Má význam investovať do kvalitného kancelárskeho kresla?

Dnes o 14:22

Ahojte, pracujem z domu a pozerám Herman Miller Aeron. Cena je vysoká, ale sedím za počítačom 8 hodín denne. Pocítili ste rozdiel oproti bežnej stoličke? Alebo rovnako poslúži aj lacnejšia?

muchotrafka298
Dnes o 14:26

Ja Ti doporucim osobne si ist to kreslo vyskusat a otestovat, ci vobec na tom budes vediet sediet a obsedis cely pracovny den.
Ja mam napriklad Spinalis stolicku, ktora tiez nie je lacna. Ja som ju najprv mesiac testovala, mali sme ich v praci a kto chcel, tak nasledne sa mu stolicka kupila. A vela kolegov malo problemy na tom vobec obsediet, cize keby nevyskusali, tak si objednaju drahu a pre nich nepouzitelnu stolicku.

aalt
Dnes o 14:41

Suhlas s predoslym prispevkom. Tiez mam Spinalis, tiez som skusal vopred (aj ked nie mesiac) a tiez mi niektore stolicky nesedeli (aj ine modely spinalis ako som si vybral). A rozdiel samozrejme citim (kto by za tie prachy necitil 😀 ), ale nie ... Spinalis som kupoval z dovodov, ktore mi za mna splnila.

muchotrafka298
Dnes o 14:42
@aalt

@aalt za mna je to super stolicka, ale nie kazdemu vyhovuje. My sme za ten mesiac otestovali viacero modelov, kazdy mozno tyzden realne, co mi stacilo na zhodnotenie, ze ano, toto je OK. Pre mna je to najlepsia stolicka, vyhovuje mi konstrukcne aj vyhotovenim.

anonym_1b9e41
Dnes o 14:54

@anonym_autor ja teda rozdiel citim neskutocne. Najlepsia investicia ked mas home office