Sako po čistiarni smrdí, čo robiť s chemickým zápachom?
Vyzdvihla som si sako z čistiarne a odvtedy ho neviem normálne nosiť, lebo z neho ide dosť výrazný chemický zápach. Už som ho nechala visieť pri otvorenom okne, ale stále ho cítim.
Nemalo by to po čistení samo vyprchať?
@anonym_autor tak smrdí chémiou, lebo chémiu na Cistenie aj použili
@anonym_dfe59a Nedá sa nosiť kvôli tomu zápachu.
@anonym_dfe59a Nedá sa nosiť kvôli tomu zápachu.
@anonym_autor asi by som to skúsila reklamovať
@anonym_autor A čo si čakala, že bude voňať francúzskym parfémom ? Asi si veľmi prepocovala. A potom ten potom reaguje s čistiacou chémiou. Skús nabudúce použiť antiperpirant.
@anonym_autor A ešte chcem dodať, že si treba holiť aj podpazušie.
Daj ho na vzduch
@anonym_autor A čo si čakala, že bude voňať francúzskym parfémom ? Asi si veľmi prepocovala. A potom ten potom reaguje s čistiacou chémiou. Skús nabudúce použiť antiperpirant.
@anonym_6f9b4a prišla si si kopnúť do autorky ?
@anonym_6f9b4a prišla si si kopnúť do autorky ?
@lenka13332 V čom konkrétne kopnúť ? Čo bolo na tomto kopajúce ?
@lenka13332 V čom konkrétne kopnúť ? Čo bolo na tomto kopajúce ?
@anonym_6f9b4a Poznáš autorku a jej hygienické návyky?
@anonym_5cfa1c A čo sa ja tu s tebou budem dohadovať či ju poznám, lebo nie. S nikým o ničom.
@anonym_5cfa1c A čo sa ja tu s tebou budem dohadovať či ju poznám, lebo nie. S nikým o ničom.
@anonym_6f9b4a Ok, ale potom prečo píšeš autorke rady, ktoré sú skôr urážkou, než radou?
@anonym_6f9b4a Ok, ale potom prečo píšeš autorke rady, ktoré sú skôr urážkou, než radou?
@anonym_5cfa1c Tak keď to píšem autorke, hádam má reagovať ona, či ? Ako sa moja odpoveď priamo dotýka teba ? Či riešiš, čo tvoje nie je ?
Toto skôr vyzerá, že Ty si si prišla kopnúť do mňa.
👉
@anonym_autor
Ja som mala takú situáciu s páperovou zimnou bundou,tak som to reklamovala,a vyprali mi ju gratis ešte raz a potom už ten zápach nebolo cítiť,takže určite by som skúsila reklamovať
@anonym_5cfa1c Tak keď to píšem autorke, hádam má reagovať ona, či ? Ako sa moja odpoveď priamo dotýka teba ? Či riešiš, čo tvoje nie je ?
Toto skôr vyzerá, že Ty si si prišla kopnúť do mňa.
👉
@anonym_6f9b4a Je to verejné fórum,a tak som sa slušne opýtala, či poznáš autorku,jej hygienické návyky, keď jej radis ako radis.Nemam v úmysle kopať do nikoho a upúšťam aj od úmyslu komunikovať s tebou.
@anonym_6f9b4a Je to verejné fórum,a tak som sa slušne opýtala, či poznáš autorku,jej hygienické návyky, keď jej radis ako radis.Nemam v úmysle kopať do nikoho a upúšťam aj od úmyslu komunikovať s tebou.
@anonym_5cfa1c Ale mňa sa Ty nič nepýtaj, nie som.na teba zvedavá. A končíme. Ďalej už na teba nereagujem. Nebudem sa dohadovať.
@anonym_5cfa1c to že hneď narážaš na zlú hygienu, potenie a neholenie sa namiesto rady k veci.
@anonym_5cfa1c to že hneď narážaš na zlú hygienu, potenie a neholenie sa namiesto rady k veci.
@lenka13332 Lenka, náš to pomýlené.Vo svojich príspevkoch narážal na zlú hygienu autorky niekto iný.Ja som sa dotyčnej len opýtala, že či autorku pozná, keď ju takto uráža

@anonym_autor tak smrdí chémiou, lebo chémiu na Cistenie aj použili