Klimatizácia Naitec
Máte niekto klimatizáciu Naitec?
Ste spokojní?
Ďakujem
@alzbetkacicka šla by som do spoľahlivej značky, my máme daikin, nad lacnejšími sme ani neuvažovali,aj keď nám boli ponúkané, lebo veď cena niekde inde, ale neľutujem ani cent, je to investícia na roky
Teplozima? Tiez mi to tlacili.odmietla som a isla do overenej znacky. rozdiel v cene bol naozaj minimalny.Presne z dovodov hore spomenutych nieco sa mi nedajboze pokazi medzitym firma uz nebude existovat a potom co? kam pojdes zhanat nahradne diely alebo servisaka.... my mame Samsung windfree teraz tretie leto a slape jak hodinky..
Inak s firmou ako takou problem nemam.chalani zlati montaz aj servis kazdy rok uplne bez problemov. Vsetko vysvetlia ukazu poupratuju.
@avanka daikin mame v obyvacke a vychladi cely byt okrem synovej izby takze tam nam staci aj lacnejsia.
@anonym_f753cf
@anonym_f753cf
Je super a ešte aj dizajnovo pekná klíma
Matná biela ako daikin.
Tiež som sa rozhodla pre ňu,v stredu príde technik na obhliadku a potom šup šup termín na montovanie.
Ďakujem za koment a nech vám slúži ešte veľa rokov.
Mame druhy rok dve jednotky, sme spokojny.
@14petulka88 každý sa jej bojí a pritom jedna z najlepších klím.
@alzbetkacicka my máme v obývačke a kuchyni výkonnejšie, v detskej trochu lacnejšiu, lebo je to menšia izba. Všetky Daikin. My sme pozerali hlavne na hlučnosť, keďže v detskej je vonkajšia jednotka na fasáde, kde majú všetci spálne a detské, čiže kvôli susedom, v tomto je daikin bezkonkurenčný, je tichučká. Tá detská nás vyšla cca 1300 euro minulý rok.
Ale určite aj tá vaša bude dobrá.
Ale určite aj tá vaša bude dobrá.
@avanka áno tá daikin je strašne tichá aj vnútorna aj vonkajšia,táto naitec by mala byť tichá vnútorna a vonkajšia neviem to sa opýtam technika.
Ďakujem za koment.
Ďakujem za koment.
@alzbetkacicka opýtaj,alebo pozri na nete, lebo my sme na to síce šli legálnou cestou s povoleniami,ale viem, že tu baby riešili, že vonkajšia jednotka je hlučná a susedia sa sťažujú
@avanka uz som si to pozrela a je ako daikin
Vnutorna 22 a vonkajsia 52 hlucnost a tu daikin vobec nepocut tak to bude super.
@avanka uz som si to pozrela a je ako daikin
@alzbetkacicka prosim,ktoru naitec ste vybrali? Dakujem

Naitec je súkromná značka spoločnosti teplozima.sk...vyrabaju to oni, osobné nemám skúsenosť..keď som sa rozhodovala minulý rok, tiež mi to ponúkali, ale nešla som do toho, ak bude treba opravu o pár rokov, bohvie či budú dostupné náhradné diely a tak ..