icon

Píšete negatívne recenzie po zlej skúsenosti?

zeldia
15. sep 2026

Šli sme na obed do “peknej reštaurácie” na základe tipu od influencera😊 Na jedlo sme cakali cez 90 minut. Polovicu jedálneho listka nemali. S nami tam cakali ďalšie dva stoly pár, a rodina s dvomi detmi. My sme dostali jedlo prví boli sme tam o desať minut skôr. Dva stoly dostali kolac ako kompenzáciu. Pri platení som sa čašníčky spýtala či nedostaneme zlavu. Či nám ju dal majiteľ? Tak sme nedostali. Nepytam sa na nazor na mňa, čo si o mne myslite a či som vam nesympaticka. Pytam sa či píšete napr na google negatívne recenzie, či sa vam chce. Jedlo bolo no čo ja viem na to že to boli špagety carbonara a poke ako ok ale cakat na cestoviny a ryzu takmer hodinu a pol…

Strana
z2
anonym_b43444
15. sep 2026

ano ak mam naozaj zlu skusenost tak napisem ... preco? lebo vdaka recenziam si aj ja hladam veci-ubytovanie , restauraciu a podobne .. sama by som bola rada,ak by boli ludia uprimny a napisali pravdu ...

anonym_fb650f
15. sep 2026

@zeldia preto si chodim tam kde to sana uznam za vhodne a nie kde mi to nejaky blbeček odporuci, ak by som na jedlo cakala vyse hodiny, automaticky si balim svoju penazenku a moze mi servis doniest aj 10 kolacikov a keby jedlo dobre nebolo, nedam ziadny tringelt, ziadam zlavu a samozrejme napisem silno negativnu recenziu na google pretoze to tam patri aby restauracia takeho vychcanka mala co najmenej klientov, aj tak 85% restauracii vari priamo z tovarov z Metra, cena, cena a zas cena, v kuchyni sa k tomu väcsinou tocia zakladne socialne skupiny, relacia Na Noze ukazala cistu pravdu, pekna arogancia.

catherin4
15. sep 2026

Pisem recenzie, hlavne negativne, ale aj pozitivne. Pisem ich pod mojim celym menom aj s fotkou.

anonym_6e281c
15. sep 2026

@zeldia haha takže FTK? Ten je známa firma, xkrát som sa nechala nalákať recenziou jeho a parkrat som narokom objednala to isté jedlo , co propagoval on, ale dostala som uplne inak vyzerajúce...prekvapivé, ze? Napis mu pod príspevok. Nebudeš jediná.

sense
15. sep 2026

Píšem, vecne a stručne. A teda nikdy nie v ten istý deň. Nechám si to ulezat v hlave. Cize v tvojom prípade by som napísala že jedlo chutilo, ale napriek poloprázdnej reštaurácie dlhá čakacia doba a takisto, že polovica veci v menu nebola. A tiež záleží ak na správaní obsluhy , reakcie majiteľa atd

len_nig
15. sep 2026

Píšem aj zle aj dobre. V tvojom prípade by som určite napísala

komir63
15. sep 2026

@zeldia Napíš, uľaví sa ti, ako si tým "hajzlom" naložila, to si za klobúk nedajú. 😀

17alexis
15. sep 2026

@zeldia píšeme recenzie aj dobré aj zlé.

anonym_4aa633
15. sep 2026

Skor nepisem ako pisem, lebo tie recenzie su tak subjektivny pocit, ze az… Skor som uz vytriezvela z toho, ze co chvalia az do nebiea influenceri, tak tam uz zo zasady nejdem a ani ospevovany vyrobok by som si uz nekupila. Viackrat som sa nechala takto ovplyvnit, a vzdy to dopadlo katastrofalne, samozrejme mam na mysli vsetko co je v ramci spoluprace, lebo influencer za peniaze vychvali asi aj to h… z nutrie.

sherynkamalinka
16. sep 2026

recenzie pisem na booking, negativne aj pozitivne, raz som napisala recenziu na googl na hrad a jeho otvaracie hodiny, ktore sice mali na internete, ale uz na samotnom hrade v predajni listkov nie. Samozrejme hrad bol zavrety. Boli sme na nom zaciatkom oktobra. Este podotknem, ze otvaracie hodiny mali na stranke hradu, nie na stranke googlu, tam boli uvedene samozrejme nesprávne.
Ja negativnu reakciu na podnik alebo ubytovanie neberiem ako nieco zle. Ja by som ju, ako podnikatel, prijala, aby som sa vedela posuvat...samozrejme sledujem recenzie aj inych ludi a niekedy sa mi zastavuje rozum, ked daju malo hviezdiciek preto, lebo do izby svietilo poulicne svetlo alebo v podniku kricali tri deti...

natalka13
16. sep 2026

Na googl je milion falilosnych recenzii. Tym sa nema zmysel riadit.

ivelina43
16. sep 2026

Píšem len keď je to naozaj zlé, inak nie. Tak isto aj pozitívne, keď som mega spokojná tak si dám tú námahu niečo napísať ale úprimne píšem tak max dvakrát do roka🙂))

anonym_446079
16. sep 2026
@catherin4

Pisem recenzie, hlavne negativne, ale aj pozitivne. Pisem ich pod mojim celym menom aj s fotkou.

@catherin4 ty píšeš hlavne negatívne?? mein gott, tak to si zákazník snov, ktorého chce mať každý.. a každého na svete zaujíma tvoje meno a fotka, ktoré vôbec nemôžu byť vymyslené... 🙈Ok

katkazatka
16. sep 2026

urcite napis recenziu. Ja sa nimi celkom riadim. Citam najma zle, aby som vedela, comu sa vyvarovat.

13uzivatelka11
16. sep 2026

Áno, keď je to fakt zle, napríklad keď mi zubár nechal kúsok vaty v zube a tým pádom som kvôli tomu časom o zub prišla, vtedy napíšem. A občas napíšem pozitívnu aj keď som fakt veľmi spokojná.

ivicatolic
Včera o 19:32

@zeldia vždy píšem pravdivo, a to znamená aj zlé recenzie 👉👉👉

Strana
z2