Skúsenosti s indukčnou jednoplatničkou Ikea. Máte podobné problémy?
Kupili sme si tuto platnicku po recenziach a musim povedat ze som sklamana. Mam indukciu doma ale toto je v kempe des. Kym mi v tom zovrie voda...nemate niekto doma a skusenost? Ci mam len ja chybny kus?
V kempe nemas asi dost velky istic na poriadny vykon. Tie domace sa pripajaju na 380V trojfazovy prud ak je moznost
Cize ina ti nepomoze
V kempe nemas asi dost velky istic na poriadny vykon. Tie domace sa pripajaju na 380V trojfazovy prud ak je moznost
Cize ina ti nepomoze
@martinmmartin prenosne jednoplatnicky su iba na jednu fazu. Aky ma prikon? Lebo zvyknu byvat 2kW, co by malo byt dostatocne.
Cize ina ti nepomoze
@martinmmartin jednoplatnicka nepotrebuje 3 fazy
Mame na chate z Lidla, funguje v pohode, ale cim sirsi hrniec, tym rychlejsie to ide. V malom hrnceku to ide pomaly lebo je mala indukcna plocha na ohrev.
Pozri si udaje o nejakej velkej 4 platni, ake vykony to dava na jednotlive zony na najvyssom stupni, to byva od 2 kW vyssie, v boost mode aj do 4 kW, preto aj pripojenie na dve fazy.
Ta Ikea ma aky prikon a vykon ? Potom nebude prekvapena , fyziku neoklames.
Porovnavat indukciu doma a v kempe je od veci. To aj mne s mojim antitechnickym myslenim je jasne, ze to nie je to iste.
Pozri si udaje o nejakej velkej 4 platni, ake vykony to dava na jednotlive zony na najvyssom stupni, to byva od 2 kW vyssie, v boost mode aj do 4 kW, preto aj pripojenie na dve fazy.
Ta Ikea ma aky prikon a vykon ? Potom nebude prekvapena , fyziku neoklames.
@anonym_89f12d tak si najskkôr naštuduj parametre a potom machruj
@patrike praveze, tato ma 2W, boost 2,2W. No, jedine ma napada, ze to bude sposobene poklesom napatia v kempe. Aj tak je to des a to mala dobre recenzie
Napatim to nebude. Pod 200V tam urcite nemas. 2kW (nie 2W) je postacujuce, bezne aj na vstavanych idu niektore platne aj na mensi vykon. Alebo je vadny kus, alebo mas nevhodny hrniec. Skus iny hrniec, idealne na celu platnu.
Inac prikon vies zkontrolovat. Byvaju merace spotreby do zasuvky, napr. https://www.alza.sk/solight-merac-spotreby-dt26... (prvy odkaz, co mi nasiel google)
Napatim to nebude. Pod 200V tam urcite nemas. 2kW (nie 2W) je postacujuce, bezne aj na vstavanych idu niektore platne aj na mensi vykon. Alebo je vadny kus, alebo mas nevhodny hrniec. Skus iny hrniec, idealne na celu platnu.
@aalt dakujem, dnes ju doma odskusama budem ju reklamovat. Hej, vypadlo mi k, lebo v specifikacii je uvedene 2000W. Hrncami to asi nebude, nosim kvalitne na indukciu, co pouzivam aj doma...

@anonym_autor skus vrátiť a kúp z nayka..