icon

Recenzia smart hodiniek Carneo Venus – problémy a skúsenosti

sisamisaaa
Dnes o 11:58

Ahojte, 2 mesiace dozadu som si kúpila hodinky Carneo Venus. Už ich nedostať a neviem im tým pádom dať recenziu, tak napíšem aspoň sem.
Proste a jednoducho - fungovali len 2 dni.
- Potom vypadlo počasie.
- Potom vypadli kontakty.
- Opakované odpájanie od aplikácie a samé sa nevedia pripojiť. Reštartujem ich tak 5x denne.
- Zdravotné merania vypadávajú. Cez noc mi merali tepy a ostatné veci len 2x. Vlastne keď ich mám na ruke, tak vždy okolo polnoci prestanú merať. Keď ich nechám na stolíku, tak stolíku merajú tep celú noc. Vždy. Na ruke nie.
- ženské zdravie nefunguje, stále píše že funkcia žena je vypnutá a v podstate je to jedno keďže základný cyklus majú v aplikácii nastavený na 35 dní a nedá sa to zmeniť.
- notifikácie raz idú, raz nie, občas veselo zvonia hoci zvuky mám defaultne vypnuté
- niektoré hovory idú automaticky do hodiniek, iné nie, hoci dvíham telefónom.
- nespoľahlivé meranie krokov - napríklad dnes som sa vrátila z túry s 28 krokmi (asi som sa celý deň kĺzala).
- občas proste vypnú.

+ Je že ukazujú dátum a čas
+ Sú pekné a majú veľký výber ciferníkov
+ Nízka cena v porovnaní s inými značkami

Netuším ako fungujú iné modely, ale toto je fakt dobré len ako hodinky ktoré ukazujú čas a vedia "na povel" ukázať tep, tlak a okysličenie, ktovie ako spoľahlivo keď vidím ako fungujú, moc im neverím.
Po tomto zážitku zvažujem že si kúpim obyčajné hodinky ktoré budú robiť v podstate to isté (ukazovať čas) a aspoň sa nebudú vypínať.

anonym_aed5c1
Dnes o 13:21

Ja som si kúpila Carneo ATHLETE GPS a nikdy viac. Po týždni som ich vrátila. Stále sa odpájali. Až keď som hľadala nejaké info o tom, tak som našla tie recenzie.