Zdajú sa vám Horalky Sedita menšie?
caute, kupila som si včera horalku a normalne som ostala v soku ze aka je daka tenka a kratsia. tiez mate ten pocit ze tie vyrobky stale zmensuju ale cena ide hore? pamatam si ze kedysi to bol poriadny keks a teraz to mam na dva hryzy. alebo som len daka rozmaznana? vsimli ste si to aj pri inych keksikoch od sedity?
@kocuris ved ano, a presne o tom som citala - ze ludia tu velku radsej nekupili, lebo bola… privelka. Ale vyjadrili sa, ze mensiu by si dali. Tak zacali vyrabat pre tuto skupinu mini 🤷♀️ Samozrejme, v ich zaujme je predat. A respondentov zrejme bolo dost.
@simsalabim asi áno, keďže neskrachovali...
@kocuris
@moonlight1210
Ale este aky vedlajsi efekt to ma, populacia ktora si pravidelne kupuje horalku zacne chudnut 😃
@citronove_koliesko este by ich mohli nejako nafufnat vzduchom, aby boli velke ale riedke. Zdalo by sa ze ake su velke ale nepriberies.
@anonym_autor áno áno, o chvíľu tam bude len tuk 😭😊😭, ja sa zasa pozerám takto v regáloch na Margot.... že kde je , kde je 😂😂😂
@tykat ako bubble čokoláda myslíš? 🤣
treba kupovat s rozumom, nie podla ceny produktu ale podla ceny na 1kg. napriklad maso treba vediet ze rzumna cena je 5 euro na kilo max. salam max 10 euro na kilo. jogurty max 4 euro na kilo. ak chces nieco specialne tak sa nad tym nezamyslaj. ak ti horalka ukaze 15 euro na kilo tak kasli na to, cukor a muku si mozes dat aj doma .
@anonym_d8ecd2 ked pojdeme nabudúce na bike, tak si so sebou zoberiem v sáčku múku a cukor, mňam.
Horalky vyrábajú aj také menšie (myslím, že balené po 3ks), nemala si takú? (Mini Horalky)
@aliziana Pise o 80g.
@kocuris no nemyslim, v tomto pripade je na obale napisane Horalka mini. Ma 27g. A dostat ju spolu s tou obycajnou, ktora ma 50g. Ja osobne Horalky nemusim, ale obcas na ture si dam - a radsej siahnem po tej mini. Nech nemusim vyhadzovat zvysok. Lebo tradicnu naozaj nezjem.
@simsalabim to kto už nevie zjesť 1 celú horalku? 3 krát zahryznem a je po horalke.
@anonym_autor ja myslim ze ti len "narastla pusa", preto to mas na 2 zkusy. Horalka mala a aj stale ma 50 gramov.
@anonym_autor keby len Horálky. Aj Romanca je ooovela menšia a užšia a o Fidorke ani nevravím, ešte je aj tenšia, nie len menšia 🫣. No cena je vyššia 🤣.
@ivicatolic Margot, moja naj 👍🫣
Horalka je roku stále tá istá má 50 gramov, ale robia aj to trojbalenie malé jedna má 27 gramov, čiže tu není zmena, ale plno iných výrobkov zmenšujú, napríklad čokolády na 90 gramové atď....
@margotka17 Fidorka má roky tú istú gramáž, tam nenastala žiadna zmena, mám prehľad
@simsalabim obyčajnú horalku zjedla by som aj 3 na deň 🤣, nechápem ako to dakdo nevie zjesť
@zuzubb007 @anonym_f9dedf mne az tak nechuti, je strasne sladka 🤷♀️ Ale niekedy si dam, no nie celu.
@zuzubb007 no mne sa zdá, že bola hrubšia, že mala 5 keksikov a 3 plnky. Či...? 🤔
@margotka17 určite nie, je taká istá čo ju jedavam 30 rokov
@zuzubb007 a ak niekto pocita kalorie, tak to mensie balenie ma prenho tiez vyznam - este aj kcal povazuju za “porciu” iba 25g.
u sladkostí mi to nevadí, ani u lupienkov - toto sú veci, ktoré ľudia nepotrebujú jesť, ale u syrov, mlieka a jogurtov mi to už vadí a dosť
@anonym_autor ja fabricke cukrovinky uz vôbec nekupujem(kôli zdraviu, peniazom aj neferovosti...), balenia mensie, vyrobky ovela horsie a vyssia alebo aj tak neferova rovnaka cena, kupim maslo, kakao, vanilku(...) a doma si napeciem chutne linecke kolaciky, grilazove rezy alebo metrovy kolac presne z konkretnych surovin s tym ze nedam za to v nenazratej cukrarni 3€/kus, dnes sa fakt vyplati si doma vsetko robit, v obchode je to klam a umelina.

@simsalabim veď samozrejme, podľa osobných preferencií