Je Denis Sihlovcová skutočne odborníčka na zdravú výživu?

Včera o 18:58

Nezvyknem ludi súdiť podla vzhľadu ale toto je prosim vas co za cudo? Taka totalne nezdravá vychrtlina niekoho uci o zdravej výžive? Vsak vyzerá úplne otrasne. Absolvoval niekto jej program? Naozaj je to o tom ze tvrdí ze normálny prijem je 1200kcal?

Strana
z3
Dnes o 14:58
@mandzula

@danigas A hlavne nepotrebuje. A aj keby som potrebovala, o zdravom comkolvek by som si nedala vykladat od osoby, ktora sa prezentuje ako ona. Vychudnuta na kost, s upravami hraniciacimi s nejakou psychickou poruchou a nevyrovnanou tak, ze aj po tych nevydarenych upravach riesi filtre.

@mandzula ale to ze ona vyzerá ako vyzerá nezname a ze chce aby sme tak vyzerali my...ani raz nič take nebolo povedané.. ani raz na nikoho netlačila..

Dnes o 14:59
@anonym_5ad992

@danigas to vtedy písala tá rozčúlená, čo jej naivná mama bola na tom seminári. Neviem, či to mala od nej, alebo z nejakého videa, ale mlela tam vraj Denis opakovanie o šukaní s mladými zajačikmi. Že to bolo celkom aj trápne. No to mi je už motivácia na chudnutie do prčíc.

@anonym_5ad992 ja som s nou chudla minulý rok v 3 mesačnom kurze...ani raz tam nebolo spomenuté nič o alkohole ze sa nema jest a podobne, a o sexe nepadlo tiez ziadne slovo,takze nerozumiem...nemam dôvod klamať.. ja všetko hovorim len z vlastnej skusenosti🤷‍♀️

Dnes o 15:01
@anonym_7b1737

@danigas písala to tu dcéra jednej jej klientky.

@anonym_7b1737 je to blbosť...ja som chudla a aj som si dala.alkohol..a ani nebol zakázaný...

Dnes o 15:03
@danigas

@danigas Tomu rozumiem, no mna by clovek, ktory vyzera ako ona, len velmi tazko presvedcil, ze vie cokolvek o zdravi - ci uz fyzickom, alebo psychickom.

Dnes o 15:05
@mandzula

@mandzula niekedy treba odhodiť predsudky 😉 tiez som bola najskor zeee fuuu nevyzerá dobre ,ale ked sme spolu uz komunikovali som zmenila názor...

anonym_5ad992
Dnes o 15:06
@mandzula

@mandzula Každý sme nejakí, ale vo všeobecnosti si myslím o všetkých ľuďoch, ktorí si upravujú filtrami fotky tak, že sa na seba ani z diaľky nepodobajú, že tam niekde problém je a veľký. Ešte sa mi páči, keď takú foto dajú na fb a prijímajú komplimenty. Pritom realita to nie je ,len číre klamstvo. Ani to, že je naozaj veľmi milá a príjemná by ma nepresvedčilo.

marca12
Dnes o 15:13
@anonym_autor

@anonym_c53214 smutne. Pre mna ona rozhodne nie je prototyp zdravého životného štýlu a fakt by ma zaujímalo co ona vlastne propaguje

@anonym_autor Moj nazor je,ze vie zmanipulovat davy. Ma sektarske praktiky,kedy svojim prejavom,hecovanim strhne ludi na svoju stranu. Vie motivovat recami. Ci sa vyzna v zdravom zivotnom style to neviem posudit.

anonym_e09bac
Dnes o 16:01

Modrokonikovské krásavice s hubami jak keby stali do sršieho hniezda a filtrami, že im až nos chýba 🤣🤣🤣 máte doma zrkadielko ?tak ho občas používajte

Dnes o 16:02
@anonym_e09bac

@anonym_e09bac Aaa, sama Denisa sa ozvala.

anonym_5ad992
Dnes o 16:11
@mandzula

@anonym_e09bac Aaa, sama Denisa sa ozvala.

@mandzula Nie, ona nevracia takto úder. Je fakt milá a usmiata a ide si svoje.

Dnes o 16:13
@anonym_5ad992

@mandzula Nie, ona nevracia takto úder. Je fakt milá a usmiata a ide si svoje.

@anonym_5ad992 presne..na toto by sa ona neznizila....

Dnes o 16:22
@danigas

@anonym_5ad992 presne..na toto by sa ona neznizila....

@danigas Ved mne je to jasne, len som chcela poukazat na to, ze dotycna ju vlastne presne opisala.

anonym_87e84e
Dnes o 21:58
@anonym_7b1737

@anonym_87e84e ...a ked chce klientka piť večer alkohol, tak celý deň nesmie jesť....

@anonym_7b1737 áno aj to, som nenapísala. Potvrdzujem, že máš pravdu, Aj takéto sprostosti ona splieta na seminároch 🙈

Strana
z3