Ktoré Acidko Rajo je najzdravšie a najmenej presladené?
Ahojte baby, ja som uplne zavisla na tom vanilkovom acidku od Raja, ale teraz som videla dake nove prichute s cereáliami. skusali ste to uz niektora? nie je to dako moc presladene? snazim sa troska zdravo stravovat tak ci to nie je len sama chemia a cukor. co si davate na desiatu v robote aby ste dako vydrzali do obeda?
Ahoj, pre zdrave stravovanie urcite nie tie ochutene.zavisi aj ako to budes pit.nakhorsie je popijanie,ktore stale dviha glykemiu.
zdrave znamena ciste acidko.
@anonym_autor prečítaj si zloženie. Veď čisté 1% je super. Nie je rozumné zvykať si na sladkú chuť všetkého.
Je to pre mňa presladené. Kopa cukru. Keď si chcem dať sladké mlieko kyslé, do čistého kefír alebo acidka bielho pridám lyžičku džemu a zmixujem.
@anonym_autor ak si dáš len čisté acidlo doobeda a nič k tomu, asi je to ok. Ak nim len zapíjaš sladkú vianočku s maslom a džemom, asi veľa pre svoje telo nerobíš.
Nenapísala si nič k tomu zdravému stravovaniu. Ale odporúčam čisté, som na ňom tiež závislá.
@anonym_autor ak si dáš len čisté acidlo doobeda a nič k tomu, asi je to ok. Ak nim len zapíjaš sladkú vianočku s maslom a džemom, asi veľa pre svoje telo nerobíš.
Nenapísala si nič k tomu zdravému stravovaniu. Ale odporúčam čisté, som na ňom tiež závislá.
@anonym_d55285 nevidim nic tragicke na kusku vianocky s maslom a dzemom… zavisi na mnozstve a tom, ako casto ju je.
Tiez mam velmi rada vanilkové acidko, ale je fakt velmi sladke. Spekulujem prejst na doma vyrobeny kefír, to bude isto zdravsie, len si to musim nastudovat a nastaviť sa na to. Isto to nebude take sladke, každopádne ovela zdravsie lebo tam nebude ten extra bordel ktory sa teraz pcha vsade
Kefír a pridať vanilkovú príchuť do pečenia? Alebo blbosť? Ale s vanilkovým strukom by to asi nebolo ono. Prácne a drahé. Bohvie. Treba vyskúšať. Ja dám kefír čistý a do toho jahodový džem, mixnem a je. Kyslý, mierne sladký. Dá sa to sem tam.
Ja len ciste acidko. Syn 12 rocny tiez ciste ten by vypil aj liter na den. Dcerka pije vsnilkove a jahodove ona ciste nechce
Mam rada jahodové 🍓🍓🍓 je výborne. Viem že je tam cukor, zas sa tu všetci netvarme že nikto nezje ani štipku cukru jak je deň dlhy
Mam rada jahodové 🍓🍓🍓 je výborne. Viem že je tam cukor, zas sa tu všetci netvarme že nikto nezje ani štipku cukru jak je deň dlhy
@anonym_4003c0 isto nie. Každému môže chutiť iné. Preto to výrobca inovuje, aby si každý našiel svoje...
@anonym_autor čím viac ti to chutí, tým viac chémie....👉👉👉, za mňa Rajo 👎, nemám rada ich jogurty - umelé, už druhý rok !!!! čítajte dobre 😭😊😭 mám v chladničke od Raja cottage cheese ochutený, jeho obal sa ani nepohol!!!!, ešte počkám a potom to dám na rozbor...to bude šou 😭😂
@anonym_4003c0 ja naozaj nie. a ani mi to nechýba 😒 cukor ani nemám doma. dávam si do toho ovocie alebo trochu proteinu - ten má malé množstvo sukralózy, teda celkovo cukor vychádza okolo 19g na rozdiel od jahodového acidka, ktoré má cukor 50g 😒
@anonym_4003c0 ja naozaj nie. a ani mi to nechýba 😒 cukor ani nemám doma. dávam si do toho ovocie alebo trochu proteinu - ten má malé množstvo sukralózy, teda celkovo cukor vychádza okolo 19g na rozdiel od jahodového acidka, ktoré má cukor 50g 😒
@biba_18 50 g? Vážne? Tak to je fakt šupa... v pol litri, však? Fakt dosť.
mne osobne su ochutene rajo acidka sladke, ano dám si ich ked nestiham obed, super zasyti, mám ich rada ... čiste acidko zbožnujem a s jedinym z tohto druhu mliek kde nemám problém pri travení
osobne aj ked žial často nebyva v obchodoch alebo niektorych mam rada hollandia bifi drink, je podstatne menej sladke a vyhovuje mi a prichute beriem rad radom všetky
ked ideme do čiech vždy odchadzame z plnou chladničkou, mavaju ho v metre, terne ako kde, fakt škoda že nie je častejšie ....
@anonym_autor ja som bola takto “závislá” od toho malinoveho s granátovym jablkom. Potom mi nutričná povedala, nech si to hodim do kalorickych tabuliek a skoro ma vykotilo. Jedno 450 gramove acidko a mam príjem cukru na dva dni. Odvtedy len čisté
Ja pijem kefir od značky Tami, bez príchute. Keď mám čas , na raňajky zamiešam asi 100 ml kefiru s gréckym jogurtom a na vrch dám ovocie. Mrazené jahody, banán, potom je to sladké dosť. A ešte nakrájané oriešky a semiačka posypem na vrch. To ma zasýti ma to až do obeda.
A keby si si do čistého hodila na noc vanilkový lusk a kúsok ovocia na ovonanie? Napríklad banán. Ja pijem len čisté, mám rada kyslé veci 🤷 Aj tehotná som sa nevedela dojest bieleho jogurtu 😅
@anonym_autor Ahoj, odporučam kefirove tibetske huby, acidko si z mlieka robiš sama ich cedenim a davanim do mlieka. Daju sa kupit, ak by si si ich mohla vyzdvihnut, viem podarovat v Michalovciach. O ucinkoch atd.sa da dočítať vo wikipedii, o spôsobe vyroby kefiru z nich je to dobre popisane na webe kváskulienka.
Čisté je naj moje deti milujú čisté a ja si dám tiež. To je ako keď človek povie že nepije sladké vody a kúpi si džús plný cukru 😆 to je to iste. Samá chémia a cukor do tela.
@anonym_d55285 nevidim nic tragicke na kusku vianocky s maslom a dzemom… zavisi na mnozstve a tom, ako casto ju je.
@simsalabim veď áno, na množstve, ale toľko sladkého na jednu porciu...
@anonym_autor čím viac ti to chutí, tým viac chémie....👉👉👉, za mňa Rajo 👎, nemám rada ich jogurty - umelé, už druhý rok !!!! čítajte dobre 😭😊😭 mám v chladničke od Raja cottage cheese ochutený, jeho obal sa ani nepohol!!!!, ešte počkám a potom to dám na rozbor...to bude šou 😭😂
@ivicatolic ach bože 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

@anonym_autor preco myslis, ze vanilkove, na ktorom si zavisla je snad menej chemicke a sladke ako nove prichute?