Oplatí sa Herman Miller Aeron pre domácu kanceláriu?
31. mar 2026
Dobrý deň, pracujem 100% z domu na remote a môj chrbát je v troskách. Uvažujem o investícii do stoličky Herman Miller Aeron. Tá cena je šialená, cez 1500 eur. Máte ju niekto reálne doma dlhšie? Naozaj sa na tom dá sedieť 8-10 hodín bez bolesti? Alebo mi stačí daka kvalitná stolička z dakeho slovenského štúdia za polovicu? Nechcem vyhadzovať peniaze za "ikonický dizajn" ak to nepomôže krčnej chrbtici.
ahoj, ja tiez robim z domu, kancelarsku stolicku pouzivam ergohuman, kupovala som si ju cez stolicky24, stala hadam o polovicu menej ako tato o ktorej ty premyslas, ergohuman je za mna skvela volba, je pohodlna, da sa individualne nastavit ako potrebujes, mna ani po hodinach sedenia neboli chrbtica

Mame doma uz druhu, lebo je skvela a tiez pracujeme prevazne z domu, tak nam nie je jedno, na com sedime 8 hod. Ale ci to tebe zmierni bolesti chrbta tazko povedat, to je individualne. My sme si zvykli davat 5min strecingove pauzicky od dlheho sedenia + chodime aj cvicit, to ti nenahradi ani ta najdrahsia stolicka.