Vydržia barefoot topánky Be Lenka viac než sezónu?
caute baby rozmyslam ze prejdem na barefoot a strasne sa mi pacia tie slovenske topanky Be Lenka. stoja ale cez 130 eur tak sa bojim ci sa ta tenka podrazka hned neprechodi kedze ja chodim hlavne po betone v meste. mate ich daktora dlhsie ako rok? nelepia sa tam tie spoje? hladam daco kvalitne co mi dako nezmrzne v zime a nebude mi do toho tiect.
@anonym_autor mne nevydržia...ale ja chodím každý deň cca 5-10 km rýchlou chôdzou po pevnom povrchu a zodrala som ich veľmi rýchlo
...ale teda ja zoberiem každé...len tieto kvôli tenkej podrážka som zodrala za par mesiacov...ale sú veľmi pohodlne
Ak to budú tvoje jediné topánky, tak ich zničíš určite za sezónu, možno dve. Ak ich budeš striedať s viacerými, tak ti vydržia aj 4-5 rokov 🙂
Belenka má tu inak aj bazár, pozri či sa ti niečo nezapaci, tiež som kupovala tu a zatiaľ držia celkom dobre a dlho. 🤷♀️ Ale striedam, ale ak nemáš veľmi skúsenosť s barefoot a chodis po rovných tvrdých plochách, odporúčam nejaké vložky a teda o číslo väčšiu topánku
@anonym_autor ja mám froddo a tie sú nezmar podľa mňa.
Tu na MK ma belenka bazar, topanky majú väčšinou úplne mini kozmetické vady, ktoré vôbec neprekážajú a su značne lacnejšie. Ja mam dvojo..jedny tenisky a také kotnicky..odnosila som kazde jednu sezónu, ale potom mi BF prestal vyhovovať a teraz ich striedam s normálnymi a nic im nieje..uz je to myslim tretí rok..
Celkom drzia, niektore modely som uz reklamovala, ale nachodila som v nich stovky km, zreklamovali, opravili zalepili a drzia, niektore uz aj 4 roky. Nieco kupujem aj cez ich bazar, v niektorych mestach mavaju, su tam topanky aj za polovicne ceny. Kupujem ich aj synovi a ten neznicil ani jedny, ale teda dava im zabrat. Este som ich potom aj za zlomok ceny posunula dalej😀
mam 4r baleriny od nich, dost casto ich nosim a su ako nove, ani v rime ked som mala za den 35 tis. krokov ma nesklamali
Máme od BeLenky 10 párov (letné,zimné, tenisky, detské). Čižmy mám tretiu sezónu, tie sú ok, jedny celoročky mám asi 6 rokov (tie ale majú povrch z brúsenej kože a aj napriek tomu, že som to čistila podľa belenka návodov s belenka prípravkami, nie sú už také pekné, ale inak sú super, mám ich rada). Ďalšie celoročky nosím druhý rok, nosím ich fakt veľa a je to už na nich vidieť. Tenisky sú na odpis, ale nosila som ich vyše 4 roky nonstop, vôbec som ich nešetrila. Muž má dvoje, vyzerajú ok, má ich 3 a viac rokov, ale on toho veľa nenachodí, je homeoffice väčšinou. Deti majú belenky rok a sú v poriadku, nosia ich tiež veľa. Ako … za mňa, záleží od modelu a intenzity používania, ale myslím, že vydržia. Raz sme čosi reklamovali, opravili, poslali späť a držia. Jediná moja blbá kúpa od nich sú letné sandálky. Tam je podrážka fakt ako z papiera a celkovo, za tie prachy by som to už nekúpila. Ale 3 roky ich mám určite, asi aj viac. Ja myslím, že sa nejakého rozpadnutia báť nemusíš 😉.
AKo ja neviem, ja mam od Blenky jedny topanky, a za mna su otrasne.. neskutocne sa v tom smyka, doslova ma musel chlap drzat ked sme isli po vlhkom chodniku, ale smyka sa v nich aj na normalne suchom asfalte, hladkych povrchoch... to tom co vydrzia.. za mna nevydzria, za dva tyzdne vyzerali ako keby som ich nosila intenzivne mesiace.. a to som ledva z domu v nich vysla do prace a chodla po kancelarii, presla pesi do auta a tak, pre mna bol zazitok vyjst a prebehnut do obchodu, na postu... nie to este dlhe chodze :DD moze to byt modelom alebo neviem ci, ale mna nepresvedcili..chcela som vymenit model, farbu, ze predsa.. biele tenisky... ale citala som recenzie, a je to bezna vec.. aj to smykanie sa v nich, co je asi najhorsie :DD jediny dovod preco som po nich siahla, bol ze ecco nevie uz co pytat za topanky a hlavne ma dost skarede modely posledne roky, inak by ma ani nenapadlo si ich kupit
Ja ešte pridám. Jedny topánky od belenky som skoro vrátila. Boli strašne tvrdé a aj ma fajne otlačili. Nevzdala som to s nimi len preto, lebo som mala doma ďalších 7 párov a tie boli super. Keby tie tvrdé kúpim ako prvé, vrátim ich a od belenky by som nekúpila už nič. Teraz už sú mäkkučké v pohode, ale mám pocit, že sa nejako rýchlo ničia … a celkovo, mám pocit, že belenka ide s kvalitou trochu dole ako expandovala. A inak už je koooopec iných barefoot značiek. My žijeme v česku a tu to vidím ľuďom na nohách asi toľko ako bežné topánky, žiadna rarita.
@simca06022011
Súhlasím, aj mne sa v nich šmýka noha, hlavne ked idem dole kopcom alebo po tom mokrom. Prvé a posledné takéto topánky. Vnútro tvrdé, nekomfortne. Absolutne nepripomína chôdzu naboso.
Klasické tenisky od známych znaciek su ovela pohodlnejšie. Teda tie, co kupujem a budem kupovať.
Za 130e 4 roky? Tak to je riadny šmejd
ja som jedny prederavila asi po roku a druhe sa mi odlepovali po mesiaci. Teraz nosim ceske Ahinsa.
@simca06022011
@anonym_926f88 no ja sketchers jednoznacne, aj co sa problemov s nohou tyka mam rada.. archfit radu.. nedam dopustit na ne, len malokedy ich uz najdem, teraz si neviem vybrat :DDD
@13uzivatelka11
@sasazu0000
@sandra49 dali by ste mi link na bazár 🙏🙏🙏? Ďakujem.,
@13uzivatelka11
@sasazu0000
@sandra49 dali by ste mi link na bazár 🙏🙏🙏? Ďakujem.,
@anonym_3bb42a ja chodim do Ziliny na fyzicke bazary, kukam to na ich fb alebo ig, ze kedy to je. Maju tu aj bazarovy obchod, ktory je ale otvoreny tusim len 2x do tyzdna
@anonym_autor mám od nich zimné, nosím ich jeseň zima , kožené vyššie nad členky. Držia už 5 rokov ako nové

@anonym_autor mám od nich zopár druhov, botasky držia už tretí rok, akurát biela pri deťoch a mojej šikovnosti nebola dobrý výber, pletené prechodné čižmy, tie im veľmi nevyšli, tie sa začali odlepovať v zhyboch veľmi skoro,, vnútri sa zošúchal nápis a dral mi ponožky, pančušky...