Ako vyrobiť oblaky ako dekoráciu torty?
Ahojte, robím tortu pre neterku a pýtala si tortu s oblakmi.
Moja otázka je, ked urobím krém - bielky s cukrom nad parou, potom vyšľahám (krém ako do samroli), a spravím na peciaci papier oblaciky, vyschne to a bude to dobre použiť ako dekoráciu na tortu?
Marcipán nechceme. Ďakujem.
No bude, len to musis dat zapiect ako pusinky, vysusit v trube a dat do toho spajlu. Tak spravis zapich na tortu
Skús cukrovú vatu 😉
Skús cukrovú vatu 😉
@kiki68 ďakujem. To mi nenapadlo🫶
@anonym_1a6b75 cukrovú chcem dat dole , dakujem za tip 🩷
Raz sme boli na káve v Nitre a tam ju podávali s takým drôteným stojanom na ktorom bola vata ako obláčik 😍 Najkrajšia káva akú som videla
Cukrovu vatu dat az pred podavanim. Urobila by som bud pusinky,alebo rovno z masloveho kremu
Ak je to ešte aktuálne prihováram sa za vyšľahané bielka nad parou (ako do šamroliek) a rovno to dať na tortu, tam to zatuhne. Robila som tak "vodičku" v bazéniku. prifarbiť sa dá kvapkou potravinárskej farby.
@martulka48 ale je rozdiel mať to len položené na torte a rozdiel ak chce ako oblaciky vo vzduchu.. najjednoduchšie a najlepšie je to proste upiecť bielka.
@martulka48 ale je rozdiel mať to len položené na torte a rozdiel ak chce ako oblaciky vo vzduchu.. najjednoduchšie a najlepšie je to proste upiecť bielka.
@13uzivatelka11 z tejto hmoty urobíš ľahko aj obláčiky vo vzduchu
@anonym_autor my sme mali od cukrarky raz tortu a tam boli biele oblaciky..ale normalne dute.. akoby biela cokolada,ale fest biela nie tie "zlte" biele cokolady.. a akoby vyklopene z formicky


Nie, veď sa ti to len prilepí na ten papier.. skôr by som to upiekla na štýl pusiniek