icon

Ktoré kapsule Denkmit najlepšie umývajú v tvrdej vode?

Dnes o 05:28

Ahojte,

ktoré kapsule denkmit sú najsilnejšie, najlepšie umývajú? Máme tvrdú vodu a občas mám problém, že ked nedám 2-hodinové umývanie že riad nie je čistý. Chcem pouzžívať iba hodinové umývanie.

Ďakujem

https://www.mojadm.sk/search?query=kapsule do u...

stellarstar
Dnes o 05:34

Máme tiež tvrdú vodu a dávam 1 h program a všetok čisté a to používam tie najlacnejšie denkmit tbl

bykaterina
Dnes o 06:15

ak mas problem tak to nebude vodou, zle nastavenu sol mas, zle ulozeny v umyvacke, a necistis umyvacku.
my mame fest tvrdu a nikdy nemam spinavy riad.a pouzivam denkmit , alebo ich natural.

anonym_b6b15a
Dnes o 06:15

@anonym_autor my mame tiez tvrdu vodu, okolie BB, pouzivam od nich rozne, aj tie ekologicke, aj klasiku a stale dobre umyty riad. Sol v umyvacke mas? A dobre nastavene davkovanie? Ja davam aj lestidlo este. Tiez caato pouzijem hodinovy program, ale ked mam daco pripecene, tak to prebehnem trochu v dreze, hrnce a deti, ked si kasu robia a ostane zaschnute, tak to necham odmocit a takou kovovou hubkou to prebehnem. To sa mi neumyje ani na 3 hodinovom programe nikdy.

autor
Dnes o 06:16
@bykaterina

ak mas problem tak to nebude vodou, zle nastavenu sol mas, zle ulozeny v umyvacke, a necistis umyvacku.
my mame fest tvrdu a nikdy nemam spinavy riad.a pouzivam denkmit , alebo ich natural.

@bykaterina ako a kde sa nastavuje soľ prosím?

autor
@anonym_b6b15a

@anonym_autor my mame tiez tvrdu vodu, okolie BB, pouzivam od nich rozne, aj tie ekologicke, aj klasiku a stale dobre umyty riad. Sol v umyvacke mas? A dobre nastavene davkovanie? Ja davam aj lestidlo este. Tiez caato pouzijem hodinovy program, ale ked mam daco pripecene, tak to prebehnem trochu v dreze, hrnce a deti, ked si kasu robia a ostane zaschnute, tak to necham odmocit a takou kovovou hubkou to prebehnem. To sa mi neumyje ani na 3 hodinovom programe nikdy.

@anonym_b6b15a tak to bude problém s dávkovaním soli. vzdy len soľ nasypem a to je všetko. vies mi urobiť fotku, kde sa nastavuje soľ? Dakujem

bykaterina
@anonym_autor

@anonym_autor najdi si navod a tam to mas ako postupovat.

stellarstar
Dnes o 06:20
@anonym_autor

@anonym_autor to musíš pozrieť v návode tvojej umývačky

viestta
Dnes o 07:04

okrem davkovania soli musis nastavit aj vyssie davkovanie lestidla, vsetko je v navode, ked ho nemas, da sa navod dohladat na interneter

bykaterina
Dnes o 07:07
@viestta

okrem davkovania soli musis nastavit aj vyssie davkovanie lestidla, vsetko je v navode, ked ho nemas, da sa navod dohladat na interneter

@viestta lestidlo nema nic spolocne s cistou

viestta
Dnes o 07:29
@bykaterina

@viestta lestidlo nema nic spolocne s cistou

@bykaterina pri tvrdej vode sa robi na riade povlak z vodneho kamena

anonym_c6b3e6
Dnes o 07:34

Pri lacných kapsuliach a tvrdej vode treba poriadne nastaviť dávkovanie soli, leštidla a pravidelne umývačku čistiť, aj filter. Ľahšie sa zanesie a tvorí sa vodný kameň.

bykaterina
Dnes o 08:33
@viestta

@bykaterina pri tvrdej vode sa robi na riade povlak z vodneho kamena

@viestta nerobi, su ludia co lestidlo nepouzivaju vobec