icon

Klimatizácia v spálni. Akú vybrať?

Včera o 05:17

Ahojte, aku klimatizaciu mate v spalni? Ste s nou spokojne?
Mame malu spalnu cca 12m2, klimu mozeme umiestnit iba oproti postele. Vyberam medzi midea breezeless e a gree airy. Dakujem vopred za vase nazory.

biba_18
Včera o 05:19

nemám, lebo neznášam keď mi to fúka na kĺby. mám v obývačke a nechám vychladiť celý byt ...
ani ty by si nemala mať tak aby na teba fúkalo ...

jj_anka
Včera o 05:20

@anonym_autor my máme mideu a spokojnosť

autor
Včera o 05:27
@biba_18

nemám, lebo neznášam keď mi to fúka na kĺby. mám v obývačke a nechám vychladiť celý byt ...
ani ty by si nemala mať tak aby na teba fúkalo ...

@biba_18 klimu planujem zapinat najmä ked nebudem v izbe aby sa izba neprehrievala, v noci len ak bude naozaj velmi teplo, ako boli teraz 25 stupnove noci, inak radsej spim pri pootvorenom okne.

autor
Včera o 05:27
@jj_anka

@anonym_autor my máme mideu a spokojnosť

@jj_anka breezeless? Pouzivate aj v noci?

obcanka123
Včera o 05:28

My máme aj v spálni aj v obývačke. Púšťame na striedačku v závislosti od toho kde sme. T.j. ak sme spálni púšťame v obývačke a naopak

crazy_cat_lady
Včera o 05:38

My mame v obyvacke ak v spalni. V spalni mame nad postelou, takze vzduch fuka smerom od nas. Znacku si nepamatam, ale ma aj tiche rezimy a da sa nastavit tak, aby miestnost vychladila a zaroven nehucala a da sa pri tom normalne spat :D

gorffika
Včera o 05:41

@anonym_autor my máme tiež iba v obývačke a stačí nám to ale značku ti tiež nepoviem

tykat
Včera o 05:44

Mame v 3 hornych izbach, v spalni to je oproti posteli, inak sa nedalo ale uplne v pohode, mame Daikin a zapinam na taky komfortny mod kedy vobec nefuka, mame pustenu aj v noci. Uzasna vec, my by sme v podkrovi ani dychat nevedeli pri tych 37st co bolo vonku. Mame ju cca 10 rokov, maximalna spokojnost.

andreakotesova
Včera o 06:16

Deti maju Daikin v detských izbach oproti posteliam. "Lamely", ci co je to, maju otočené do boku, aby nefukalo priamo na posteľ. Technik to bol obzrieť a navrhol inštaláciu vhodneho zariadenia.

anonym_46b0d0
Včera o 06:30
@anonym_autor

@biba_18 klimu planujem zapinat najmä ked nebudem v izbe aby sa izba neprehrievala, v noci len ak bude naozaj velmi teplo, ako boli teraz 25 stupnove noci, inak radsej spim pri pootvorenom okne.

@anonym_autor máme nad posteľou. Od firmy BOLE. Máme takú aby fúkala do priestoru a nie na nás

simsalabim
Včera o 06:32

@anonym_autor Daikin. Nefuka na postel. Ak treba, ide aj cez noc, zapnuty nocny rezim. Ale mimo velkych horucav pomaha izbu vychladit par hodin odpredu, alebo aj cele poobedie, aby sa neprehriali mury a to staci.

bg92
Včera o 06:32

Mame lg oproti posteli (uz to tak bolo ked sme kupili dom) a v pohode sa to da nastavit tak aby na tena nefukalo, v horucavach ide celu noc lebo v momente ako to vypnes a dom je vyhriaty mas tam zase horucavu

marianarem
Včera o 06:47

@anonym_autor Aj ja sa pridavam s Daikinom, za mna najlepsia klima. Nocny rezim je uplne setrny, neofukne ta, ja pri nom spavam uz 7. rok a medzitym to urcite este vylepsili.

obcanka123
Včera o 06:56

@anonym_autor zabudla som značku: Daikin

avanka
Včera o 06:56

aj my daikin. v zime využívame ventilátor celú noc, celodenne používame ani nie klímu, ale program sušenie, to je cca na 25-26 st, nehlučný s malou spotrebou a v izbách je príjemne. Sme na yápade a vonku sme mali 40 st v tieni.hlavne pozeraj na hlučnosť. Nám práve preto Gree neodporúčali, je z tých lacnejších klimatizácii, Daikin nepočuješ.