icon

Máte doma klimatizáciu aj v byte?

6. jún 2026

Dobrý deň, bývame na poslednom poschodí a počas leta máme v byte aj 30 stupňov. Pozerám klimatizáciu Daikin Sensira.
Máte niekto túto značku?
Alebo by ste odporučili nejakú inú?
Ďakujem.

anonym_7affcf
6. jún 2026

Mame gree, sme spokojní 😊 ovládanie cez aplikáciu takže si vieš nastaviť časovač alebo schladiť byt pred príchodom domov 😊

anonym_1e70a8
6. jún 2026

@anonym_autor my máme LG S3-M09JA2DA (Dualcool Standard 3,5 kW). Veľká spokojnosť.

anonym_8b04f4
6. jún 2026

my mame daikin tiez v byte nadmierna spokojnost. bez nej mame v byte aj 34 s nou to vieme vychadit podla potreby, casto ju pustam ked nie sme doma (napr. ideme do obchodu) a krasne vychladi kym sa vratime potom viem vypnut a fungujeme bez "prievanu"

anonym_c7c307
6. jún 2026

@anonym_autor máme klimatizáciu, ale neviem akú značku. Asi by som umrela bez nej

parvinka0001
6. jún 2026

Máme klímu .

anonym_5be1ae
6. jún 2026

klímu máme aj v dome aj v byte

anonym_20fcf8
6. jún 2026

My mame smart Samsung, ovládaš mobilom, nech si kdekoľvek.

bielasovicka
6. jún 2026

@anonym_autor bývam tiež na vrchu, klímu mam 2,na obydvoch stranách. V lete by sa tu nedalo vydržať bez toho, síce používam len jednu, druhá je v detskej, ale deti už z domu odišli tak to tam nepotrebujem. A už teraz tu mam 26stupnov 🤔. Zn. naitec

anonym_0e2e06
6. jún 2026

https://www.vranik.sk/toshiba-haori-3-5-kw-s-mo... máme túto a je absolútne top! Krásna, tichučká, šetrná vychladí celý 60m2 byt bez problémov 👌

bosorkabb
6. jún 2026

Mám v byte aj na chate značka naitec a spokojnosť. Zapnem aj na diaľku. Chladí aj kúri.

anonym_5cf551
6. jún 2026

Nemám klímu a ani mi nechýba. V predošlom byte kde sme žili s exmanzelom 5 rokov klíma išla presne 0,00x. Bola tam už zabudovaná keď sme kúpili byt ale nevyužili sme ju ani raz. Som citlivá na hlavu a na prechladnutie takisto kĺby ma bolia keď je studený vzduch takže určite nie

marianarem
6. jún 2026

@anonym_autor My mame Daikin sice v dome, ale odporucam. Ked v lete cestujeme, tak mame vzdy rozne ubytka s klimou, ci uz byty alebo domy a zo vsetkych klim, co som videla, mi pripada najlepsi prave Daikin.

marca12
6. jún 2026

Daikin je dobra znacka,vobec nemusis mat obavy. Ja si uz bez klimy neviem predstavit existovat.

anonym_ac3bd6
7. jún 2026
@anonym_5cf551

Nemám klímu a ani mi nechýba. V predošlom byte kde sme žili s exmanzelom 5 rokov klíma išla presne 0,00x. Bola tam už zabudovaná keď sme kúpili byt ale nevyužili sme ju ani raz. Som citlivá na hlavu a na prechladnutie takisto kĺby ma bolia keď je studený vzduch takže určite nie

@anonym_5cf551
Ako potom vies ze klima fuka na hlavu ked si ju nikdy nepouzila, ano fukaju tie stare ruske modely co maju tu velku vrtulu

badimeria
7. jún 2026

Prosím vás a cena cca koľko to stalo ?
Ďakujem

avanka
7. jún 2026

@anonym_autor áno, v 3 izbovom byte máme 3 klimatizácie daikin. Obývačka, kuchyňa a detská. Lebo také rady, že ti 1 klíma vychladi 3 izbový byt, ani nepočúvaj,je to kravina. Používame ich denne, na kúrenie, chladenie, v noci na precistovanie vzduchu. Neviem,ako sme bez nich mohli žiť. Do značky daikin sme šli cielene, sú drahšie, ale čo sa týka spotreby, údržby, tichosti prevádzky ( deti pri nej spa a to im vadí každý šuch)a celkovo sú top na trhu.

bosorkabb
7. jún 2026
@badimeria

Prosím vás a cena cca koľko to stalo ?
Ďakujem

@badimeria cca 800 eur ale 3 roky dozadu vrátane montáže.

jarpo62
7. jún 2026

Máme 2x Daikin Sensira a spokojnosť. Prvá ma dva roky, druhá je montovaná pred týždňom. Treba si dať vypracovať viac cenových ponúk. V našom prípade bol rozdiel v cene až cca 400€. Záleží aj od veľkosti miestnosti a tým pádom výkone klímy. My máme 2,5 kW a cena bez montáže 930€. Cena montáže sa odvíja od množstva materiálu (konzoly, potrubie atď) a náročnosti práce.