Recenzie na Einhell aku skrutkovač z Mountfieldu
Ahojte, chcem kúpiť mužovi na meniny nejaký aku skrutkovač na domáce majstrovanie. V Mountfielde majú teraz akcie na značku Einhell. Je to kvalitné náradie pre niekoho kto občas niečo priskrutkuje v byte, alebo je to len taký hobby šmejd čo sa hneď vybije? Máte niekto tie ich červené baterky, vydrží to dako dlho nabité v garáži?
@anonym_autor kludne môzes kupit Einhell,mam od nich vsetko,od utahovacky kolies,vrtacky,noznice na plot,excentricku brusku,uhlovu brusku...
Priebezne dokupujem,zatial ziadny problem...
@anonym_autor Prípadne ti môžem odporučiť z vlastnej skúsenosti Narex Camouflage:
https://www.nay.sk/vrtaci-skrutkovac-narex-csv-...
Brutalna aku skrutkovačka s kruťakom 65 Nm (tie lacné parksidy majú 35Nm), trošku drahšia, ale ja som to bral jak sadu, v ktorej bolo:
- Aku skrutkovač
- Aku vrtacie kladivo
- Aku priamočiara pila
- Aku flexa
- Nabijačka a 2 4Ah baterky
- Brašňa na prenašanie
A cele ma to vyšlo 380€. Kvalita je neporovnateľne vyššie ako parkside, alebo einhall.
Ale tiež to nie je uplne profi jak hilti abo milwauke.
@anonym_autor to mu fakt chceš kupovať skrutkovač, ak nie je ani domáci kutil? Iba na občasné prišróbovanie? Iste bude nadšený 🙂 Ty by si bola nadšená, keby ti kúpil brúsku na nože alebo mlynček na mäso?

@anonym_autor Čau, toto sú všetko také lowcost značky, ale pre občasné houby použitie postačuje.
Ak chceš niečo máličko lepšie, rozhodne choď stanley, taky aku skrutkovač s dvoma baterkami v kufriku niekedy sa dal v akcii zohnať v obi za 120€, netušim ake ceny sú teraz.
Veľa závisí od bateriek a od toho, aky to má krútiaci moment.
Podľa mňa, ak ide len o hoby použitie, tak sa skús popozerať na parkside, ale nie tie lacné zelene, ale čierne - hľadaj "Parkside performance", tie sú o triedu vyššie a taký aku skrutkovač kúpiš za 60€ v pohode. A baterky k tomu za dvacku, alebo baterka+nabijačka za 25€