Máte doma klimatizáciu aj v byte?
Dobrý deň, bývame na poslednom poschodí a počas leta máme v byte aj 30 stupňov. Pozerám klimatizáciu Daikin Sensira.
Máte niekto túto značku?
Alebo by ste odporučili nejakú inú?
Ďakujem.
@anonym_autor my máme LG S3-M09JA2DA (Dualcool Standard 3,5 kW). Veľká spokojnosť.
my mame daikin tiez v byte nadmierna spokojnost. bez nej mame v byte aj 34 s nou to vieme vychadit podla potreby, casto ju pustam ked nie sme doma (napr. ideme do obchodu) a krasne vychladi kym sa vratime potom viem vypnut a fungujeme bez "prievanu"
@anonym_autor máme klimatizáciu, ale neviem akú značku. Asi by som umrela bez nej
klímu máme aj v dome aj v byte
My mame smart Samsung, ovládaš mobilom, nech si kdekoľvek.
@anonym_autor bývam tiež na vrchu, klímu mam 2,na obydvoch stranách. V lete by sa tu nedalo vydržať bez toho, síce používam len jednu, druhá je v detskej, ale deti už z domu odišli tak to tam nepotrebujem. A už teraz tu mam 26stupnov 🤔. Zn. naitec
https://www.vranik.sk/toshiba-haori-3-5-kw-s-mo... máme túto a je absolútne top! Krásna, tichučká, šetrná vychladí celý 60m2 byt bez problémov 👌
Mám v byte aj na chate značka naitec a spokojnosť. Zapnem aj na diaľku. Chladí aj kúri.
Nemám klímu a ani mi nechýba. V predošlom byte kde sme žili s exmanzelom 5 rokov klíma išla presne 0,00x. Bola tam už zabudovaná keď sme kúpili byt ale nevyužili sme ju ani raz. Som citlivá na hlavu a na prechladnutie takisto kĺby ma bolia keď je studený vzduch takže určite nie
@anonym_autor My mame Daikin sice v dome, ale odporucam. Ked v lete cestujeme, tak mame vzdy rozne ubytka s klimou, ci uz byty alebo domy a zo vsetkych klim, co som videla, mi pripada najlepsi prave Daikin.
Daikin je dobra znacka,vobec nemusis mat obavy. Ja si uz bez klimy neviem predstavit existovat.
Nemám klímu a ani mi nechýba. V predošlom byte kde sme žili s exmanzelom 5 rokov klíma išla presne 0,00x. Bola tam už zabudovaná keď sme kúpili byt ale nevyužili sme ju ani raz. Som citlivá na hlavu a na prechladnutie takisto kĺby ma bolia keď je studený vzduch takže určite nie
@anonym_5cf551
Ako potom vies ze klima fuka na hlavu ked si ju nikdy nepouzila, ano fukaju tie stare ruske modely co maju tu velku vrtulu
@anonym_autor áno, v 3 izbovom byte máme 3 klimatizácie daikin. Obývačka, kuchyňa a detská. Lebo také rady, že ti 1 klíma vychladi 3 izbový byt, ani nepočúvaj,je to kravina. Používame ich denne, na kúrenie, chladenie, v noci na precistovanie vzduchu. Neviem,ako sme bez nich mohli žiť. Do značky daikin sme šli cielene, sú drahšie, ale čo sa týka spotreby, údržby, tichosti prevádzky ( deti pri nej spa a to im vadí každý šuch)a celkovo sú top na trhu.
Máme 2x Daikin Sensira a spokojnosť. Prvá ma dva roky, druhá je montovaná pred týždňom. Treba si dať vypracovať viac cenových ponúk. V našom prípade bol rozdiel v cene až cca 400€. Záleží aj od veľkosti miestnosti a tým pádom výkone klímy. My máme 2,5 kW a cena bez montáže 930€. Cena montáže sa odvíja od množstva materiálu (konzoly, potrubie atď) a náročnosti práce.

Mame gree, sme spokojní 😊 ovládanie cez aplikáciu takže si vieš nastaviť časovač alebo schladiť byt pred príchodom domov 😊