icon

Skúsenosti s najlepším lyofilizovaným ovocím na trhu

18. feb 2026

Dievčatá ahojte , viem, že na trhu pribúda obrovské množstvo lyo ovocia , avšak poprosila by som ak máte naozaj overené značky, ktoré Vám v porovnaní s inými viac chutia kvalitou , prosím napíšte. Plánujem robiť väčšiu objednávku pre mňa a 15mesačné dieťa.

amonet
18. feb 2026

instagram bobulovo

mullerova46
18. feb 2026

@anonym_autor ja nakupujem od mixit. Všetko miešajú až podľa objednávky, nemajú naskladnene dopredu. Miešam si tam aj vlastné kaše

lauruska_sumienka
18. feb 2026

my zboznujeme svetplodu. ich lyo jahody su fenomenalne sladucke takze 500g balik je minimum, taktiez kupujeme ich lyo myxy, najcastejsie myx smoothie. a ich suseny ananas 😍 toho vieme zjest pomaly na kila. 😀
poskusali sme rozne znacky ale od nich nam chuti najviac ci uz lyo alebo klasicky susene. a objednavka pod 100e nehrozi 🙈

biba_18
18. feb 2026

svetplodov, jednoznačne

majlo1234
18. feb 2026

Grizly, ja tam ale kupujem vsetko. Deti maju najradsej mango

elenka74
18. feb 2026

Ja som mala minule Grizly a je to mňam veľké 🙂 Predtým som mávala Mixit alebo Bery Jones alebo aj Brix.

camelie12
18. feb 2026
@lauruska_sumienka

my zboznujeme svetplodu. ich lyo jahody su fenomenalne sladucke takze 500g balik je minimum, taktiez kupujeme ich lyo myxy, najcastejsie myx smoothie. a ich suseny ananas 😍 toho vieme zjest pomaly na kila. 😀
poskusali sme rozne znacky ale od nich nam chuti najviac ci uz lyo alebo klasicky susene. a objednavka pod 100e nehrozi 🙈

@lauruska_sumienka, áno, tiež hlasujem za Svet plodov. Objednávame si od nich už niekoľko rokov. Lyo jahody, ananás a mix smoothie sú skvelé! 👏 😋