľmi inteligentná, rozhľadená, láskavá žena, má parádny mindset, dokáže si robiť srandu sama zo seba, totálne ignoruje hate a ide si svoje. A nie, nepáči sa mi jej výzor, totálne nie, ale to neznamená, že neexistuje veľa ľudí, ktorým sa páči. Ona akceptuje, že ja mám 20 kg navyše, tak prečo by som ja nemala akceptovať, že ona má trochu plastu navyše?
Ale čo ma totálne šokuje - tieto vaše vyjadrenia. A nie, nikdy si nezvyknem na to, ako dokážete súdiť ľudí. Zjavne to má ona nastavené inak ako vy, ale kto, doprčic, ste, aby ste takto kopali do ľudí, o ktorých nič neviete? To učíte aj svoje deti, aby kopali do každého, kto sa im nepáči? A ešte poďme každá jedna anonymne, veď čo, je to len môj názor, ja si môžem napísať, čo chcem. Môžeš. Ale tvoje slová ubližujú len a len tebe a ukazujú viac o tebe ako o nej.

anonym_5ad992
Autor odpoveď zmazal
martul
Dnes o 05:41

@anonym_autor že ťa hanba nefacká aj všetky tvoje komentujúce takto ohovárať druhú ženu
Možno nevyzerá ,, normálne a bežne " ale ako človek môže byť stokrát normalnejšia ako ty. Nie je ti samej zo seba zle, založiť verejnú diskusiu kvôli tomu aby si osierala iných?! Musíš mať veľmi chudobný a úbohý život.

mandzula
Dnes o 05:43
@anonym_5ad992
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_5ad992 Takto to vnimam aj ja. Clovek netusi, co je za tym, ze zo seba urobila to, co urobila, no faktom je, ze za tym vzhladom musi byt nejaky vnutorny problem.

danigas
Dnes o 05:51
@oskvarka

@danigas raz tu bola jedna mamička nedávno písala že odporúča jesť denne veľmi malé mnozstvo kalórií a že na jej kurze bola jej mama bol veľmi drahy (ale to je subjektívne samozrejme) zakázali im rozprávať čo sa dozvedeli...ako chápem autorské práva ale bola rozhorčená lebo že jej mama je doverčiva a že si takýmto stravovaním môže naozaj ublížiť. Tak tu napísala príspevok aby si ľudia dali pozor. Pravdepodobne sa napinvie naozaj milo a rešpektujúca správať keď dokáže k sebe prilákať publikum. A komentovať jej vzhľad takým spôsobom ako sa to tu rozbehlo je čisty hejt ...ak je pravda že je pani taká milá tak by mohla úplne dobre dávať kurzor komunikácie a slušného správania sa. Ja poznám viac ľudí čo si takto zo svojho pohľadu rôzne upravuje telo a považuje to za pekné. Ako áno za mňa to nevyzerá úplne zdravo ale to ani tetovanie jedno na tele nie je ale je to jej vec.

@oskvarka ja som s nou chudla a teda žiadne zdravotné riziko naozaj nehrozi...a k tomu ze zakázala hovoriť o co ide je pravda,ale chápem to lebo sa roky o niečo snaží a takto by sa to prezradilo a nemalo by to efekt aký to ma mat...ja odporúčam to každému vyskúšať a potom treba hodnotiť.. tiez som tomu neverila...ale názor som zmenila...a to ako vyzerá? Je jej vec..ona ani z jednej nechce spraviť vychudnutu osobu...ona chce aby každá jedna bola so sebou spokojná...a ked ja budem mat 100 kil a budem spokojná tak to je dôležité...

anonym_8f5433
Dnes o 05:58
@anonym_87e84e

@pe_mi uverila by si v psychiatrickej ambulancii. Porucha sebavnímania 🙈 nie je síce klinická samostatná diagnóza, ale často príznak rôznych psychických porúch a stavov. Denisa nemôže byť v poriadku a to nemyslím teraz na základe výzoru v tvári, alebo kvalita vlasov. Skôr správanie sa k vlastnému telu. Fakt na hrane. Takáto osoba by ma nikdy nepresvedčila o zdravom životnom štýle a chudnutí. Sa pozriem, vidím a viem. Celé zle. A ľudia ešte aj za semináre platia. Osprostení úplne 🤦‍♀️

@anonym_87e84e pre mňa je desivé koľko žien nemá zdravý úsudok sú labilne a uveria každému.Potom sa nečudujem, že starí ľudia sú tak osprosteni a veria politikom, šmejdom, ktorí im naslubuju a dajú im peniaze.Normalne akokeby ľud osprostieval😂keď vidím na IG všetky tie vitamíny, kokteily na chudnutie, detox a potom niekoho šokuje, že teenegerov veria výzvam a pod

michaela329
Dnes o 06:07

Moja prvá pole dance inštruktorka veľa rokov dozadu a jedna milá žena. Nie, nepáči sa mi ako vyzerá - lenže jej sa to asi páči a to stačí. Dokázala motivovať, vysvetliť a hlavne pochopiť. A teda chodili tam matky po pôrode, ženy 40+, ženy s kilami navyše a všetky sme sa tam cítili dobre. Ja jednej veci nerozumiem - aky typ človeka založí tému o niekom konkrétnom, aby tam mohli ľudia - nepoznajúci tú osobu, o nej klebetiť a zhadzovať ju. Možno ona vyzerá ako vyzerá - ale vy dámy, nie ste veru tiež moc pekní ľudia.

mandzula
Dnes o 06:19
@michaela329

Moja prvá pole dance inštruktorka veľa rokov dozadu a jedna milá žena. Nie, nepáči sa mi ako vyzerá - lenže jej sa to asi páči a to stačí. Dokázala motivovať, vysvetliť a hlavne pochopiť. A teda chodili tam matky po pôrode, ženy 40+, ženy s kilami navyše a všetky sme sa tam cítili dobre. Ja jednej veci nerozumiem - aky typ človeka založí tému o niekom konkrétnom, aby tam mohli ľudia - nepoznajúci tú osobu, o nej klebetiť a zhadzovať ju. Možno ona vyzerá ako vyzerá - ale vy dámy, nie ste veru tiež moc pekní ľudia.

