Rozdiel v ovladaní indukčnej dosky
Ahojte, aky je rozdiel medzi tymto ovladanim? To prve je posuvne? Vyberam indukciu a nemam este s nou skusenosti. Ktore ovladanie sa vam osvedcilo?
Indukcia je na prd
Indukcia je na prd
@anonym_a86a3d Co je teda alternativa podla teba ?
Indukcia je na prd
@anonym_a86a3d preco? Ja mam a nemenila by som
Indukcia je na prd
@anonym_a86a3d A v com? Za mna naj na domace varenie. Mame odskusane varenie na plyne, elektrickej platni a indukcii. Indukcia nemaza mna konkurenciu.
Osobne ovládanie jedine old school gombikom.😅
Tie touch ma privádzajú do šialenstva a nikdy nevieš tak rýchlo meniť stupeň ako otočením ruky... tie touch totiž niekedy nejdú, ked mas prst suchý alebo mokrý, studený alebo teply a vždy musíš najprv stláčať, ktorý panel vôbec chceš ovládať.
Tie akože slider, co vidno na fotke, majú tú výhodu, že rýchlejšie nastavíš stupeň. Nemusíš čakať, kym ti napr. Zo stupňa 7 prepipa mínusom na 3, ale na tom slider hneď tuknes 3. To je teda rýchlejšie.
Teraz mam hlavné ovládanie gombíkmi a hore na ploche si viem spojiť dve a dve plochy do väčšej. To niekedy používam, ale vadí mi, ze to zaberá relatívne veľa plochy za cenu možnosti väčšieho hrnca.
Ale keďže mam veľmi obmedzené rozmery a iné funkcie, ktoré sme chceli v rúre, nemali sme na výber.
Dobrá indukcia je super, domov by som si inú možnosť nikdy nedala 👍
Prečo je indukcia na prd?akože na varenie ok,ale na smazenie,opekanie,vyprážanie teda nie,vždy to na jednej strane opeka viac.a nedajú sa použiť hocijaké hrnce a panvice
Osobne ovládanie jedine old school gombikom.😅
Tie touch ma privádzajú do šialenstva a nikdy nevieš tak rýchlo meniť stupeň ako otočením ruky... tie touch totiž niekedy nejdú, ked mas prst suchý alebo mokrý, studený alebo teply a vždy musíš najprv stláčať, ktorý panel vôbec chceš ovládať.
Tie akože slider, co vidno na fotke, majú tú výhodu, že rýchlejšie nastavíš stupeň. Nemusíš čakať, kym ti napr. Zo stupňa 7 prepipa mínusom na 3, ale na tom slider hneď tuknes 3. To je teda rýchlejšie.
Teraz mam hlavné ovládanie gombíkmi a hore na ploche si viem spojiť dve a dve plochy do väčšej. To niekedy používam, ale vadí mi, ze to zaberá relatívne veľa plochy za cenu možnosti väčšieho hrnca.
Ale keďže mam veľmi obmedzené rozmery a iné funkcie, ktoré sme chceli v rúre, nemali sme na výber.
Dobrá indukcia je super, domov by som si inú možnosť nikdy nedala 👍
@ichbinich a ten prvy slider sa ovlada posuvanim prsta? To neviem ci je lepsie akk vybrat cislo.

Ovladanie je plus minus vsade rovnake. Zameraj sa na podstatne veci ako spolahlivost, ci mas k dispozicii 3f privod a co chces varit. Mas poziadavku spajat zony ? Regulovat automaticky teplotu ?