Prečo sú Schleich zvieratká také drahé?
Dobrý deň, dcérka začala zbierať tie gumené zvieratká Schleich, ale tie ceny v hračkárstvach ma fakt zarážajú. Jeden koník stojí aj 10 eur. Je v tom nejaký rozdiel oproti tým lacným sadám z čínskych obchodov, okrem toho že sú krajšie vymaľované? Vydrží to dako viac, alebo sa z toho po čase tiež olúpe farba? Máme ich už päť a lezie to dosť do peňazí.
@anonym_autor ja tam rozdiel vidím. Príde mi guma taká pevnejšia, tuhšia. Zdedili sme tieto zvieratká a tie schleich vyzerajú ako nové. Ale daj mi tip na čínske sady, ktoré sú rovnakej kvality😁 lebo hľadám také. Tiež sa mi za to nechce dávať veľa peňazí. Len tie schleich mi prídu najpevnejšie.
@anonym_autor ten rozdiel je obrovský! Schleich sú pekne vypracované do detailov, na pohľad, aj na dotyk úplne iná liga ako obyčajné figúrky..
inak, ja ani nerátam, koľko je v tom peňazí... 🤪
Ale svojho času to bola top hračka.
Úplný rozdiel, medzi schleich a lacnotou, však tie lacné zvieratá často ani nevyzerajú ako zvieratá. A kvalitovo tiež. Máme hlavne dinosaure ale aj iné dravého zvieratá a žiadny iný výrobca nemá také pekné. Deti ich často dostávajú od rodiny na sviatok, lebo je to malé, spratné a vždy potešia 😊.
Ja som si kupila sama pre seba pred 20 rokmi zopar zvieratiek a mam ich stale v top stave. Chvilu sa s nimi hrali aj moje deti, a nic sa tym zvieratkam nestalo. To asi hovori same za seba.
@anonym_autor su to zberatelske kusky, takze aj preto. Ale daju sa zohnat na bazare lacnejsie. Tie lacne sady z hrackarstiev nie su tak pekne prepracovane. Ale mali sme napriklad sadu dinosaurov z lidla a tie boli kvalitne.
Pozri aj tu napriklad https://www.preskoly.sk/k/hry-a-hracky/figurky-...
sú to kvalitne spracované zvieratká... ak ti to je veľa tu v bazáriku kupiš aj za lepšie ceny stéle lepšie ako tie z čínskeho obchodu... raz som tam na rýchlo vzala sadu zvierat a doma sme sa smiali.. oči každe v inej výške, prasa už akoby na polku narezane zle spojené cez pol tela kohut nohy ako kačka... a Schliech vyzerajú ako realne zvieratká... máme doma už peknú zbierku a plánujem ju ponechať
Schleich vydrzia roky, bam sa neolupal ani jeden. Nestracaju farby, tie lacne vedia tak vyblednut, toto je take ako prvy den zakupenia.
presne tak, su vyrabane rucne, takze samozrejme aj ta cena sa na tom podpise. plati sa aj za samotnu znacku, to je jasne 🙂 ved ked ti to pride drahe, tak si pozri nejake ine, urcite najdes aj lacnejsie varianty.
Je to rucna praca nie pasova vyroba.ani dva koniky ktore z dialky vyzeraju rovnako nie su identicke.maluju ich rucne su pouzite kvalitne materialy a za tie roky si Schleich vybudoval svoje meno ktore uz moze predavat za vyssiu cenu.. tie figurky su naozaj skor pre zberatelov ak to chces pre dieta na hranie kludne pozri v Draciku alebo u Cinanca sadu za 10e kde budu vsetky zvieratka domace alebo divoke.detom je to jedno.
@anonym_autor rozdiel je obrovský.. mali sme aj aj..tieto schleich ja mam pocit, ze prežijú 100 rokov. Inak poradím ti, ja som nakupovala cez bazár a stalo ma to o doooost menej. Možno by uz aj dcéra posunula tie co ma, kedze uz vyše roka sa ich nedotkla.
preco je lego take drahe? preco su Barbie take drahe v porovnani s babikami z Pepca a pod.?
Su aj ine znacky, ktore robia zvueratka, napriklad papo. Ale schleich mam aj ja najradsej, a su u nas velmi oblibene, deti si ich beru do vane, vonku, proste vsade, a su neznicitelne

Schleich je kvalitna znacka ale teda urcite platis aj za znacku☺️