@michaela329 Len tak na zamyslenie - ked sa jej paci, ako vyzera, preco ma potrebu na fotkach aj videach robit so seba pomocou filtrov ineho cloveka? Lebo to realne robi a posobi potom ako nevyrovnany clovek, ktory chce byt za kazdu cenu niekym inym.

anonym_7b1737
Dnes o 06:22
@anonym_e04416

@anonym_7b1737
@anonym_7b1737 áno presne … vyzerá strašne , ona ma tento zjav 20 rokov A je v ňom zaseknuta. Nechápem to. Aj ja som kadečo poskúšala tiež takto nejak Christina Aguilera , Shakira. Atd. Ale už som normálna žena. Ona je už 20 rokov takto. A vyhovuje jej to. Ale áno je veľmi Mila a príjemná a ma syna… a úspešná celkom
… peňazí ma fakt dosť… neviem či rodičia ju nakopli ….ako ma nastavený mindset. Chvela by som vedieť….. ale teraz neviem ci sa mi marí či mi niekto hovoril že robila k. …

@anonym_e04416 jej otec vlastní Drevonab. Vyzerá veľmi podobne ako jeho dcéra 🙂

anonym_e04416
Dnes o 06:28
@anonym_7b1737

@anonym_e04416 jej otec vlastní Drevonab. Vyzerá veľmi podobne ako jeho dcéra 🙂

@anonym_7b1737 tak keď dieťa vyrastá v bohatej rodine je jasne že ten mindset je iný ako u deti z chudoby… a máte otca čo vám vždy pomôže finančne.

michaela329
Dnes o 07:14
@mandzula

@michaela329 Len tak na zamyslenie - ked sa jej paci, ako vyzera, preco ma potrebu na fotkach aj videach robit so seba pomocou filtrov ineho cloveka? Lebo to realne robi a posobi potom ako nevyrovnany clovek, ktory chce byt za kazdu cenu niekym inym.

@mandzula a nie je to jej vec? Možno to je niečo, čo sa jej páči ešte viac. A aké vyrovnané je honit si ego na niekoho výzore?

mandzula
Dnes o 07:18
@michaela329

@mandzula a nie je to jej vec? Možno to je niečo, čo sa jej páči ešte viac. A aké vyrovnané je honit si ego na niekoho výzore?

@michaela329 Nemusis na mna utocit tymto stylom. Pokojne si precitaj moj predchadzajuci komentar, ja si ego na nikom nehonim. Bola to otazka na zamyslenie, lebo pises o jej spokojnosti, no faktom je, ze spokojny clovek nema potrebu pouzivat filtre, ktore z neho urobia ineho, nez je v realite.

michaela329
Dnes o 08:22
@mandzula

@michaela329 Nemusis na mna utocit tymto stylom. Pokojne si precitaj moj predchadzajuci komentar, ja si ego na nikom nehonim. Bola to otazka na zamyslenie, lebo pises o jej spokojnosti, no faktom je, ze spokojny clovek nema potrebu pouzivat filtre, ktore z neho urobia ineho, nez je v realite.

@mandzula ja Ťa neurážam, ja sa vyjadrujem k všetkým, čo tu majú potrebu riešiť niekoho osobu len preto, že sa im nepáči jej vzhľad. Pričom ignorujú to, že ako človek sa správa slušne a milo - mne teda príde povrchné skôr toto, ako to, že niekto je exot (v dobrom) a má rád extravagantné veci

oskvarka
Dnes o 09:30
@danigas

@oskvarka ja som s nou chudla a teda žiadne zdravotné riziko naozaj nehrozi...a k tomu ze zakázala hovoriť o co ide je pravda,ale chápem to lebo sa roky o niečo snaží a takto by sa to prezradilo a nemalo by to efekt aký to ma mat...ja odporúčam to každému vyskúšať a potom treba hodnotiť.. tiez som tomu neverila...ale názor som zmenila...a to ako vyzerá? Je jej vec..ona ani z jednej nechce spraviť vychudnutu osobu...ona chce aby každá jedna bola so sebou spokojná...a ked ja budem mat 100 kil a budem spokojná tak to je dôležité...

@danigas to je skvelé že sa tu našiel niekto ďalší kto am osobnú skúsenost...je to určite oveľa viac ako hodnotiť niekoho podľa obrázku alebo vzhľadu..

klotildabazarik
Dnes o 09:47
@anonym_autor

@anonym_f3f310 akoze wau. Čítala som ze fotky ma totalne vyretusovane, ze v skutocnosti je to este horšie. Ale to sa fakt niekomu ten zjav paci? 😳

@anonym_autor co riesis, nechaj ju "zit" chlapom je to jedno radsej ho strci do takejto barbie, ako do tlstej

Strana
z2