icon

Prečo sú Schleich zvieratká také drahé?

Dnes o 12:06

Dobrý deň, dcérka začala zbierať tie gumené zvieratká Schleich, ale tie ceny v hračkárstvach ma fakt zarážajú. Jeden koník stojí aj 10 eur. Je v tom nejaký rozdiel oproti tým lacným sadám z čínskych obchodov, okrem toho že sú krajšie vymaľované? Vydrží to dako viac, alebo sa z toho po čase tiež olúpe farba? Máme ich už päť a lezie to dosť do peňazí.

chestnut
Dnes o 12:08

Schleich je kvalitna znacka ale teda urcite platis aj za znacku☺️

anonym_ccf5ff
Dnes o 12:09

@anonym_autor ja tam rozdiel vidím. Príde mi guma taká pevnejšia, tuhšia. Zdedili sme tieto zvieratká a tie schleich vyzerajú ako nové. Ale daj mi tip na čínske sady, ktoré sú rovnakej kvality😁 lebo hľadám také. Tiež sa mi za to nechce dávať veľa peňazí. Len tie schleich mi prídu najpevnejšie.

beronsche
Dnes o 12:12

@anonym_autor ten rozdiel je obrovský! Schleich sú pekne vypracované do detailov, na pohľad, aj na dotyk úplne iná liga ako obyčajné figúrky..
inak, ja ani nerátam, koľko je v tom peňazí... 🤪
Ale svojho času to bola top hračka.

21anjelik19
Dnes o 12:16

Lebo sú ručne maľované

anonym_37e74e
Dnes o 12:36

Úplný rozdiel, medzi schleich a lacnotou, však tie lacné zvieratá často ani nevyzerajú ako zvieratá. A kvalitovo tiež. Máme hlavne dinosaure ale aj iné dravého zvieratá a žiadny iný výrobca nemá také pekné. Deti ich často dostávajú od rodiny na sviatok, lebo je to malé, spratné a vždy potešia 😊.

canany
Dnes o 12:37

Ja som si kupila sama pre seba pred 20 rokmi zopar zvieratiek a mam ich stale v top stave. Chvilu sa s nimi hrali aj moje deti, a nic sa tym zvieratkam nestalo. To asi hovori same za seba.

senta_sofia
Dnes o 12:39

@anonym_autor su to zberatelske kusky, takze aj preto. Ale daju sa zohnat na bazare lacnejsie. Tie lacne sady z hrackarstiev nie su tak pekne prepracovane. Ale mali sme napriklad sadu dinosaurov z lidla a tie boli kvalitne.
Pozri aj tu napriklad https://www.preskoly.sk/k/hry-a-hracky/figurky-...

anjelicek26
Dnes o 12:55

Rucne malovane, preto.

mimaapeto
Dnes o 12:59

sú to kvalitne spracované zvieratká... ak ti to je veľa tu v bazáriku kupiš aj za lepšie ceny stéle lepšie ako tie z čínskeho obchodu... raz som tam na rýchlo vzala sadu zvierat a doma sme sa smiali.. oči každe v inej výške, prasa už akoby na polku narezane zle spojené cez pol tela kohut nohy ako kačka... a Schliech vyzerajú ako realne zvieratká... máme doma už peknú zbierku a plánujem ju ponechať

kiki68
Dnes o 13:04

Schleich vydrzia roky, bam sa neolupal ani jeden. Nestracaju farby, tie lacne vedia tak vyblednut, toto je take ako prvy den zakupenia.

timetotime
Dnes o 13:15

presne tak, su vyrabane rucne, takze samozrejme aj ta cena sa na tom podpise. plati sa aj za samotnu znacku, to je jasne 🙂 ved ked ti to pride drahe, tak si pozri nejake ine, urcite najdes aj lacnejsie varianty.

saxana000
Dnes o 13:15

Je to rucna praca nie pasova vyroba.ani dva koniky ktore z dialky vyzeraju rovnako nie su identicke.maluju ich rucne su pouzite kvalitne materialy a za tie roky si Schleich vybudoval svoje meno ktore uz moze predavat za vyssiu cenu.. tie figurky su naozaj skor pre zberatelov ak to chces pre dieta na hranie kludne pozri v Draciku alebo u Cinanca sadu za 10e kde budu vsetky zvieratka domace alebo divoke.detom je to jedno.

sandra49
Dnes o 14:12

@anonym_autor rozdiel je obrovský.. mali sme aj aj..tieto schleich ja mam pocit, ze prežijú 100 rokov. Inak poradím ti, ja som nakupovala cez bazár a stalo ma to o doooost menej. Možno by uz aj dcéra posunula tie co ma, kedze uz vyše roka sa ich nedotkla.

anonym_c6d82c
Dnes o 14:21

preco je lego take drahe? preco su Barbie take drahe v porovnani s babikami z Pepca a pod.?

majlo1234
Dnes o 14:34

Su aj ine znacky, ktore robia zvueratka, napriklad papo. Ale schleich mam aj ja najradsej, a su u nas velmi oblibene, deti si ich beru do vane, vonku, proste vsade, a su neznicitelne