icon

Aké tradičné vianočné jedlá máte radi?

11. nov 2024

Ake tradicne zahranicne vianocne jedlo vam chuti? Tema na inspiraciu

anjelicek26
11. nov 2024

My mame v nemecku hus, cervenu kapustu a lokse.. polievku robievam rybaciu, ale už dlho premyslam, či nebudem robiť radsej silný vyvar.

stormie
11. nov 2024

V UK brandy sauce na xmas pudding, ale len sauce 😂

vilma7
11. nov 2024

Vo Švajčiarsku zvyknú kolegyne jesť na večeru raclett, iné zas syrové fondue, na Silvestra zas mäsové fondue. Ale každá domácnosť si to rieši asi postojom.

cimage
11. nov 2024

@stormie ja som bola 7r v anglicku, robila som v hoteli kde sme to servirovali cele vianocne obdobie a ja som to neochutnala ani raz 😁. Vobec ma to nelakalo.

kiki68
11. nov 2024

@vilma7 toto mavame v Rakusku na Silvestra. My mame teda na Vianoce pecenu rybu. Ale da sa vselico

tenerifka
11. nov 2024

V Spain jedia vselico, zalezi na regione. Casto maju steaky, alebo jahñacinu, pekne sa oblecu, podobne ako na Sk.
Tu na ostrove su ine zvyky, zvyknu nachystat misu plnu kreviet a lupat🤦‍♀️, ziadne nobl oblecenie ci krasne upraveny stol, vobec to nejako neprezivaju, stretne sa siroka rodina u niekoho v garazi, byvaju hlucni a aj vela piju.
My uz mame 25 rokov (co tu zijem) Stedrovecernu veceru ako na Sk, s krasne pripravenym stolom, koledami, oblatkami a kapustnicou..... Manzel si zvykol velmi rychlo, on nie je z ostrova. Musim sa ho spytat, ako to prebiehalo u nich, ked bol maly

stormie
11. nov 2024

@cimage ja som to niekolko rokov chodila do kuchyne pit teple zo salky 😂

michellemary
13. nov 2024

"Houbový Kuba" v Čechách.