icon

Ktoré Acidko Rajo je najzdravšie a najmenej presladené?

15. apr 2026

Ahojte baby, ja som uplne zavisla na tom vanilkovom acidku od Raja, ale teraz som videla dake nove prichute s cereáliami. skusali ste to uz niektora? nie je to dako moc presladene? snazim sa troska zdravo stravovat tak ci to nie je len sama chemia a cukor. co si davate na desiatu v robote aby ste dako vydrzali do obeda?

Strana
z2
simsalabim
16. apr 2026
@anonym_d55285

@simsalabim veď áno, na množstve, ale toľko sladkého na jednu porciu...

@anonym_d55285 lyzicka dzemu na krajceku vianocky je “tolko sladkeho”?

ivicatolic
17. apr 2026
@anonym_2fa153

@ivicatolic ach bože 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

@anonym_2fa153 si v kostole?

anonym_2fa153
17. apr 2026
@ivicatolic

@anonym_2fa153 si v kostole?

@ivicatolic veď ty ani len netušiš, aké hlúposti píšeš

ivicatolic
17. apr 2026
@anonym_2fa153

@ivicatolic veď ty ani len netušiš, aké hlúposti píšeš

@anonym_2fa153 o čom točíš ty ozaj netuším

anonym_2fa153
17. apr 2026
@ivicatolic

@anonym_2fa153 o čom točíš ty ozaj netuším

@ivicatolic skús si prečítať, na čo som reagovala.

iwesska
17. apr 2026

Za mna bezlaktozove Acidko 👍 Je prirodzene sladsie ako to normalne.

anonym_414145
17. apr 2026

@anonym_autor presne kvoli tomu, ze mi pride presladene, som si zacala robit doma kefir. potrebujes na to kefirove zrna, co kupis a mlieko podla svojho vyberu.
hod si do google "kefirko", nie je to vobec tazke.
bud ho mozes pit po prvej fermentacii biele alebo dochutit a nechat fermentovat druhýkrát.
ja dochucujem bud trochou trstinoveho cukru alebo mixnutym bananom ci jahodami alebo lesnym ovocnym, pripadne kakaom a troskou cukru...

ivicatolic
Včera o 17:15
@anonym_2fa153

@ivicatolic skús si prečítať, na čo som reagovala.

@anonym_2fa153 a čo sa ti nepozdáva konkrétne? Odpovedaj celou vetou, buď tak láskavá

anonym_2fa153
Včera o 18:22
@ivicatolic

@anonym_2fa153 a čo sa ti nepozdáva konkrétne? Odpovedaj celou vetou, buď tak láskavá

@ivicatolic mala si označené načo reagujem, ale asi nie si najostrejšia ceruzka v peračníku, tak ti to okoporujem:

čím viac ti to chutí, tým viac chémie....👉👉👉, za mňa Rajo 👎, nemám rada ich jogurty - umelé, už druhý rok !!!! čítajte dobre 😭😊😭 mám v chladničke od Raja cottage cheese ochutený, jeho obal sa ani nepohol!!!!, ešte počkám a potom to dám na rozbor...to bude šou 😭

nikha2809
Včera o 18:29

Obyčajne Acidko bez príchute a rozmixuj si tam ovocie

natalka13
Včera o 18:37

Vsetko acidko jogurty tvatohy mlieka co su ochutene su plne cukru.
A su ich plne regaly. Musia toho plno vyhodit po zaruke.

ivicatolic
Dnes o 08:23
@anonym_2fa153

@ivicatolic mala si označené načo reagujem, ale asi nie si najostrejšia ceruzka v peračníku, tak ti to okoporujem:

čím viac ti to chutí, tým viac chémie....👉👉👉, za mňa Rajo 👎, nemám rada ich jogurty - umelé, už druhý rok !!!! čítajte dobre 😭😊😭 mám v chladničke od Raja cottage cheese ochutený, jeho obal sa ani nepohol!!!!, ešte počkám a potom to dám na rozbor...to bude šou 😭

@anonym_2fa153 to som videla , načo si odpovedala, len stále neviem, čo sa ti na tom nepozdáva.... Ty ceruzka, skontroluj si po sebe ....okoporujem..... " ťapa"

anonym_2fa153
Dnes o 08:28
@ivicatolic

@anonym_2fa153 to som videla , načo si odpovedala, len stále neviem, čo sa ti na tom nepozdáva.... Ty ceruzka, skontroluj si po sebe ....okoporujem..... " ťapa"

@ivicatolic to,že píšeš hlúposti.

anonym_fb7a41
Dnes o 08:36

Najzdravšie? Biele

Strana
z2